Vízipipa Fórum: Shiazo - Vízipipa Fórum

Ugrás a tartalomhoz

shisharoma banner
  • 42 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Shiazo

#1 Felhasználó nem aktív   adam_t 

• Junior fórumos
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználó
  • Hozzászólás: 72

Elküldve: 2011.jan.19. - 17:27

Az eu-n olvastam róla érdekelne, hogy aki próbálta milyen tapasztalatai vannak.
Aki még nem olvasta annak annyit, hogy ez egy kavics vagyis sok kavics, ami magába szívja a melaszt, vannak ízesítettek és van natúr is, amit Elements-szel lehet ízesíteni :)
  • Tetejére of the page up there ^
  • Ikon szerkesztése Értékelés:
    0

#2 Felhasználó nem aktív   krampi 

• Moderátor
  • Csoport: Moderátor
  • Hozzászólás: 2.306
  • Szaki szint: Mester

Elküldve: 2011.jan.19. - 17:54

Nekem volt már párszor szerencsém hozzá. Igazából érdekesnek mondanám, szerintem mindenképp érdemes tenni vele egy próbát. Nagyon jól kijönnek az ízek, lévén, hogy "csak az van benne", nem lehet megégetni, max ha túl sok hőt ad neki az ember, akkor kicsit erős lesz az íze, de ezen lehet segíteni. Viszont nekem pont a dohánynak az egyedi íze hiányzik belőle, nekem ezért nem nyerte el túlságosan a tetszésemet.
    0

#3 Felhasználó nem aktív   moldy007 

• Fanatikus
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 1.294

Elküldve: 2011.jan.19. - 18:00

Szerintem inkább arra kellene használni hogy akinek négyméretű kerámiája van bekeverve a tömésbe tudja csökkenteni a felhasznált dohány mennyiséget.Másképpen akkor oda lehet jutni hogy ráöntünk gyümölcs izésítőt papír zsebkendőre és szagoljuk..... :(
ötletekért ,megoldásokért ne menj a szomszédba...itt van Moldy !!!
kép
    -1

#4 Felhasználó nem aktív   BRoland88 

• Junior fórumos
  • Pipa
  • Hozzászólás: 48

Elküldve: 2011.jan.19. - 18:10

Dátum: moldy007

Szerintem inkább arra kellene használni hogy akinek négyméretű kerámiája van bekeverve a tömésbe tudja csökkenteni a felhasznált dohány mennyiséget.Másképpen akkor oda lehet jutni hogy ráöntünk gyümölcs izésítőt papír zsebkendőre és szagoljuk..... :(

Igen, de nem tudom, hogy mennyibe kerül és ha dohány árban van, akkor már nem éri meg a dohány alá pakolni szerintem. Bár ha többször felhasználhatók ezek a kavicsok (bár ezt kétlem) akkor viszont valóban jó ötlet.
    0

#5 Felhasználó nem aktív   Hookah 

• Megszállott
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 1.077

Elküldve: 2011.jan.19. - 19:00

Dátum: BRoland88

Dátum: moldy007

Igen, de nem tudom, hogy mennyibe kerül és ha dohány árban van, akkor már nem éri meg a dohány alá pakolni szerintem. Bár ha többször felhasználhatók ezek a kavicsok (bár ezt kétlem) akkor viszont valóban jó ötlet.

Többször felhasználhatóak, mivel olyanok mint a szauna kövek, szerinted egy szaunában hányszor cserélik a köveket? :)
A működési elv is hasonló, viszont nem túl mély kerámiába kell tömni, Alien-be vagy kisebb egyiptomi kerámiába, különben nem ad olyan jó mennyiségű füstöt, mint a sima vízipipadohány.
“Addig kezdj hozzá a nehéz dolgokhoz, amíg könnyűek.”

