Vízipipa Fórum: Eper - Vízipipa Fórum

Ugrás a tartalomhoz

shisharoma banner
  • 3 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Eper

#31 Felhasználó nem aktív   Akoska60 

• V.I.P. tag
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Felhasználó
  • Hozzászólás: 2.731
  • Szaki szint: Haladó

Elküldve: 2011.jan.09. - 02:46

Dátum: atish

Mitől lehet az, hogy nekem az Al Masah epres dohány keserű ízű? Félbe is lett hagyva, mert nem bírtuk elszívni. Bontatlan doboz volt, 2012-es lejárati dátummal. "Amy" kerámiába tömtük, és 40mm-es belga öngyulladós szénnel próbáltuk. Megnéztem, és nem volt a dohány hozzáégve az alufóliához.

Nem kell a fóliához hozzáégnie,attól még a sok hőtől ami egy helyre sokáig koncentrálódik, megéghet a dohány.
A szeneket pipázás közben néha át kell helyezni,hogy mindenhol egyenletesen kapjon hőt a dohány. Sok múlhat a fólián elhelyezett lyukak méretén is!
sultanın hazineleri bir numara !
Mahir'in sitesi çok iyi

vizipipaforum kep
vizipipaforum kepvizipipaforum kep

• Tetejére of the page up there ^
  • Ikon szerkesztése Értékelés:
    0

#32 Felhasználó nem aktív   Dzsordzs 

• Vadiúj fórumozó
  • Hozzászólás: 31

Elküldve: 2011.jan.09. - 10:11

Al Sultan epret ajánlom mindenkinek édes,kellemes füst:)
    0

#33 Felhasználó nem aktív   Bandi43 

• Lelkes fórumos
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 83

Elküldve: 2011.jan.09. - 10:20

Mitől lehet az, hogy nekem az Al Masah epres dohány keserű ízű? Félbe is lett hagyva, mert nem bírtuk elszívni. Bontatlan doboz volt, 2012-es lejárati dátummal. "Amy" kerámiába tömtük, és 40mm-es belga öngyulladós szénnel próbáltuk. Megnéztem, és nem volt a dohány hozzáégve az alufóliához.

Nekem is az volt nyugi....:/
Szar csomagokat fogtunk ki......... :erk:
    0

#34 Felhasználó nem aktív   atish 

• Vadiúj fórumozó
  • Hozzászólás: 5

Elküldve: 2011.jan.09. - 11:32

Dátum: akoska60

Nem kell a fóliához hozzáégnie,attól még a sok hőtől ami egy helyre sokáig koncentrálódik, megéghet a dohány.
A szeneket pipázás közben néha át kell helyezni,hogy mindenhol egyenletesen kapjon hőt a dohány. Sok múlhat a fólián elhelyezett lyukak méretén is!

Akkor lehet, hogy megégett? Pedig a kerámia pereme alá vagy 3-4 mm-re tömtük, de akkor ez se lehetett elég? A fóliára varrótűvel csináltuk a lyukakat, tehát elég aprók voltak, de sokat csináltunk belőle.
    0

#35 Felhasználó nem aktív   atish 

• Vadiúj fórumozó
  • Hozzászólás: 5

Elküldve: 2011.jan.09. - 13:50

Dátum: Bandi43

Nekem is az volt nyugi....:/
** (széklet) csomagokat fogtunk ki......... :erk:

Ma újra megpróbáltuk. Rakhatok alá akárhány alugyűrűt, csinálhatok akármilyen lyukakat a fóliára, ez tényleg nagyon nagyon "széklet". És még finoman fogalmaztam. Tuti, hogy nem tömési hiba...
    0

#36 Felhasználó nem aktív   Protolisk 

• Junior fórumos
  • Pipa
  • Hozzászólás: 53
  • Szaki szint: Dohány szaki

Elküldve: 2011.szept.01. - 19:33

Nekem sajnos egyik epres íz se jött még eddig be: Al sultan, ilyen műeper cukorral, Al waha egyszerűen gusztustalan, ízét már nem is tudom leírni,(elég rég szívtam, de akkor többször pár barátommal) senkinek sem jött be, de ha jól emlékszem égett gumi íze volt. o_0 A nakhla szintén műeper, és hennawy meglepően elviselhető volt, bár 50g után soha többet nem vettem belőle, most van Starbuzz Strawberry margarita - m , az elviselhető szintén, az íze olyan kb mint az epres Nestea zöldteának, de nagyon unható. Al masah - t még nem kóstoltam de nem is tervezem a kommentek alapján. :D
    0

Tetszik? Oszd meg!

• 3 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó