Kinek mi az ízlése. :) Az eddig kóstoltak alapján nekem a Nakhla sárgadinnyéje jött be a legjobban. Megjegyzem, hogy a kedvenc gyümölcsöm a sárgadinnye így ezért is szívesen próbálgatom az ilyen ízű dohányokat. Starbuzz és Serbetli sárgadinnyét még nem kóstoltam, de amint lesz módom rá kipróbálom és akkor valószínű azt fogom mondani, hogy eddig pl. nekem a Serbetli ízlett a legjobban. Viszont eddig sárgadinnyés dohányt a Nakhlán kívül Al-sultan, Al-Masah és Hennawy márkában kóstolam, és ezek alapján a kedvencem a Nakhla. Egyik nagy álmom, hogy a Starbuzz Safari Melon Dew dohányát megkóstoljam, akkor valószínű, hogy megváltozik a véleményem. :)
Sárgadinnye
Elküldve: 2011.jan.16. - 11:56
Dátum: James
Kinek mi az ízlése. :) Az eddig kóstoltak alapján nekem a Nakhla sárgadinnyéje jött be a legjobban. Megjegyzem, hogy a kedvenc gyümölcsöm a sárgadinnye így ezért is szívesen próbálgatom az ilyen ízű dohányokat. Starbuzz és Serbetli sárgadinnyét még nem kóstoltam, de amint lesz módom rá kipróbálom és akkor valószínű azt fogom mondani, hogy eddig pl. nekem a Serbetli ízlett a legjobban. Viszont eddig sárgadinnyés dohányt a Nakhlán kívül Al-sultan, Al-Masah és Hennawy márkában kóstolam, és ezek alapján a kedvencem a Nakhla. Egyik nagy álmom, hogy a Starbuzz Safari Melon Dew dohányát megkóstoljam, akkor valószínű, hogy megváltozik a véleményem. :)
Csatlakozom énis a nakhla sárgadinnyéhez :P az a nyerő nállam :super: :winner:
Khalil mammon Exotice - Nammor Hungary Szívócső - El nefes mini phunnel - Cocobrico , Bamboocha
Értékelés:
Elküldve: 2011.máj.14. - 12:22
Ma vettem egy 250g-os Nakhla sárgadinnyét.Amint hazaértem már tömtem is.Nekem nagyon bejön, talán nem a legnagyobb a füstje, és nem a legnedvesebb dohány, de az íze nagyon finom.Olyan mint a régi kocka alakú sárgadinnyés rágóé.Kicsit visszajött a boldog gyermekkorom:D
" DESTROY EVERYTHING, SO A NEW LIFE CAN BEGIN"
Értékelés:
Elküldve: 2011.jún.29. - 07:10
Nekem csak egy bajom van a Nakhla sárgadinnyével, és az az, hogy nagyon könnyen meg lehet unni. Imádom az ízét de még is elszívok belőle egy-két tömést 1 héten belül, és utána 1 hónapig rá sem tudok nézni, aztán megint ott vagyok , hogy tömök ismét egyet, és "miért is nem szívtam én ezt egy hónapig?" és aztán elölről az egész. :D
Értékelés:

Súgó