Vízipipa Fórum: Tanya márkájú herbál szívnivaló - Vízipipa Fórum

Ugrás a tartalomhoz

shisharoma banner
  • 4 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Tanya márkájú herbál szívnivaló

#1 Felhasználó nem aktív   Milordaz 

• Profi fórumos
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Felhasználó
  • Hozzászólás: 246
  • Szaki szint: Haladó

Elküldve: 2011.ápr.23. - 14:02

Sziasztok!
Tudom elsőre viccesen hangzik egy tanya nevű topic :D Ez egy "dohány" márkája. vagyis NEM IS dohány. de nem is kő :O
Aszalt gyümölcs. Eyad (a debreceni pipás bolt tulaja, aki Magyarországra hozta ezt a dolgot) kipróbálás után mesélte a következő storyt: Aki ismeri Debrecent, vagy éppen debreceni, az ismerheti a Sadaqah nevű vizipipás, teázós helyet. Oda ült be Eyad és kérte, hogy tömjenek neki egy pipát ebből az aszalt gyümölcsből. Fél óra pipázás után a club tulaja, mondta neki, hogy többet nem töm neki ebből, mert a vendégek a pultot verik, hogy ők is ilyet akarnak szívni, akkor füstfelhőket csinált ezzel :D
Én is és haver is vett egy ilyet. Engem most műtöttek és még nem próbálhatom ki :( Haver már kipróbálta és azt mondta, hogy le volt fagyva akkora füstöt produkált. Nagyobbat mint a dohány. Pár fotót is készítettem az egészről. Ami egyből megfogott ebben a gyümölcsben, hogy hihetetlenül pontosan visszaadja az illatot. beleszagoltam az egyes ízekbe (rengeteg íz van most. Csoki, Gránátalma, zöldalma, sárgadinnye, görögdinnye. stb.) és mintha az igazi güymölcsöt éreztem volna :) Eddig még csak Eyadnál, a debreceni Palmyrában lehet kapni ezt.
Ti találkoztatok már vele? vélemények?

[attachment=2]201104231454.jpg[/attachment]
[attachment=1]201104231456.jpg[/attachment]
[attachment=0]201104231462.jpg[/attachment]
Khalil Mamoon Exotica - Bohemia Crystal - Tangiers Phunnel - Nargilem NXL - Starbuzz - Bamboocha
Aladin Isziz modell

Dohányozni emberi dolog... Vízipipázni ISTENI!!

Peace, Love and Rock n' Roll!
  • Tetejére of the page up there ^
  • Ikon szerkesztése Értékelés:
    0

#2 Felhasználó nem aktív   Duayne 

• Junior fórumos
  • Pipa
  • Hozzászólás: 77

Elküldve: 2011.ápr.23. - 14:11

Jol hangzik. Mennyiert vesztegetik? Mekkora kiszereles?
    0

#3 Felhasználó nem aktív   Milordaz 

• Profi fórumos
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011.ápr.23. - 14:11

magát az aszalt gyümöclsöt szemlélve igen nedves, melasszal átitatott. A serbetlihez tudnám hasonlítani. Kb olyan nedvesség tartalmú ez is. Amin meglepődtem: Hatalmas darabok vannak benne, hatalmas ágak és darabok. Nem dohány az egyértelműen látszik. Nagyon várom már, hogy én is véleményt mondjak erről az újdonságról. Addig pár kép a doboz tartalmáról is:

[attachment=2]201104231471.jpg[/attachment]
[attachment=0]201104231470.jpg[/attachment]
[attachment=1]201104231473.jpg[/attachment]
Khalil Mamoon Exotica - Bohemia Crystal - Tangiers Phunnel - Nargilem NXL - Starbuzz - Bamboocha
Aladin Isziz modell

0

#4 Felhasználó nem aktív   Milordaz 

• Profi fórumos
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011.ápr.23. - 14:12

Dátum: Duayne

Jol hangzik. Mennyiert vesztegetik? Mekkora kiszereles?

Serbetli árban van. 1700Ft 125g
Aladin Isziz modell

0

#5 Felhasználó nem aktív   DajDaj 

• Profi fórumos
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 269

Elküldve: 2011.ápr.23. - 14:37

Jhéten épp ott járok. Meg fél órája jöttem onnan :D Beugrok hozzá és megpróbáljuk :)
"Mert a Big Mac nem tud osonni.." Micsoda? Hogyne tudna már! :D 

Aladin Evolution Zebra/Khalil Mamoon Double Pearl/Aladin Minimi
    0

#6 Felhasználó nem aktív   Milordaz 

• Profi fórumos
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011.ápr.23. - 16:34

Dátum: DajDaj

Jhéten épp ott járok. Meg fél órája jöttem onnan :D Beugrok hozzá és megpróbáljuk :)

Próbáld csak :) én majd később tudok csak sort keríteni rá :(
Aladin Isziz modell

0

#7 Felhasználó nem aktív   CsKrisi 

• Törekvő fórumos
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 106

Elküldve: 2011.ápr.23. - 19:28

Tavaly nyáron szívtam ilyet, görögdinnyés ízben. Törökországból jött a cucc, akkor még nem lehetett itthon kapni. Nagyon finom volt és tényleg jó füstöt adott. Az állaga olyan volt, mint egy darabos lekvárnak. :) Hogy miből van azt nem tudom, de az biztos, hogy nem csak aszalt gyümölcs, hanem valami növény is van benne, de nem olyan mint a Soex (az cukornádból van).
Remélem kapható lesz nemsokára Budapesten is valahol.
    0

#8 Felhasználó nem aktív   neGGa88 

• Vadiúj fórumozó
  • Hozzászólás: 13
  • Szaki szint: Válassz!

