Oldal 1 / 1
(Se)X On The Beach
Elküldve: 2010.máj.16. - 17:20
Ennek az íznek az ugyanolyan nevű koktél a névadója. Nagyon kellemes édes ízű dohány. Én ezt az ízt Elementsből kóstoltam. Bátran ajánlom azoknak, akik az édes ízeket szeretik. ;-)
"Szán Sájn DOWN"
Nargilem NP300
Khalil Mammoon Small Kamanja
Al Fakher Solid Medium
Nargilem NP300
Al Fakher Solid Medium
Értékelés:
Elküldve: 2010.máj.16. - 17:34
:o van Se.x on the beach dohány? Egyik hobbim a Koktélok és ez a kedvenc italom. Honnan vetted ezt?:D gondolom Pest:( Ilyen nekem is kell
Dátum: gerago
Ennek az íznek az ugyanolyan nevű koktél a névadója. Nagyon kellemes édes ízű dohány. Én ezt az ízt Elementsből kóstoltam. Bátran ajánlom azoknak, akik az édes ízeket szeretik. ;-)
Khalil Mamoon Exotica - Bohemia Crystal - Tangiers Phunnel - Nargilem NXL - Starbuzz - Bamboocha
Aladin Isziz modell
Dohányozni emberi dolog... Vízipipázni ISTENI!!
Peace, Love and Rock n' Roll!
Aladin Isziz modell
Értékelés:
Elküldve: 2010.máj.16. - 17:36
Dátum: Milordaz
:o van Se.x on the beach dohány?. Egyik hobbim a Koktélok és ez a kedvenc italom. Honnan vetted ezt?:D gondolom Pest:( Ilyen nekem is kell
"Szán Sájn DOWN"
Nargilem NP300
Al Fakher Solid Medium
Nargilem NP300
Al Fakher Solid Medium
Értékelés:
Elküldve: 2010.máj.16. - 17:41
Hát majd ha Pesten járok, ami csak nyáron lesz xdd, majd akk szerzek be :D
Igen Budapesten, sajna Elementsből nem lehet kapni, de Bisanból van ilyen íz, amit az Szkból be is szerezhetsz. :)
Dátum: Milordaz
:o van Se.x on the beach dohány?. Egyik hobbim a Koktélok és ez a kedvenc italom. Honnan vetted ezt?:D gondolom Pest:( Ilyen nekem is kell
Khalil Mamoon Exotica - Bohemia Crystal - Tangiers Phunnel - Nargilem NXL - Starbuzz - Bamboocha
Aladin Isziz modell
Aladin Isziz modell
Értékelés:
Elküldve: 2010.máj.16. - 18:11
Valaki körül tudná írni, hogy milyen íze van?
Az oké hogy édes... :hehe:
Az oké hogy édes... :hehe:

Értékelés:
Elküldve: 2012.febr.01. - 15:51
Ha, valakit érdekel találtam egy jó receptet (koktélhoz) már csak fantázia kell hozzá és félig-meddig el lehet képzelni az ízt:) http://koktel.idea.hu/sex-on-the-beach
De ezekből áll a koktél:
- Vodka
- Barackpálinka
- Gránátalma
- Narancs
- Áfonya
(Bár a gránátalmát nem mindenhol írják)
De ezekből áll a koktél:
- Vodka
- Barackpálinka
- Gránátalma
- Narancs
- Áfonya
(Bár a gránátalmát nem mindenhol írják)
Értékelés:
Elküldve: 2012.febr.01. - 19:37
Idézés: ko12 - Dátum: 2010.máj.16. - 18:11
Valaki körül tudná írni, hogy milyen íze van?
Az oké hogy édes...
Az oké hogy édes...
Nekem a nakhla mix ből a sex on the beach dohány nekem eléggé füge ízűnek bizonyult.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Üdv: vpaladin
Az ember nem változtathatja meg az életét anélkül, hogy maga is meg ne változna.
Üdv: vpaladin
Az ember nem változtathatja meg az életét anélkül, hogy maga is meg ne változna.
Értékelés:
Elküldve: 2012.febr.01. - 20:08
Én szivtam Havanna dohányt ( Németországi ) , nem volt jellegzetes gyümölcs ize ,olyan benyomásom volt mint mikor egy szexi csaj kijön a medencéböl vizes hajjal és annak az illatát érzem.Viszont van Havanna dohány frissitőm :szex on the beach izben ,beleszagolva olyan -berry keverék hatást ad.Valószinü más más cég egész eltérő izvilágot produkál....szerintem a koktélt akarják kiadni ,csak az izesitő izek,aromák nem egyszerre bomlanak el,igy keletkeznek eltérő hatások.
ötletekért ,megoldásokért ne menj a szomszédba...itt van Moldy !!!
Értékelés:
Oldal 1 / 1

Súgó