Tangiersből szívtam ilyen ízt. Amikor kinyitottam a csomagolásából az egész szobát betöltötte az illata. Ízre nagyon finom intenzív grapefruit íze van. Mindenkinek ajánlom aki a citrusos gyümölcsöket kedveli. Ja és mindenki azt hitte amikor tömtem a phunnelbe, hogy a gyümölcsöt eszem. :happy1:
Oldal 1 / 1
Grapefruit
Elküldve: 2010.nov.30. - 22:08
"Szán Sájn DOWN"
Nargilem NP300
Khalil Mammoon Small Kamanja
Al Fakher Solid Medium
Nargilem NP300
Al Fakher Solid Medium
Értékelés:
Elküldve: 2010.dec.13. - 23:09
Kerestem én is ma Grapefruit ízű dohányt, de sajnos nem volt, így vettem Mizo Őszi és Waha Specialt. mindkettővel rendesen mellélőttem.
Milyen márkájú volt a dohány amit szívtál?
Értékelés:
Elküldve: 2010.dec.13. - 23:22
Dátum: BRoland88
Kerestem én is ma Grapefruit ízű dohányt, de sajnos nem volt, így vettem Mizo Őszi és Waha Specialt. mindkettővel rendesen mellélőttem.
Oda van leírva az elejére hogy Tangiers.
Nekem nincsen semmim a világon, csak a tököm meg a puszta szavam... És ezt a kettőt nem játszom el senkiért...
Értékelés:
Elküldve: 2011.ápr.28. - 18:40
El Nefesből is volt lehetőségem kipróbálni ezt az ízt. Nekem nagyon bejött bátran ajánlom mindenkinek aki szereti a kesernyés és egyszerre édes citrusos ízt. :super:
"Szán Sájn DOWN"
Nargilem NP300
Al Fakher Solid Medium
Nargilem NP300
Al Fakher Solid Medium
Értékelés:
Elküldve: 2011.máj.14. - 12:09
egyetértek Gerago-val.Tényleg nagyon finom, még a régi leharcolt kínai pipámban tömtem, sima kerámiával, és úgy is nagyon jól adta az ízét.
" DESTROY EVERYTHING, SO A NEW LIFE CAN BEGIN"
Értékelés:
Elküldve: 2011.szept.01. - 19:05
Én még csak El nefes - ből szívtam grapefruit-ot de azt kell mondanom, hogy citrusok közül, a Serbetli narancson kívűl az összes citrusos dohányt felül múlja. (Pedig nem egy citrusos dohányt szívtam ^^ )
Értékelés:
Oldal 1 / 1

Súgó