Nakhla
Elküldve: 2008.márc.31. - 13:50
Jah... és melyik fajtából NE vegyek? A citromosat már hallottam, hogy rémes...
Értékelés:
Elküldve: 2008.márc.31. - 14:16
Üdv
sheeshamaster
Értékelés:
Elküldve: 2008.márc.31. - 14:22
Értékelés:
Elküldve: 2008.márc.31. - 15:19
Szóval Nakhla Barack,Cseresznye az joóóó :super:
Kétalmát is szívtam háát az íze erős volt de nekem túlságosan ánizsos.Amikor beleszagoltam először fogkrémillata volt lehet h ezen első benyomás miatt véltem néha fogkrémet kiérezni alma helyett ::d
Haveroknak ez is nagyon bejött.Lehet h vmi ínyenc vagyok akit csak a minőségi tabak tud igazán "elvarázsolni"? ::d
Értékelés:
Elküldve: 2008.márc.31. - 16:20
AZT VISZONT SENKINEK SE AJÁNLOM HOGY KÓSTOLÁS nélkül ELŐSZÖR 250 GRAMOT VEGYEN MERT LEHET HOGY ÉPP A LEGROSSZABB ÍZT VESZI MEG!!!ELŐSZÖR MINDEN ÍZBŐL 50GRAMM AZTÁN HA ÍZLIK JÖHET A 250!!!
Értékelés:
Elküldve: 2008.márc.31. - 16:49
Nem rosszak amugy a Nakhlak, de ha az embernek van hasonlitasi alapja a tobbihez kepest, akkor maris hatrebb esik a rangsorban :) Nekem szemely szerint ami nem jott be, azok a Hennawy dohanyok. Elegge szarazak, az izuk sem dominans.
Amit en is tenyleg tudok ajanlani, az az Al Waha, nincs nagy arkulonbseg, viszont sokkal jobb szerintem is, mint a Nakhla. Sultanban pedig az Al Fakher meg az Al Masah ugyanabban az arkategoriaban van, a ketto kozul meg nemtom eldonteni, hogy melyik a szimpatikusabb :)
Értékelés:
Elküldve: 2008.márc.31. - 17:54
1. olcsó
2. néhány íz tényleg jó
3. és mivel szárazabb dohányról van szó, mint például a Fakher (javítsatok ki, ha rosszul mondom), így ugyanabban az 50 grammban kevesebb a víz és több töméshez elég.
Kösz, hogy ennyien írtatok, még várom a kommenteket, megjegyzéseket, véleményeket ;)
Értékelés:
Elküldve: 2008.márc.31. - 20:19
Értékelés:
Elküldve: 2008.ápr.01. - 13:28
Nem vonták ki vmit félreértett mycream.Syska írta valahol, hogy voltak vele szállítási problémák és ezért tudott több dohánymárka is jobban elterjedni a piacon.Nem vonták ki az kb olyan lenne mintha bezárnák a MOL-t(najo ez egy enyhe költői túlzás de majdnem ::d )
Értékelés:
Elküldve: 2008.ápr.02. - 18:55
rózsa: picit csalódás, nem rossz, de én az erőteljesebb ízeket szeretem, mentával nagyon finom
eper: na ez jó, és meglepően sokáig tartotta az ízét is
banán: tipikus műbanán íz, ha ez valakit nem rettent el, akkor finom. Nagyon kellemes volt, de amióta ilyet szívtam, kb két hete, rá sem tudok nézni a banánra. Banános dohányra meg főleg, nagyon tömény volt az íze, így utólag
menta: ez is ok, mondjuk az al fakher menta közelébe sem ér, de keverni jó
narancs: hmm, hmm ilyet kétszer szívtam, egyszer rendben volt az íze, másik alkalommal viszont kritikán aluli volt. Egyik alkalommal sem én tömtem, szóval nem tudom, hogy ott nem stimmelt-e valami, vagy egy pocsék csomagot sikerült kifogni. Vagy épp a másik volt szerencsés…
Értékelés:
Elküldve: 2008.ápr.02. - 21:06
Értékelés:
Elküldve: 2008.ápr.04. - 08:09
pl:

vagy próbálta már valaki mindkét variációt ugyanabból az ízből?
Értékelés:

Súgó