Üdv Hookah
    0

#6 Felhasználó nem aktív   gerago 

• Fanatikus
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 1.477

Elküldve: 2011.jan.19. - 20:41

Egyet kell, hogy értsek Krampi barátommal, hogy nagyon jó az íz amit produkál, de a dohány íze nekem hiányzik. Én már csak ilyen vagyok, hogy a tradícióknál maradok.
"Szán Sájn DOWN"
Nargilem NP300
Khalil Mammoon Small Kamanja
Al Fakher Solid Medium
    0

#7 Felhasználó nem aktív   Akoska60 

• V.I.P. tag
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 2.731
  • Szaki szint: Haladó

Elküldve: 2011.jan.19. - 20:46

Ez is olyasmi szerintem, mint az alkohol mentes sör. Első lépés a guminő felé.
Dohány közé keverve azért kipróbálnám!
sultanın hazineleri bir numara !
Mahir'in sitesi çok iyi

vizipipaforum kep
vizipipaforum kepvizipipaforum kep

0

#8 Felhasználó nem aktív   Saiid 

• Rutinos fórumos
  • PipaPipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 192

Elküldve: 2011.jan.19. - 21:04

Esetleg kapható lesz majd SZK-ban? :)
Nekem nincsen semmim a világon, csak a tököm meg a puszta szavam... És ezt a kettőt nem játszom el senkiért...
    0

#9 Felhasználó nem aktív   sYska/!/ 

• FőAdminisztrátor
  • Csoport: Adminisztrátor
  • Hozzászólás: 7.062

Elküldve: 2011.jan.19. - 21:19

Dátum: Saiid

Esetleg kapható lesz majd SZK-ban? :)

Igen. :)
Üdvözlettel:
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
"A tévedés jogát fenntartom magamnak!" + "Ha lehet ne privát üzenetbe kérdezz!"
    0

#10 Felhasználó nem aktív   DajDaj 

• Profi fórumos
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 269

Elküldve: 2011.jan.19. - 22:48

A weboldalukon olvastam, hogy 100g/~6euro.. Az ár ellenére sok függ attól, hogy hány gramm kell mondjuk egy Alien Phunnelbe, mivel lényegesen nagyobb, masszívabb a darab, mint egy aprított dohánylevél. Kíváncsi vagyok rá nagyon! Első saccra szerintem nem ehet többet 10 g-nél egy Alien Phunnelbe. Alig várom, hogy megérkezzen kishazánkba! :) Esetleg lehet tudni tervezett beszerzési időpontot? o.O
"Mert a Big Mac nem tud osonni.." Micsoda? Hogyne tudna már! :D 

Aladin Evolution Zebra/Khalil Mamoon Double Pearl/Aladin Minimi
    0

#11 Felhasználó nem aktív   CsKrisi 

• Törekvő fórumos
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 106

Elküldve: 2011.jan.21. - 21:12

Ma hozzájutottam egy ilyen Shiazo-hoz, mégpedig őszibarackos ízben. Köszönet érte Julionak.
Amikor belepakoltam a Phunnelbe, hát elég érdekesen nézett ki, hogy én most követ fogok szívni. :hehe:
Mondták, hogy sok hő kell neki, jól van, hát én adtam. Ha hiszitek ha nem, akkora füstje volt amilyet én még soha nem láttam! ::d
Az íze egész kellemes volt eleinte, bár amikor rendesen átmelegedett és óriási füstfelhőket produkált, talán kicsit erős is lett. Mindenesetre nagyon jól kijönnek így az ízek. Mint mások is írták, tényleg hiányzik belőle a "dohány íz", de ez engem nem zavart. Kb. 15-20 perc elteltével csökkenni kezdett a füst mennyisége. Levettem a fóliát és láttam, hogy az egyik fele (ahol egy nagyobb darab szén volt) teljesen kiszáradt, a másik fele kevésbé, de az sem volt már nedves. Hozzá kell tennem, hogy kis méretű szc-es phunnelbe tömtem, 3 Bambocha szénnel egy réteg grill alufóliával (inkább 2 réteg kell, vagy páncél fólia). Nem is csodálom, hogy ilyen hamar kiszáradt, mert tényleg hihetetlen füstje volt és szívtuk is rendesen, alig tudtunk betelni vele. :happy1: :P
Összességében nekem bejött, tuti hogy fogok még venni ilyet, de hagyományos dohányt is fogok szívni ettől függetlenül. Se nem jobb, se nem rosszabb, egyszerűen csak más.
Aki teheti, próbálja ki. Ha minden igaz, hamarosan érkezik a szállítmány a Szultán Kincseibe, ez a "próbadarabok" egyike volt csak.
Ja, és ami még egy pozitívum, hogy a kiszáradt köveket egy kis Elements vagy Bisan ízesítővel újra lehet használni.
    1

