IP.Board - VPF megjelenés Az alab sablon átdolgozva, vízipipásítva kicsit.
Elküldve: 2011.júl.21. - 16:17
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
"A tévedés jogát fenntartom magamnak!" + "Ha lehet ne privát üzenetbe kérdezz!"
Értékelés:
Elküldve: 2011.júl.21. - 17:18
Próbálgattam az új fórum beállításait. Van egy-két eszrevételem. Nem nagy dolgok, de a régi fórumban működött.
1. Lehet, hogy csak én nem találom annak a lehetőségnek a beállítását, hogy az egyes topic-okban a hozzászólások megjelenítési sorrendjében az utolsó hozzászólás legfölül legyen?
2. Az aláírás beállításánál két szabványos User bar képe pont nem fér el egymás mellett. Pár pixel-lel rövidebb egy sor, így egymás alá kerülnek a User bar-ok, amelyek a régi fórumban kifértek egymás mellé, így helytakarékosabb volt.
3. Az utolsó 6 aktív téma megjelenési fejlécébe nem lehetne a régi fórumhoz hasonlóan beletenni egy gombot, ami kinyitja az összes témát?
Értékelés:
Elküldve: 2011.júl.21. - 17:29
- Már dolgozom a megoldáson: http://ipboard.hu/to...eno-modositasa/ Tudja a rendszer, egyszer sikerült a próba során beállítanom, de most nem találtam én sem.
- Mindjárt megnézem mit tehetek, csak 1 szélesség változtatás másik 1000 dologra lehet kihatással.
- Az a link most jobb felső sarokba van a keresés alatt: "Új tartalom megtekintése" fedőnéven.

sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
Értékelés:
Elküldve: 2011.júl.21. - 17:38
Értékelés:
Elküldve: 2011.júl.21. - 17:42
Aladin Isziz modell
Dohányozni emberi dolog... Vízipipázni ISTENI!!
Peace, Love and Rock n' Roll!
Értékelés:
Elküldve: 2011.júl.21. - 17:44
Értékelés:
Elküldve: 2011.júl.21. - 17:45
sYska
Értékelés:
Elküldve: 2011.júl.21. - 18:01
Értékelés:
Elküldve: 2011.júl.21. - 18:04
Idézés: SteadyMan - Dátum: 2011.júl.21. - 18:01
Ezt én is már figyelembe vettem, csak a színe változik. Mükszik egyáltalán ?
Sickness
~Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak, limitált mentális képességeid számára nem mind acceptábilisak, dialógusunk kontinuitása így megszakad. Nem jön létre az argumentumok szintézise.
التدخين هو الانسان... الإلهي الشيشة
Értékelés:
Elküldve: 2011.júl.21. - 18:07
Idézés: SteadyMan - Dátum: 2011.júl.21. - 18:01
Idézés: sickness - Dátum: 2011.júl.21. - 18:04
Ki kell jelölni azokat a hozzászólásokat amiket idézni szeretnél, majd az "Új válasz" gombra kattintva írni az üzenetet. (Nem a téma végén a gyors üzenővel.)
1 perce jöttem rá én is.
sYska
Értékelés:
Elküldve: 2011.júl.21. - 18:09
( Közben Syska megválszolta. )
Értékelés:
Elküldve: 2011.júl.21. - 18:11
Idézés: sYska/!/ - Dátum: 2011.júl.21. - 18:07
1 perce jöttem rá én is.
Épp most szerettem volna kérni guugli (
Sickness
~Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak, limitált mentális képességeid számára nem mind acceptábilisak, dialógusunk kontinuitása így megszakad. Nem jön létre az argumentumok szintézise.
التدخين هو الانسان... الإلهي الشيشة
Értékelés:
Elküldve: 2011.júl.21. - 18:15
A "Figyelmeztetés státusz" csak nálam jelenik meg a profil adatok alatt? (Vagy tudnom kellene valamiről?)
Értékelés:
Elküldve: 2011.júl.21. - 18:16
Idézés: SteadyMan - Dátum: 2011.júl.21. - 18:15
A "Figyelmeztetés státusz" csak nálam jelenik meg a profil adatok alatt? (Vagy tudnom kellene valamiről?)
Mindenkinek megjelenik nálam.
Persze ha csak magadnál látod, akkor az azért van, hogy tudd 'hogy is állsz' és mindenki magának látja.
sYska
Értékelés:

Súgó