Elküldve: 2011.ápr.27. - 18:07

Ma én is kipróbáltam ezt a márkát. Olvastam róla itt a fórumon és nagyon kíváncsivá tett a dolog. Szőlőset és zöldalmásat vettem, a szőlősre rá is vetettem magam. Nagyon durván úszik a melaszban a "dohány", vagy minek is nevezzem, mert az enyémben még szőlőmag is volt, sőt a szőlő szára is benne volt a csomagban. Az illata fenséges, és az ízével sem volt gond. Kicsit jellegzetesebb szőlőízre számítottam, de a füst mennyisége kárpótolt ezért. Annak ellenére, hogy szabad levegőn szívtam, jó nagy felhőket eregettem.

Egy szó mint száz: Mindenkinek ajánlom kipróbálásra....belőlem azt hiszem törzsvásárló lesz :D
    0

#9 Felhasználó nem aktív   Milordaz 

• Profi fórumos
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011.ápr.28. - 21:29

Dátum: neGGa88

Ma én is kipróbáltam ezt a márkát. Olvastam róla itt a fórumon és nagyon kíváncsivá tett a dolog. Szőlőset és zöldalmásat vettem, a szőlősre rá is vetettem magam. Nagyon durván úszik a melaszban a "dohány", vagy minek is nevezzem, mert az enyémben még szőlőmag is volt, sőt a szőlő szára is benne volt a csomagban. Az illata fenséges, és az ízével sem volt gond. Kicsit jellegzetesebb szőlőízre számítottam, de a füst mennyisége kárpótolt ezért. Annak ellenére, hogy szabad levegőn szívtam, jó nagy felhőket eregettem.

Egy szó mint száz: Mindenkinek ajánlom kipróbálásra....belőlem azt hiszem törzsvásárló lesz :D

Engem a sárgadinnye fogott meg. Elképesztően realisztikus illata van. Amint lesz időm én is kipróbálom :)
Aladin Isziz modell

0

#10 Felhasználó nem aktív   Milordaz 

• Profi fórumos
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011.máj.06. - 22:37

Sziasztok!

Visszatérve a gyümölcsre, megvolt a teszt, kipróbáltam a görögdinnyés (amit havertól kaptam) és sárgadinnyés aszalt gyümölcsöt is. Amik valóban az adott gyümölcs aszalt változatát tartalmazzák (persze kellőképpen úszik a melaszban, nem kell egy száraz dologra gondolni :) ) Még egy dinnyemagot is találtunk benne :D
Jöjjön akkor a teszt.

(A tesztben szereplő kérdéseket a vizipipafan.com oldalról másoltam)

Lehet kapni hazánkba? Igen, egyelőre (szerintem) még csak a Debreceni Palmyra nevű boltban lehet kapni.
Milyen márkájú? Tanya
Milyen ízű? Sárgadinnye, Görögdinnye
Csomagolás A serbetli méretű dobozon nem rajz, hanem élethű fotók vannak, hirdetve a doboz tartalmának ízét. A dobozban található a 125g aszalat gyümölcs szépen, serbetlihez hasonlóan becsomogolva, majd mégegyszer egy légmentesen záró tasakban.
Illata 10/10 Igencsak realisztikus, dohányénál nem érezhető ilyen illat, mint ennél. becsukott szemmel nem találnád ki, hogy ez nem egy igazi sárgadinnye/görögdinnye
Dohány aprítottsága, mennyire apró? Ami meglepő, hogy az aprítottságát tekintve elég gyatra. Hatalmas darabok vannak benne (a phunnel kerámiába alig fért bele némelyik), hosszú ágak is megtalálhatók benne, dohánynál ilyen szintű aprítottságot még nem tapasztaltam. Hatalmas darabok :D Gondolom ez abból fakad, hogy aszalat gyümölcs, de azért még felapríthatták volna rendesebben is :) Nálam nem okozott fennakadást a pipázás során, éppen ezért nem tartom olyan lényeges momentumnak ezt.

