El Nefes vízipipadohány
Elküldve: 2011.márc.25. - 02:25
ui. tudom hogy helytelenül irtam de annak is örülök hogy haza találtam na jó éjszakát mindenkinek oi
Értékelés:
Elküldve: 2011.márc.25. - 08:20
Dátum: Hookah
Röviden és tömören ennyi, a megjelenés után mindenkinek bátran javasolhatom, hogy ha van lehetősége próbálja ki, mert érdemes! ;)
Kösz a tájékoztatást! Ez nagyon jó ötlet, sok sikert hozzá. Még egy kérdés El Nefes van ennek valami magyar jelentése ill milyen nyelvű eredetileg?
Értékelés:
Elküldve: 2011.márc.25. - 09:19
Dátum: Octabrain
Dátum: Hookah
Röviden és tömören ennyi, a megjelenés után mindenkinek bátran javasolhatom, hogy ha van lehetősége próbálja ki, mert érdemes! ;)
Kösz a tájékoztatást! Ez nagyon jó ötlet, sok sikert hozzá. Még egy kérdés El Nefes van ennek valami magyar jelentése ill milyen nyelvű eredetileg?
Van a nefes török eredetű szó, többet erről Juliano tud mondani.
Nargilem NP300
Khalil Mammoon Small Kamanja
Al Fakher Solid Medium
Értékelés:
Elküldve: 2011.márc.25. - 10:52
Dátum: Octabrain
Azt jelenti, törökül és arabul is, hogy lélegzet, lélegzetvétel. :)
Üdv Hookah
Értékelés:
Elküldve: 2011.márc.25. - 15:40
Értékelés:
Elküldve: 2011.márc.25. - 17:54
Értékelés:
Elküldve: 2011.márc.25. - 22:42
Mint már előbb is leírtam sikerült 5 ízt ma beszerezni ezekből ma kipróbáltam 2db-t is.
El Nefes - Grapefruit
Felszerelés: KM Trimetal,Alien mini Phunne,Nammmor cső,Páncélalufólia,3db Coconara
Csomagolás: Több nylon zacskóba van becsomagolva így szinte esélytelen hogy a dohány kifolyón belőle.Maga a doboza szép és elég modern amin megtalálható minden infó a dohányról. 10/10
Illat: Maga az illata nagyon erős és eléggé finom grapefruitos :) 10/10
Dohány állaga/daraboltsága: Melasz téren hasonló a Serbetlihez.Daraboltsága szerintem kiváló egyáltalán nem találtam benne nagyobb darabot.Egyetlen egy nagyon nagy negatív dolog van e téren ami nem más mint hogy ez az 50gr kb 2 Vortex tömésre elegendő :o 10/7
Íz: Miután ráraktam a kerámiára a szeneket 5 perc után különös dolog fogadott szinte majdnem ugyanolyan íze volt a dohánynak mint a Serbetli - Narancsnak egy kis savanyú mellék ízel.15-20 perc után már eltűnt ez a narancsos íz és megjelent a finom érett grapefruit íz.A pipázás végéig folyamatosan változott az íze kisebb részletekben.(Ilyet még nem nagyon tapasztaltam más dohánnyal de nekem ez nagyon bejött) 10/9
Füst: 5-10 perc környékén sikerült olyan nagy füstöt elérnem mint még soha és ez a füst mennyiség kitartót még bő 30-35 percig. 10/10
Összefoglalás képet én nagyon tudom ajánlani a dohányt!Ami a legjobban tetszett hogy folyamatosan változott picit az íze.Tömése igen egyszerű volt.Áráról annyit hogy simán veri a vele egy árban lévő dohányokat (Al Sultan,Al Masah) Egyetlen nagy csalódás az a dohány tömege ami számomra nagyon kevésnek tűnt de még így is nagyon megéri. Szóval érdemes kipróbálni!
Így a végére maga az egész dohány : 10/8,5
Elnézést ha kicsit hülyén fogalmaztam de remélem érthető volt :happy1:
Hamarosan El Nefes - Citrus mix teszt!
Értékelés:
Elküldve: 2011.márc.25. - 22:47
kb 2 hónap és 200grm csomagolásban is fogunk forgalmazni néhány ízt.
Értékelés:
Elküldve: 2011.márc.25. - 22:49
Dátum: SzultánKincsei
kb 2 hónap és 200grm csomagolásban is fogunk forgalmazni néhány ízt.
Le is mértem is 55gramm volt csak ügye a sok melasz van rajta ami sokat dob rajta.200grammot meg kötelező lesz behozni mert nagyon komolyak ezek az ízek :frime:
Értékelés:
Elküldve: 2011.márc.25. - 23:30
Értékelés:
Elküldve: 2011.márc.26. - 02:54
Nargilem NP300
Khalil Mammoon Small Kamanja
Al Fakher Solid Medium
Értékelés:
Elküldve: 2011.márc.26. - 17:20
Felszerelés: Nargilem Mini,Vortex,Nammor cső,Páncélalufólia,50-es Carbopol
Csomagolás: Több nylon zacskóba van becsomagolva így szinte esélytelen hogy a dohány kifolyón belőle.Maga a doboza szép és elég modern amin megtalálható minden infó a dohányról. 10/10
Illat: Illatra érezni benne rengeteg finom gyümölcsöt (Narancs,Citrom,Lime,Grapefruit)
Dohány állaga/daraboltsága: Nagyon jól aprított.Melaszban nagyon gazdag szinte olyan mintha valami lekvár lenne. :hehe: 10/10
Íz: 5 perc megérkezett egy olyan ízkavalkád ami legjobban egy finom citrusos koktélra hasonlított.Ennél a dohánynál is kis mértékben változtak az ízek. 10/10
Füst: Hatalmas szép fehér felhőket lehetett elérni vele és ami nagyon nagy pozitív hogy ezt a nagy füstöt 2óráig egyenletesen adta! 10/10
Őszeségében nálam biztos benne lesz a top 5-ben mert nagyon változatos és finom íz kavalkádot adott nekem 2óráig (Szerintem még bírt volna többet is) Szóval kötelező kipróbálni annak aki kedveli a citrusos ízeket.
Így a végére az őszpontszám: 10/10
Értékelés:
Elküldve: 2011.márc.26. - 21:49
Értékelés:
Elküldve: 2011.márc.27. - 04:00
Dátum: moody
Hát az eddigi ízek (Málna,Grapefruit,Citrus mix) nagyon bejöttek :]
Értékelés:

Súgó