Rendben. :) Vortex kerámiával próbáltam, a dohány nagyon nedves volt, de még picit meglocsoltam banános melasszal a banán íz erősítése érdekében. Füstje egész jó volt, íze édes és nagyon kellemes, sajnos nem túl erős... jobban örültem volna ha több csoki íz szorul bele. :) Nemrég haverral vettünk egy banán split jégkrémet, az finomabb volt. :)
Banán Split
Elküldve: 2010.nov.07. - 13:50
Még anno nyáron egyik tónál próbáltuk ki Waha márkából. Az íze elég erőteljes,inkább valamilyen banános gumicukorra hasonlított. A füstje szép nagy,és sűrű volt. Rosszat nem nagyon tudok mondani róla,nekem bejött,finom íz,sok füst,ennyi elég nem is kell több.
Értékelés:
Elküldve: 2010.dec.14. - 18:10
ÉN most szívok AM banana Split-et, de csak azt a tipikus Al masah ízt érzem :S
Nektek volt hasonló tapasztalatotok? Semmi banán vagy csoki, csak az a tipikus AM íz :( ÉS mellesleg kapar, nem égett meg a dohány és mégis kapar :S
mi lehet a baj?
Nektek volt hasonló tapasztalatotok? Semmi banán vagy csoki, csak az a tipikus AM íz :( ÉS mellesleg kapar, nem égett meg a dohány és mégis kapar :S
mi lehet a baj?
Khalil Mamoon Exotica - Bohemia Crystal - Tangiers Phunnel - Nargilem NXL - Starbuzz - Bamboocha
Aladin Isziz modell
Dohányozni emberi dolog... Vízipipázni ISTENI!!
Peace, Love and Rock n' Roll!
Aladin Isziz modell
Értékelés:
Elküldve: 2010.dec.14. - 18:25
Dátum: Milordaz
ÉN most szívok AM banana Split-et, de csak azt a tipikus Al masah ízt érzem :S
mi lehet a baj?
mi lehet a baj?

Üdv.: ShaaM
Értékelés:
Elküldve: 2010.dec.14. - 18:48
megnéztem és nem égett meg, idővel kicsit enyhül a kaparás, de az íz továbbra sem jelentkezett
Khalil Mamoon Exotica - Bohemia Crystal - Tangiers Phunnel - Nargilem NXL - Starbuzz - Bamboocha
Aladin Isziz modell
Aladin Isziz modell
Értékelés:

Súgó