Füst mennyisége Hatalmas! Minden szempontból. Dohánnyal nem lehet ekkora füstöt produkálni. a Görögdinnyét szabadtéren próbáltuk ki, ott serbetli méretű felhők voltak, semmi különleges nem volt (pedig azt vártam, h sokkal nagyobb felhők lesznek majd), amin én meglepődtem. Másnap a sárgadinnye beltéren lett kipróbálva és azonnal érezhető volt a füstbeli különbség. Serbetlit is überelő felhőket eregettünk velük, szinte megszólaltak :)
Füst ízének erőssége Illatához képest gyengébb az íz, de még így is finom és kivehető, felismerhető.
Füst íze Görögdinnyés dohányokat nagyon nem szeretem, még a Mizot se. Nekem valahogy nem adják vissza a görögdinnyét. Ennek az asztalt gyümölcsnek viszont sikerült. Mindenképpen megemelem a kalapom előtte. tökéletes görögdinnye!
Bozz-O meter, avagy mennyire 'üt'? Semennyire, dohányt nem tartalmaz.
Milyen hamar indult be a füst? Kicsit lassabban indul be, mint egy dohány. De mindenképpen megéri várni rá :)
Hány perc után kezdett kaparni? 0. Ha odafigyelünk a hőre, akk a tömés végéig tiszta, kivehető ízt kapunk.

Körülmények: KM Exotica, Tangiers phunnel használatával. 3db (2kg-os) Bamboocha szénnel. Hőtartó sapka az elején. Egy réteg páncélalufólia.

Izzítás időtartama 1 óra 30 perc
Márka értékelés 10/10
Íz értékelés 8,5/10

Összeségében: 10/10 a maga nevében ez egy kiváló szívnivaló. Természetesen, ahogy a shiazonál is említve volt itt is: a dohányok egyedi íze itt is hiányzik, valamint a buzz is.
Nagyon kellemes volt mind a két íz. Nagy füst és a végéig tartotta az intenzív ízét. Ajánlani tudom mindenkinek!
Aladin Isziz modell

0

#11 Felhasználó nem aktív   Akoska60 

• V.I.P. tag
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 2.731

Elküldve: 2011.máj.07. - 02:31

Jó kis teszt, már csorog a nyálam, hogy kipróbáljam!
Mennyiért adnak egy dobozzal? Esetleg tudnál átküldeni Nyíregyházára?
Milyen ízek léteznek/kaphatóak?
sultanın hazineleri bir numara !
Mahir'in sitesi çok iyi

vizipipaforum kep
vizipipaforum kepvizipipaforum kep

0

#12 Felhasználó nem aktív   Rusee 

• Mester fórumos
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 363
  • Szaki szint: Dohány szaki

Elküldve: 2011.máj.07. - 10:50

Shiazo mellett ezt is kipróbálnám ha hazamegyek. Ha egy debreceni üzletben kapható feltételezem nem kell raklapnyi mennyiséget rendelni belőle (s ezt nem megbántásból írom) így remélem e kedvenc pesti boltunk is nyitott lesz rá ;)
Konstans: 38" Khalil Mamoon Double Pear Black, Fehér Vortex, Fekete Razan, Bambooo
    0

#13 Felhasználó nem aktív   Milordaz 

• Profi fórumos
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011.máj.07. - 12:15

Dátum: akoska60

Jó kis teszt, már csorog a nyálam, hogy kipróbáljam!
Mennyiért adnak egy dobozzal? Esetleg tudnál átküldeni Nyíregyházára?
Milyen ízek léteznek/kaphatóak?

1700 Ft 125g. rengetek ízben van. felsorolni nem tudnám mert sok :D A legtöbb alap íz van (kókusz, csoki, menta, görögdinnye, sárgadinnye, eper, gránátalma, mangó, kiwi, zöldalma, kétalma stb.), de ilyen kevertek mint pl.: dragon fruit nincsenek.
Nemtudom, h Eyad (palmyra tulaja) szokott-e postázni ilyeneket, megkérdezem. De Nyíregy nincs olyan messze, nem szoktál bejárni Debrecenbe?

Dátum: Rusee

Shiazo mellett ezt is kipróbálnám ha hazamegyek. Ha egy debreceni üzletben kapható feltételezem nem kell raklapnyi mennyiséget rendelni belőle (s ezt nem megbántásból írom) így remélem e kedvenc pesti boltunk is nyitott lesz rá ;)

Eyad hozta ezt Magyarországra. vitte az adóhivatalhoz, meg egy csomó helyre, h nagyobb mennyiségben is rendelhessen és adhasson el. Nemtudom mekkora mennyiséget rendel vagy hogy Julioval van-e valami értekezése efelől. Valamelyik nap, amikor megyek a tutanhamon szívócsövemért, beszélek vele ezekről és megkérdezek mindent :) aztán írom nektek ;)
Aladin Isziz modell

0

#14 Felhasználó nem aktív   Akoska60 

• V.I.P. tag
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 2.731

Elküldve: 2011.máj.07. - 12:27

Sajnos nem járok Debrecenbe, ezért kérdeztem.

sultanın hazineleri bir numara !
Mahir'in sitesi çok iyi

vizipipaforum kep
vizipipaforum kepvizipipaforum kep

0

#15 Felhasználó nem aktív   Milordaz 

• Profi fórumos
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011.máj.07. - 13:24

Dátum: akoska60

Sajnos nem járok Debrecenbe, ezért kérdeztem.

:( utánakérdezek Eyadnál :)
Aladin Isziz modell

0

Tetszik? Oszd meg!

• 4 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.