Én nemrég próbáltam a Mizo sárgabarackot de nagyon rossz íze volt. Az illata viszont első osztályú.
Barack
Elküldve: 2012.márc.24. - 15:53
Én szívesen eladom a barackom felét jó áron Syskának hogy letudja tesztelni a barackot behatóan xd xd xd
Értékelés:
Elküldve: 2012.márc.24. - 16:21
Idézés: Snake - Dátum: 2012.márc.24. - 15:53
Én szívesen eladom a barackom felét jó áron Syskának hogy letudja tesztelni a barackot behatóan xd xd xd
lucskos Al Fakher? Ha prémiumhoz méltó íze van, biztos sokakat érdekelné a tesztje
új Fata Morgana 47cm 3 csővel, phunnel, Carbopol 40 mm, páncél
Értékelés:
Elküldve: 2012.márc.24. - 17:10
Uraim, nekem már van egy kész tesztem az AF őszibarackról, már csak fotózás híja van, lassan olvasható lesz!
Röviden annyit említek róla, hogy másabb íze van, mint a Mizo baracknak. Én jobbnak tartom az AF-t, ennek olyan gümölcslé íze van, zamatosabb. Míg a Mizo inkább egy barackos ice teára hasonlít és a Nakhla márkára jellemzően ez egy erősebb dohány, és az ízén is érezhető. Nálam mind a kettő nagyon nagy kedvenc, de ha dönteni kellene a kettő között, akkor én az Al Fakhert hoznám első helyre.
Értékelés:
Elküldve: 2012.márc.24. - 17:46
Idézés: James - Dátum: 2012.márc.24. - 17:10
Uraim, nekem már van egy kész tesztem az AF őszibarackról, már csak fotózás híja van, lassan olvasható lesz!
Röviden annyit említek róla, hogy másabb íze van, mint a Mizo baracknak. Én jobbnak tartom az AF-t, ennek olyan gümölcslé íze van, zamatosabb. Míg a Mizo inkább egy barackos ice teára hasonlít és a Nakhla márkára jellemzően ez egy erősebb dohány, és az ízén is érezhető. Nálam mind a kettő nagyon nagy kedvenc, de ha dönteni kellene a kettő között, akkor én az Al Fakhert hoznám első helyre.
huu, mindjárt meggyőzöl, hogy költekezzek finom drága dohányra:D
új Fata Morgana 47cm 3 csővel, phunnel, Carbopol 40 mm, páncél
Értékelés:
Elküldve: 2012.márc.25. - 12:02
Idézés: killeratya - Dátum: 2012.márc.24. - 17:46
huu, mindjárt meggyőzöl, hogy költekezzek finom drága dohányra:D
Nem lenne olyan nagy költekezés, mivel a Mizo is már 1100 Ft ha jól tudom.
Értékelés:
Elküldve: 2012.márc.25. - 12:42
Én éppen most pöfékelek AF őszibarackot, és a Mizo öszijével ellentétben, ez tényleg inkább a rostos, friss, és édes őszibarackot hozza. Nagyon jó reális ize van, nekem jobban bejött mint a Mizo
(Szinte egy az egyben Sió őszibarack!)
Értékelés:
Elküldve: 2012.márc.25. - 13:37
Ezt megerősíthettem, először vettem egy sió-t, majd miután megkóstoltam, rávettem magam a fél kilóm megbontására.. és tökre ugyanaz szinte, talán a dohány nem annyira édes
Értékelés:

Súgó