#12 Felhasználó nem aktív   Radish 

• Mester fórumos
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 303

Elküldve: 2011.jan.23. - 14:12

Hát, hűha... Ez a pillanat is elérkezett! :) Nagyon érdekesnek hangzik, egyszer egy próbát biztosan érdemes tenni vele. No de minden esetre én a dohányzás szerelmesének tartom magam, mindent szeretek és megfelelő tisztelettel és odaadással kezelek, aminek tradíciója, kultúrája van e téren. (Így például nagyon szeretek szivarozni is.) A vízipipázás is ezzel fogott meg. Ha ezt nézzük, már az ízesített, mindenféle kemikáliában eláztatott dohánytermékek is érdekes elhajlásnak tűnnek, de a kellemes kompromisszumokat is szerettem mindig! ;) De ez már az a pont, ahol köszönöm szépen, másokra bízom a kísérletezés örömeit. A mobiltelefonokat is utálom a mai napig, 18 éves létemre... :D Az egészségügyi ártalmak, amire pedig egyesek hivatkoznak, teljesen hidegen hagynak. Az a meglátásom, ha már az ember egyszer úgyis az örök vadászmezőkre távozik, kár aggódni mindenen, amire azt mondják káros. (Figyelem, nem azt, mondtam, hogy ne vigyázzunk magunkra, vagy szeressük saját magunkat kellőképpen!) Amit az ember jó szívvel, élvezettel csinál, szerintem nem lehet káros. De az is lehet, hogy tévedek!
Szóval akinek megmozgatta a fantáziáját, azoktól szívesen veszem a teszteket, írásokat, mindig érdekelnek az újdonságok, főleg ha valaki átéléssel mesél róla! ;)

És bocsánat a kéretlen filozofálásért, töröljétek, ha nem ide való! ;)
Az élet olyan szexuális úton terjedő betegség, amelynél a halálozási arány 100%. Van még valakinek baja a dohányzással? :)
    1

#13 Felhasználó nem aktív   James 

• Mester fórumos
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 388
  • Szaki szint: Közepes

Elküldve: 2011.jan.23. - 15:57

Nagyon érdekes a dolog. :) Biztos vagyok benne, hogy ki is fogom próbálni és jónak is látom. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy ezt is súlytja vajon a jövedéki adó ergo adójeggyel lehet árulni ezt a terméket is, vagy ezt szabadon lehet árusítani mindenhol? Gondolok arra is, hogy vízipipás boltok ahol dohányt nem árulnak a különböző bonyolultan megszerezhető engedélyek hiánya miatt (pl. az egyik nyíregyházi bolt). Vagy külön a követ és külön a melaszt, mivel az ízesítőn sincs adójegy. Csak azért gondolkodtam el ezen, mert ugye ez is "szívnivaló" ahogy az a törvényben levan írva és a herbál szívnivalók is adójegyesek.
    0

#14 Felhasználó nem aktív   krampi 

• Moderátor
  • Csoport: Moderátor
  • Hozzászólás: 2.306

Elküldve: 2011.jan.23. - 16:54

Igen, sajnos nem az szabja meg és nem attól lesz "dohánytermék" valami, hogy dohányt tartalmaz, hanem a fogyasztás módja. Így gondolom ez is ebbe a kalapba esik. Természetesen ezt csak mint logikus következtetést mondom, pontos, 100%-os infót nem tudok én sem.
    0

#15 Felhasználó nem aktív   kismiki 

• Profi fórumos
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 206

Elküldve: 2011.jan.23. - 21:37

Dátum: James

Vagy külön a követ és külön a melaszt, mivel az ízesítőn sincs adójegy. Csak azért gondolkodtam el ezen, mert ugye ez is "szívni való" ahogy az a törvényben le van írva

Újra hasznosítható macska alom + hozzá való illatosító olaj, választható aromával. Ja, hogy ez füstöl is? Fene se gondolta. :]
Pár éve a szintetikus mókafüvet is füstölőként árusították.
Panaszkodtam, hogy nincs cipőm, amíg nem találkoztam olyannal, akinek nincs lába.
(perzsa közmondás)
    0

Tetszik? Oszd meg!

• 42 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.