Nem rég kaptam, nagyon finom dohány.
Illatra engem a multivitaminra emlékeztet, íze finom édes, érezni a gyümölcsöket. Nálam 10/10 mindenbe. Csak ajánlani tudom.
Sajnos csak 1 dobozzal volt külföldről hozták.
Kép itt
Ha esetleg láttatok valahol ilyet írjátok le hol. (ha ilyet nem lehet írni töröljétek, sry)
Oldal 1 / 1
Görögdinnye-maracuja
Elküldve: 2011.aug.09. - 10:17
Mindenki számára olvasható márkanév nincs rajta?
Üdvözlettel:
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
"A tévedés jogát fenntartom magamnak!" + "Ha lehet ne privát üzenetbe kérdezz!"
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
Értékelés:
Elküldve: 2011.aug.09. - 10:51
Értékelés:
Elküldve: 2011.aug.09. - 11:45
A logo-t sem ismerem fel, kicsit Nakhla pálmafásnak tűnik. 
Psszt Ákos! Ejnye!
Psszt Ákos! Ejnye!
Üdvözlettel:
sYska
sYska
Értékelés:
Elküldve: 2011.aug.09. - 17:27
Izraeli dohányról van szó. Még régebben én is szívtam ilyet mondjuk az 2alma volt. Ha minden igaz Angliában beszerezhető a zsidó negyedekben.
Nekem sajnos nem jött be annyira mert valami elég fura daraboltsága volt és az íze meg egyáltalán nem hasonlított a 2almára inkább valami rohadt szilvás sütire.
Nekem sajnos nem jött be annyira mert valami elég fura daraboltsága volt és az íze meg egyáltalán nem hasonlított a 2almára inkább valami rohadt szilvás sütire.
Nekem nincsen semmim a világon, csak a tököm meg a puszta szavam... És ezt a kettőt nem játszom el senkiért...
Értékelés:
Oldal 1 / 1

Súgó