Vélemények (Szultankincsei)
Elküldve: 2009.szept.11. - 07:59
Értékelés:
Elküldve: 2009.szept.11. - 19:21
A kiszolgálás 10/10
Kinálat erősen fejlődik.
Láttam akkora vízipipát, a tartályába legalább 10 l víz kell.
Nem is volt túl drága, csak 35k.
Értékelés:
Elküldve: 2009.szept.11. - 19:48
Új pipát vettem, mert a korábbinak az üveg tartálya eltörött és használhatatlanná vált (ezt leielinában vettem fél éve kb.).
Az SZK-ban én is láttam a hatalmas bulipipát, ami tök egyszerű, de kb 5-6 literes tartálya van, nagyon jól néz ki :).
Én egy piros gravírozott pipát vettem itt. Szír 65 cm és 10ezer Ft volt. Bő a választék, de érdemes kérdezősködni, mert raktáron sokféle pipa van, ami nincs kiállítva, mert nem fér el :). Van nagyon szép egyiptomi pipa is 9ezerért és az eladó szerint nagyon minőségi darabok.
Segítőkészek, előttem megvizsgálta a pipát, hogy nem szelel-e, kaptam ajándék 50g-os almás dohányt.
Valamivel olcsóbb, mint Leielina, de nincs annyi különleges pipa mint ott, mert Leielinában vannak kristály-tartályos pipák, amik csodálatosak. Előttem vitt el egyet egy szegedi gyerek. Ezek 17-22ezer között vannak. Érdemes megnézni :).
A Vortexek (3500Ft) és Phunnelek (2900) több színben kaphatóak. Hét elején érkezik átalakító szír pipához, ekkor fogok venni vortexet vagy phunnelt. Dohányválaszték bőséges, én most egy narancskrémes al wahát vettem, igazán finom, krémes íze van.
Mindenkinek ajánlom ezt a boltot! Aki szereti a keleti lakberendezést, annak is, mert gyönyörű szőnyegek, puffok, párnák vannak, nem is drágán. Pl egy keleties párna(huzat) 1000 Ft volt.
Értékelés:
Elküldve: 2009.szept.11. - 23:09
Értékelés:
Elküldve: 2009.szept.12. - 01:01
Ma a fél fórum a SK-ban volt? :)
Volt dolga Julianonak!
Értékelés:
Elküldve: 2009.okt.02. - 19:09
Értékelés:
Elküldve: 2009.okt.02. - 19:31
Dátum: wakummaci
Igen, kiszolgálás nagggyon jó volt, mikor wakummaci érkezett akkor az alig 1 órája megérkezett Khalil Mamoon pipát próbáltuk. :)
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
"A tévedés jogát fenntartom magamnak!" + "Ha lehet ne privát üzenetbe kérdezz!"
Értékelés:
Elküldve: 2009.okt.03. - 19:47
Értékelés:
Elküldve: 2009.okt.03. - 20:15
valamint aki km pipa tulajdonos az tudna nyilatkozni az anyaghasználatról, hogy csavaros-e vagy sem, valamint arról mennyire kopásgyanús rajta a festék?
előre is köszi
szerk.: jah és egy bónusz kérdés, van e kékben? mert akkor már úgy lenne jó hogy passzo lhozzá a kék nammorom :P
:blub:
Értékelés:
Elküldve: 2009.okt.03. - 20:27
Dátum: Riccio
valamint aki km pipa tulajdonos az tudna nyilatkozni az anyaghasználatról, hogy csavaros-e vagy sem, valamint arról mennyire kopásgyanús rajta a festék?
előre is köszi
szerk.: jah és egy bónusz kérdés, van e kékben? mert akkor már úgy lenne jó hogy passzo lhozzá a kék nammorom :P
Nem csavaros (maga a test. Az üvegbe menőt nem tudom)
Festék nagyon nem is volt rajta. :D Inkább csak ilyen vörösréz színű az egész, ha a díszes pipákat szereted, ez nem lesz olyan. :)
Értékelés:
Elküldve: 2009.okt.03. - 21:19
Dátum: Riccio
előre is köszi
Krampi írt egy összefoglalót a KM témába:
Halil Mamoon vízipipák
Amúgy érdemes, ezek egy életen át tényleg tartanak és hihetetlen könnyű szívni egy phunnel kerámiával. :super:
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
"A tévedés jogát fenntartom magamnak!" + "Ha lehet ne privát üzenetbe kérdezz!"
Értékelés:
Elküldve: 2009.okt.03. - 21:32
őszintén először én is tartottam tőle nem akartam meg egy típus pipa meg több munka:) de amikor próbáltam krampi KM-et azonnal kezdtem utána nézni mert nekem is kellet egyet:)
Értékelés:
Elküldve: 2009.okt.03. - 21:36
Dátum: krampi
most én is bizonytalanodtam mert nem volt időm fényképezni és akosnak is a képet neten találtam és úgy küldtem de syska fotózta a pipát úgy hogy ö tudna feltenni egy képet róluk. én úgy emlékszem az első képen levő pipa majdnem az amit hoztam.
Értékelés:

Súgó