Nakhla Mizo
Elküldve: 2009.ápr.07. - 13:48
Értékelés:
Elküldve: 2009.ápr.07. - 15:04
Dátum: vizipipaman
Al Fakher szintű minőség és 'elvileg' sima Nakhla ár. Külföldön nagyon szeretik, jónak tartják. :)
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
"A tévedés jogát fenntartom magamnak!" + "Ha lehet ne privát üzenetbe kérdezz!"
Értékelés:
Elküldve: 2009.ápr.07. - 17:25
bár reméljük a legjobbakat :P
Értékelés:
Elküldve: 2009.ápr.08. - 07:07
És tud valaki valamit arról, hogy ez vajon mosott lesz-e?? Az fantasztikus lenne, mert nem ájulnék el ha sokáig szívom :D :D
Értékelés:
Elküldve: 2009.ápr.15. - 17:06
Tudomásom szerint ez a márka (vagy inkább al-márka) a fiatalabb réteg igényeinek kielégítésére készült, ezért ízei intenzívebbek és ha jól tudom mosott is, de lehet tévedek.
Olyasmit is olvastam, hogy azért dobta ki ezt a márkát a Nakhla, hogy fenn tudja tartani a versenyt az Al Fakherrel, hiszem mindkét cég alapvetően egyiptomi.
Csupán töredékkel drágább a normális Nakhlától, de nagyon sikeres és remélem mihamarább nálunk is elérhető lesz.
Értékelés:
Elküldve: 2009.ápr.15. - 19:39
Értékelés:
Elküldve: 2009.ápr.15. - 20:06
Értékelés:
Elküldve: 2009.ápr.15. - 23:02
Dátum: CyBeN
Tudomásom szerint ez a márka (vagy inkább al-márka) a fiatalabb réteg igényeinek kielégítésére készült, ezért ízei intenzívebbek és ha jól tudom mosott is, de lehet tévedek.
Olyasmit is olvastam, hogy azért dobta ki ezt a márkát a Nakhla, hogy fenn tudja tartani a versenyt az Al Fakherrel, hiszem mindkét cég alapvetően egyiptomi.
Csupán töredékkel drágább a normális Nakhlától, de nagyon sikeres és remélem mihamarább nálunk is elérhető lesz.
Az Al-Fakher az dubai erdekeltsegu ceg. Amugy tenyleg azert hozta ki ezt a vonalat a Nakhla, hogy fent tudja tartani a versenyt az ujabb, felkapottabb markakkal.
Értékelés:
Elküldve: 2009.ápr.16. - 18:04
Értékelés:
Elküldve: 2009.ápr.16. - 18:15
Mi is hoztunk már dohányt onnan, mint ahogy szerintem a turisták 60%-a hoz is:)
(Krampi jogos az észrevétel, sry)
Értékelés:
Elküldve: 2009.ápr.20. - 18:32
TESZT: Mizo fehér szőlő:Kibontás előtt a doboz/zacskón át érezni valami finom, de mégis fura ízt. Kibontás után: A dohány aprítottsága nem változott sokat, vagyis közepes hosszúságú szálak. Na ezután jön az érdekesebbik fele, mivel annyi leve van minta a fakcher kólának kb és olyan illata...ááá mennyei :super: :P Tömés most egy új fajta tömést találtam ki mégpedig olyat, hogy alufóliából csináltam egy ilyen "vulkánt" és amikor beleraktam a tölcsérbe, olyan lett mint egy phunnel. Beizzítás után: Bő, hófehér füst, ami beterítette az egész szobámat ::d
Értékelés:
Íz: Mennyei 10/8,5
illat: úgyszint 10/8,5
füst:Amindenity :happy1: 10/9,5
Buzzo méter: 5/1
kör: 5 kör three king
alu: 4réteg.
össz: egybevéve mindent, mégsem átlagot mondok, hanem szívem szerint.
Szóval össz:10/9,5
AJÁNLOM!! :coeur: :super:
Értékelés:
Elküldve: 2009.ápr.21. - 07:25
Várom a dohányt , de azért remélem nem lesz gond , mert 20személyes társaság ment......múltkor mikor búvár haver jött, tőle fele dohányt elkobozták...
További jó tesztelést mindenkinek :super:
Értékelés:
Elküldve: 2009.ápr.21. - 17:26
Dátum: moldy007
Várom a dohányt , de azért remélem nem lesz gond , mert 20személyes társaság ment......múltkor mikor búvár haver jött, tőle fele dohányt elkobozták...
További jó tesztelést mindenkinek :super:
kb 1,5 2óra
Értékelés:
Elküldve: 2009.ápr.21. - 19:39
Khalil Mamoon Exotica
Tangiers Phunnel
Razan Sultan
Bamboocha
Értékelés:
Elküldve: 2009.ápr.22. - 17:43
Értékelés:

Súgó