Dohányok terén, nekem az AF görögdinnye volt a legjobb. kicsit édeskés, de finom. Viszont egyik sem adta vissza nekem a teljes görögdinnyét, talán egy kicsit az AF. Ami nem dohány: aszalat gyümölcs,(most írtam le egy tesztet a topicjában, meg lehet nézni.) a Görögdinnyés íz, teljesen el van találva. Még dinnyemag is volt benne :D
Görögdinnye
Elküldve: 2011.máj.06. - 22:42
Khalil Mamoon Exotica - Bohemia Crystal - Tangiers Phunnel - Nargilem NXL - Starbuzz - Bamboocha
Aladin Isziz modell
Dohányozni emberi dolog... Vízipipázni ISTENI!!
Peace, Love and Rock n' Roll!
Aladin Isziz modell
Dohányozni emberi dolog... Vízipipázni ISTENI!!
Peace, Love and Rock n' Roll!
Értékelés:
Elküldve: 2011.máj.06. - 23:17
Jó pár görögdinnyés dohányt kipróbáltam már. A teljesség igényével: Al-Waha , MIZO , Prince Molasses , Al-Sultan , régi Al-Masah , újabb Al-Masah , Al Fakher. Meg kell mondjam a legszebb emlékek a régi Al-Masahról vannak. Szinte tökéletesnek mondanám. Sajnos ez az újabb csomagokról nem mondható el.
Értékelés:
Elküldve: 2011.máj.09. - 15:36
Az általam kipróbált görögdinnyés ízű dohányokból nálam a Mizo és az AF lett a nyerő. Az AF kicsit édesebb, de pl. ezt a két márkát 1:1 arányban összekeverve és egy csipet Mizo mentával megbolondítva, valami frenetikus jó görögdinnyés ízt sikerült produkálni.
Értékelés:
Elküldve: 2011.máj.12. - 20:18
Én Nakhla Mizo görögdinnyénél azt tapasztaltam, hogy kifújásnál, ilyen érdekesen ingerli a torkom, mintha rátapadna. Más is tapasztalt már ilyet? Mizo-ból csak a görögdinnyésnél, lehet rossz csomagot fogtam ki, nem tudom.
Értékelés:
Elküldve: 2011.máj.12. - 20:24
Dátum: sajtostaller89
Én Nakhla Mizo görögdinnyénél azt tapasztaltam, hogy kifújásnál, ilyen érdekesen ingerli a torkom, mintha rátapadna. Más is tapasztalt már ilyet? Mizo-ból csak a görögdinnyésnél, lehet rossz csomagot fogtam ki, nem tudom.
A doboz vége fele énis éreztem ilyet, vagyis hasonlót.
Értékelés:
Elküldve: 2011.máj.15. - 11:09
Értékelés:
Elküldve: 2011.jún.29. - 07:04
Én is hasonlót éreztem, a Mizo görögdinnyénél az első csomagomnál, másodiknál semmi ilyesmit nem tapasztaltam... Lehet, hogy a tömés lehet, hogy a doboz volt rossz... a második dobozt jó 2 hónapra rá vettem, és most megint vettem egyet úgy egy hete és az se csinálja ezt a torkommal.
Értékelés:
Elküldve: 2011.jún.30. - 10:09
Nekem az El Nefes görögdinnye nagyon bejött. Olyan az íze mintha egy régifajta görögdinnyés rágót ennék nagyon kellemes és édes. A dohány kellően aprított és tocsog a lében. 2kör szenet simán elbír és végig intenzíven lehet érezni az ízét. Mivel nagyon nedves ezért több idő kell neki, hogy beindúljon. Nagyon tudom ajánlani nektek. :D ja és nagyon finom az illata.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Üdv: vpaladin
Az ember nem változtathatja meg az életét anélkül, hogy maga is meg ne változna.
Üdv: vpaladin
Az ember nem változtathatja meg az életét anélkül, hogy maga is meg ne változna.
Értékelés:
Elküldve: 2011.jún.30. - 12:21
Dátum: Protolisk
Én is hasonlót éreztem, a Mizo görögdinnyénél az első csomagomnál, másodiknál semmi ilyesmit nem tapasztaltam... Lehet, hogy a tömés lehet, hogy a doboz volt rossz... a második dobozt jó 2 hónapra rá vettem, és most megint vettem egyet úgy egy hete és az se csinálja ezt a torkommal.
Nekem az egyik kedvencemmé vált a Mizo Görögdinnye,és semmit ilyet nem tapasztaltam. :triste1:
Értékelés:

Súgó