hova tünt a dumaláda vegyesen és a milyen dohányt szivsz most tpic? :o a keresö nem találta
Fórum v2
Elküldve: 2009.nov.06. - 19:10
Nekem az a bajom, hogy nem jegyzi meg a jelszavam és a felhasználónevem. Egy idő után kidob a fórumról is. Kicsit idegesítő, hogy be kell pötyögni mindig, ha felnézek ide.
Plusz az automatikus bejelentkezés sem működik. :siffle:
Plusz az automatikus bejelentkezés sem működik. :siffle:
webbie
Khalil Mamoon Exotica
Tangiers Phunnel
Razan Sultan
Bamboocha
Khalil Mamoon Exotica
Tangiers Phunnel
Razan Sultan
Bamboocha
Értékelés:
Elküldve: 2009.nov.06. - 19:34
nekem is ez volt. bejelentkezés alatt ott vna hogy fórum sütik törlése..klikk rá. nekem utána működött
Nem én fórumozom veletek, ti fórumoztok velem!
:blub:
:blub:
Értékelés:
Elküldve: 2009.nov.06. - 20:12
opera 10-vel ha elmented a jelszavad és felhasználoneved, akkor ha be akarsz jelentkezni, nyomsz ctrl+entert akkor beléptet, és nem kell semit se pötyögtetni :super:
Értékelés:
Elküldve: 2009.nov.06. - 21:17
Dátum: BandiKJ
opera 10-vel ha elmented a jelszavad és felhasználoneved, akkor ha be akarsz jelentkezni, nyomsz ctrl+entert akkor beléptet, és nem kell semit se pötyögtetni :super:
az opera egy sz*r :P
engem alapból beléptet és ez nem program függő
Mozdítsd meg a dolgokat körülötted néha,mert ha nem teszed,egy idő után észre sem veszed őket.
Értékelés:
Elküldve: 2009.nov.06. - 22:47
Nekem vacakolt az elején , de most már teljesen jól működik, operával.
Arról meg, hogy mi szar, mi nem, ne kezdjünk szerintem vitatkozni, vagy legalább ha szarozol vmit akkor legalább indokold meg. Ne pedig 'xy szar és kész' attitűd vezéreljen :).
Értékelés:
Elküldve: 2009.nov.08. - 15:11
Az idő problémát meg lehet úgy oldani, hogy rámentek a felhasználói vezérlőpultra, ott a fórum beállításokra mentek, és az időzónát átállítjátok sima UTC-re, a nyári időszámítást pedig kilövitek.
Így a jó időt mutatja a hszeknél, nemde ?
Így a jó időt mutatja a hszeknél, nemde ?
webbie
Khalil Mamoon Exotica
Tangiers Phunnel
Razan Sultan
Bamboocha
Khalil Mamoon Exotica
Tangiers Phunnel
Razan Sultan
Bamboocha
Értékelés:

Súgó