Vízipipa Fórum: Bahraini - Vízipipa Fórum

Ugrás a tartalomhoz

shisharoma banner
  • 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Bahraini

#16 Felhasználó nem aktív   SwIX 

• Törekvő fórumos
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Felhasználó
  • Hozzászólás: 110

Elküldve: 2010.szept.19. - 15:08

Csak Al Masahbol volt dolgom ezzel az ízzel.
Finomnak finom de csak óvatosan vele mer valami eszméletlenül erős íze van. Sima kerámiábol kellemesen erös.Vortexböl alig lehetett szivni pedig én nem vagyok egy finnyás ember. Csak ugy tudtam szivni hogy belülre is szurkáltam lyukakat hogy több levegőt kapjon.
  • Tetejére of the page up there ^
  • Ikon szerkesztése Értékelés:
    0

#17 Felhasználó nem aktív   Protolisk 

• Junior fórumos
  • Pipa
  • Hozzászólás: 53
  • Szaki szint: Dohány szaki

Elküldve: 2011.szept.15. - 14:03

Hmm, én ma vettem először ilyen dohányt Al masah márkából , remélem finom lesz. ^^ Ha minden igaz holnap meg is kóstolom.
    0

#18 Felhasználó nem aktív   Protolisk 

• Junior fórumos
  • Pipa
  • Hozzászólás: 53

Elküldve: 2011.szept.16. - 22:21

No, ma kipróbáltam az Al masah Bahrani apple - t. És nagyon pozitívan csalódtam.

A tesztet : 81 cm egyiptomi pipával, vortex kerámiával, razan csővel 2 egész cocobrico - val, 4 réteg sima házi alufóliával.

Csomagolás: Szokásos Al masah (50-g-os) csomagolás, kicsit vékonyabb mint a nakhla mizo doboza, 2 kocka alakú alma van rajta o_0 , és arab figyelmeztető írások a dohányzás káros hatásairól. Igényes, kívülről be volt csomagolva, a dobozban szokásos fekete tasak, benne becsomagolva egy vékony fóliába. 10/10

Illat: Engem egy nagyon márkás alma teára emlékeztetett, kicsit parfümös, és túl édesnek érződik, de az almát lehet érezni benne. 8/10

Aprítottság,Buzz,nedvesség: Szokásos Al Masah aprítottságú volt, nagyon szépen aprított, és egy szár se volt benne, nedvesség szempontjából, jóval szárazabb, mint a többi Al masah, és a nikotin tartalma 0,5% nem 0,05% mint általában az AL masah dohányai, egy pillanatra megéreztem a Buzz-t de nem egy nakhla zaghloul: 7/10

Füst: Füstje kb a sima nakhla és az Al masah átlagos dohányok füstje között helyezkedett el, pont elég: 8/10

Íz: Nah és itt jött a meglepetés. Ez az alma nem ánizsos ez ALMÁS dohány, ,nem mondanám, hogy tökéletes, kicsit túl édes az én ízlésemnek, de az alma kiérződik belőle. Érdekes az íze is az almás teára emlékeztetett, és ez a tea az egyik kedvencem volt. 9/10

Összességében, Al Masah - nak szerintem az egyik legjobb dohánya, és szerintem mindenkinek ki kell próbálnia aki már kicsit unja a szokásos ánizsos almás dohányokat, és szeretne kipróbálni valami újat!

Összesen: 8.5/10
    1

#19 Felhasználó nem aktív   Shisha-man-96 

• Rutinos fórumos
  • PipaPipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 154

Elküldve: 2011.szept.17. - 07:28

Nagyon jó teszt! Én szerintem ha olyan helyen járok veszek egy dobozzal.
Utálom amikor az emberek először meglátnak és azt hiszik, hogy egy bunkózós, verekedős gyerek vagyok.. Pedig legbelül tele vagyok érzelmekkel és ezeket szeretném szabadon engedni de nem tudom, mert beskatulyáznak a külsőm miatt..:((
    0

Tetszik? Oszd meg!

• 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó

vizipipa aprohirdetes