Szerkesztve sYska/!/ által: 2011.dec.27. - 12:13
Szerkesztés oka: HELYESÍRÁÁÁÁÁÁÁS!!!!!!
Phunnel kerámia tömése Legyen szó Tangiers, Kaya, El Nefes, Alien vagy Sahlar phunnel kerámia
Elküldve: 2011.dec.27. - 11:53
Nagyon nedves dohánynál néha nekem is le szokott folyni a melasz, de szerintem ezzel nincs nagy baj.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Üdv: vpaladin
Az ember nem változtathatja meg az életét anélkül, hogy maga is meg ne változna.
Üdv: vpaladin
Az ember nem változtathatja meg az életét anélkül, hogy maga is meg ne változna.
Értékelés:
Elküldve: 2012.jan.03. - 17:11
Kedves fórumtársak!
Segítsetek nekem....
Egy ,,Új" módszeren killódtam...Nos Tangeries Phunnel kerámiámat következő képpen tömtem meg:1.Középre mod
2.Jó hosszú tömésre sok dohány szétszedve blabalaba
3. 2 Réteg Háztartási alufólia
4.Pontosan a kerámia peremével egy vonalban lévő fél centi vastagságú alugyűrű.
5.Majd 3 réteg háztartásbéli alufólia,mindehol lukasztva.
6.4 fél Cocobrico
Pro: Böszme füst,Szuper íz,Nagyon sokáig bírta 1 tőmés Al-Waha Vegyigyümim.
Kontra:Nehézkes izzítás,ha nem jól aluzom szelel
Segítsetek nekem....
Egy ,,Új" módszeren killódtam...Nos Tangeries Phunnel kerámiámat következő képpen tömtem meg:1.Középre mod
2.Jó hosszú tömésre sok dohány szétszedve blabalaba
3. 2 Réteg Háztartási alufólia
4.Pontosan a kerámia peremével egy vonalban lévő fél centi vastagságú alugyűrű.
5.Majd 3 réteg háztartásbéli alufólia,mindehol lukasztva.
6.4 fél Cocobrico
Pro: Böszme füst,Szuper íz,Nagyon sokáig bírta 1 tőmés Al-Waha Vegyigyümim.
Kontra:Nehézkes izzítás,ha nem jól aluzom szelel
Értékelés:
Elküldve: 2012.márc.11. - 14:28
Kedves sYska !
Nézegettem a dohánytesztes videóidat és láttam, hogy a peremnél feljebb tömöd meg a mini phunnel-t. Ilyenkor neked nem ég meg a dohány ? Nekem sajnos mindig megég
pedig én is 3 coco-coal szenet használok csak én nem sahlart hanem el nefes-t használok.
Nézegettem a dohánytesztes videóidat és láttam, hogy a peremnél feljebb tömöd meg a mini phunnel-t. Ilyenkor neked nem ég meg a dohány ? Nekem sajnos mindig megég
Értékelés:
Elküldve: 2012.márc.11. - 15:53
Szerintem ez függ a dohánytól illetve a széntől(mennyiség,milyen,hogyan mozgassuk) is.
MYA QT ECONO - Fekete Nammor - El nefes Mini Phunnel
Greg Malý
Greg Malý
Értékelés:
Elküldve: 2012.márc.11. - 16:30
A Sahlar kerámia vastagabb, mint a Nefes! Ebből adódóan hamarabb, és jobban átmelegszik. Nagyon kell vigyázni a hővel ennél a kerámiánál. Elég lesz 2 szén, és hőtartó, és amikor átmelegszik, akkor hőtartó le, esetleg a végén mehet rá újra a hőtartó, vagy egy szén.
Értékelés:
Elküldve: 2012.márc.11. - 19:36
Idézés: ponyv - Dátum: 2012.márc.11. - 14:28
Kedves sYska !
pedig én is 3 coco-coal szenet használok csak én nem sahlart hanem el nefes-t használok.
Elég gyakran én is túlzásba esek, de ahogy Ákoska is mondta, én vastagabb Sahlar kerámiát használok. Ez másként vezeti a hőt. Továbbá én 10 percenként mozgatom a szeneket, körbe - körbe.
Üdvözlettel:
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
"A tévedés jogát fenntartom magamnak!" + "Ha lehet ne privát üzenetbe kérdezz!"
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
"A tévedés jogát fenntartom magamnak!" + "Ha lehet ne privát üzenetbe kérdezz!"
Értékelés:

Súgó