Vélemények (Vizipipacenter)
Elküldve: 2009.márc.09. - 15:01
Megosztaná a tapasztalatait?
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
"A tévedés jogát fenntartom magamnak!" + "Ha lehet ne privát üzenetbe kérdezz!"
Értékelés:
Elküldve: 2009.márc.09. - 15:06
Dátum: sYska/!/
Megosztaná a tapasztalatait?
Igen, innen is rendeltem. Hallottam olyanokat, hogy kihagynak ezt azt a csomagból, pl. kék szín helyett pirosat raknak bele valamiből. Gondolom ez azért van, mert épp nincs raktáron nekik valami, és útnak akarják indítani így is. Lehet ha felhívnának, akkor jobb lenne ...
Na szóval, rendeltem elég sok dohányt innen, azt kaptam amit kértem, kivéve egy dolgot. Prince Molasses cseresznye helyett Nakhla cseresznyét küldtek, amivel jól is jártam, mert a Nakhla az drágább itt. Meg sztem finomabb is. :P
Pipát is rendeltem már innen, minden csomagot a Magyar Posta hoz házhoz, ami nem a legjobb választás. Hétfőn rendeltem meg, kedden útnak kellett volna ereszteniük, szerdára itt is lett volna, de csak pénteken kaptam meg. Szóval késik 2-3 napot ahhoz képest, amit mondanak.
6/10
Khalil Mamoon Exotica
Tangiers Phunnel
Razan Sultan
Bamboocha
Értékelés:
Elküldve: 2010.máj.09. - 23:02
Értékelés:
Elküldve: 2010.máj.10. - 10:34
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
Értékelés:
Elküldve: 2010.máj.10. - 12:19
És mégegyszer bocs az elözőért de az van irva a irjuk le a véleményünket és tapasztalatainkat.
Egyébként Syska nem hivom fel mert inkább nem rendelek tőlük többet.Tudom nem rajtam gazdagodnának meg de azért havi jópárezer forintot otthagytam volna.
Üdv:Edemke
Szép napot mindenkinek
Értékelés:
Elküldve: 2010.máj.10. - 12:21
sYska
Értékelés:
Elküldve: 2010.máj.10. - 13:50
"i love waterpipe"
http://www.somogyipipasok.uw.huhttp://i ... 570mf6.gif
Értékelés:
Elküldve: 2010.máj.10. - 15:32
Én pár hónapja vettem Hennawy dohányt, kétalmásat, ami viszonylag volt nedves. Tehát már nem mai gyártmány.

Értékelés:
Elküldve: 2010.szept.30. - 15:17
Aladin Evolution Zebra/Khalil Mamoon Double Pearl/Aladin Minimi
Értékelés:
Elküldve: 2011.máj.23. - 15:27
Igaz még tavaly decemberben volt de leírnám:akkor még vízipipázásban "kistáska" voltam szóval rendeltem tőlük egy "47cm vizipipa szettet" 1-2 napon belül ki is jött csak kicsit olcsóbb volt,mondtam magamba:á biztos:bontottam is ki, először nagyon nem tűnt fel, de amikor már nagyon nézegettem:az üvegen volt egy jó nagy és mély karc,a kerámia is jól el volt pattanva,és a cső szó szerint szét volt használva mert szerintem az nem természetes hogy az első használat után mosáskor rozsda,penész meg mindenféle gusztusos dolog kijöjjön.
"Kérjük a megjegyzésbe beírni a vizipipa színét illetve a dohány ízét." a dohánynak El Hennawy kétalmát írtam,mert a dohányok közt fenn volt (így gondoltam hogy van)és: kaptam egy kb 3-5 éve lejárt nakhla-t tényleg olyan volt mint egy darab kő
remélem ti jobban jártok/jártatok: 2/10
Értékelés:
Elküldve: 2011.máj.23. - 20:16
Értékelés:
Elküldve: 2011.jún.14. - 07:16
sYska
Értékelés:
Elküldve: 2011.jún.14. - 20:40
"Hellosztok!a shiazo most pontosan hány grammos?mert a főoldalra 50g van írva a leírásban meg 100g található?"
Meg:
"Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy a postaköltség vidékre mennyi, az oldalon 3 féle ár van feltüntetve.(900 ft, 1300 ft, 1600 ft)
A választ előre is kösz."
Az 50g-s nakhla fül meg be sem jön
Értékelés:
Elküldve: 2012.jan.07. - 02:22
Értékelés:
Elküldve: 2012.febr.21. - 20:47
Megjött időben még ott megnéztem azt kaptam-e amit kértem és igen az volt minden a srácot elrendeltem Árpád-hídhoz ezért a 3700Ft helyett 4000-et fizettem ami oké.
aztán otthon elkezdtem tüzetesebben átnézni a pipát hát..
a cső rozsdás volt.. a szelepgolyó inkább rozsda volt mint fém.. és a kerámia is elég csúnyán deformált és lefolyt volt..
SENKI NE VEGYEN TŐLÜK MÉG EGY SZÉNCSIPESZT SEM!!!!!
Értékelés:

Súgó