Nargilem vízipipák
Elküldve: 2010.szept.17. - 18:18

Üdv.: ShaaM
Értékelés:
Elküldve: 2010.szept.17. - 18:32

Értékelés:
Elküldve: 2010.szept.17. - 18:37
Dátum: Nightrain
Nincs ilyen pipám, videós teszten láttam csak. Pipavásárlást tervezek, és esélyesek között van, ezért próbálok dolgokat megtudni a kiszemeltekről. :)

Értékelés:
Értékelés:
Orvosi fémből készült, ez mennyivel teszi többé, mint egy rozsdamentes acél, mint az aladinnál? Talán keményebb, nehezebben karcolódik? Látszik hogy igényesen van kialakítva, bár én cserélnék kerámiát, és tartályt is, azok nem igazán jönnek be :)
Értékelés:
Elküldve: 2010.szept.17. - 18:40
Dátum: Nick
Orvosi fémből készült, ez mennyivel teszi többé, mint egy rozsdamentes acél, mint az aladinnál? Talán keményebb, nehezebben karcolódik? Látszik hogy igényesen van kialakítva, bár én cserélnék kerámiát, és tartályt is, azok nem igazán jönnek be :)
Kerámia az alap, hogy Vortex lenne. A tartály meg szerintem nem olyan vészes. :) Julio csinálta a videós tesztet, nagyon szép füstöt csinál a kicsike. Elvileg Nyugat-Európa legjobb pipa márkája, ha jól emlékszem. :)

Értékelés:
Elküldve: 2010.szept.17. - 19:14
Dátum: ShaaM
Kerámia az alap, hogy Vortex lenne. A tartály meg szerintem nem olyan vészes. :) Julio csinálta a videós tesztet, nagyon szép füstöt csinál a kicsike. Elvileg Nyugat-Európa legjobb pipa márkája, ha jól emlékszem. :)
Szóval egy szó mint száz, nagyon jó ez a pipa.
Ajánlom mindenkinek.
Nargilem NP300
Khalil Mammoon Small Kamanja
Al Fakher Solid Medium
Értékelés:
Elküldve: 2010.szept.17. - 19:33
Dátum: gerago
Szóval egy szó mint száz, nagyon jó ez a pipa.
Ajánlom mindenkinek.Ez elég pozitív eddig. :) Meghát... 7,500 Ft most csak. És mennyire szétszerelhető a pipa, vannak menetes részei?

Értékelés:
Elküldve: 2010.szept.17. - 19:53
Értékelés:
Elküldve: 2010.szept.17. - 19:55
Szép is lenne... szerintem nem. :) meg nekem úgy tűnt kicsi is az átmérője a csőnek.

Értékelés:
Elküldve: 2010.szept.17. - 19:55
:blub:
Értékelés:
Elküldve: 2010.szept.17. - 20:08
Dátum: ShaaM
Szép is lenne... szerintem nem. :) meg nekem úgy tűnt kicsi is az átmérője a csőnek.
Rozsdamentes acél van belül, úgy hogy valószínűleg mosható. Mondjuk én jobban hiszek a Razan/Nammor-ban.
Üdv Hookah
Értékelés:
Elküldve: 2010.szept.17. - 20:25
Értékelés:
Elküldve: 2010.szept.17. - 20:29
Dátum: moldy007
Fú moldy
ez minden Nargilem pipára jellemző?

Értékelés:
Elküldve: 2010.szept.17. - 20:30
Szerintem vortex és Nammor-Razan alap. Saját kerámiája nem rossz de azért a vortex az igazi. Saját csöve megint nem rossz, a németeknek bejön az acél spirálos cső. Szerintem meg Nammor vagy Razannal tökéletes. Nagyon stabil kis pipa.
Értékelés:

Súgó