Szerintetek? Drága vagy sem?
Oldal 1 / 1
Árak, akció, kínálat (Vizipipacenter)
Elküldve: 2009.márc.09. - 15:00
Üdvözlettel:
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
"A tévedés jogát fenntartom magamnak!" + "Ha lehet ne privát üzenetbe kérdezz!"
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
Értékelés:
Elküldve: 2009.márc.09. - 15:10
Szerintem nem drága, minden online webshopot maga mögé utasít. A pipák ára is olcsóbb az összeshez képest, mérettől függően 1-2 ezer forinttal.
A dohányok ára is magasan veri a többit, Nakhla 50 g 500 Ft, Prince 450 ft, hennawy 400 ft.
Szén ára is elég olcsó, 10 db-os 3kings 40 mm 450 ft, 100 db-os box 40 mm 3700 ft.
Az szól csak ellene, hogy postával küldik ki a csomagot és a dohány választék nem olyan széles. Egyébként elég jó shop lenne, főleg ha sűrűbben frissítenék.
6/10
A dohányok ára is magasan veri a többit, Nakhla 50 g 500 Ft, Prince 450 ft, hennawy 400 ft.
Szén ára is elég olcsó, 10 db-os 3kings 40 mm 450 ft, 100 db-os box 40 mm 3700 ft.
Az szól csak ellene, hogy postával küldik ki a csomagot és a dohány választék nem olyan széles. Egyébként elég jó shop lenne, főleg ha sűrűbben frissítenék.
6/10
webbie
Khalil Mamoon Exotica
Tangiers Phunnel
Razan Sultan
Bamboocha
Khalil Mamoon Exotica
Tangiers Phunnel
Razan Sultan
Bamboocha
Értékelés:
Elküldve: 2009.márc.09. - 16:10
Szerinted milyen bő?
Üdvözlettel:
sYska
sYska
Értékelés:
Elküldve: 2009.jún.14. - 10:55
szerintem is olcsó és SzFehérváron meg oldható a személyesát vétel
Értékelés:
Elküldve: 2010.aug.07. - 14:26
Én tegnap rendeltem tőlük egy Al-Waha likőrös dohány-t. Elég alacsony volt az ára, kíváncsi leszek a minőségére :D
Értékelés:
Elküldve: 2010.szept.26. - 06:55
Nem tudom, hogy van e másoknak hasonló tapasztalata, de én hétfőn rendeltem dohányt és még semmi hír róla :/ Remélem telefonos érdeklődés során kiderül pár info. Csak annyi aggaszt, hogy az oldal fóruma tele van "sose külditek ki" "sosem kapom meg" rágalmakkal.. :/
"Mert a Big Mac nem tud osonni.." Micsoda? Hogyne tudna már! :D
Aladin Evolution Zebra/Khalil Mamoon Double Pearl/Aladin Minimi
Aladin Evolution Zebra/Khalil Mamoon Double Pearl/Aladin Minimi
Értékelés:
Elküldve: 2011.aug.09. - 19:20
Érdeklődni szeretnék, hogy meg tudja e nekem valaki mondani, hogy a VPC weboldalán lévő kettőszázötven grammos El Nakhla dohányok mikori gyártásúak ?
A választ előre is kössz !
Üdv: Oreyus
A választ előre is kössz !
Top Mark-Nargilem-Sahlar-Three Kings
Értékelés:
Elküldve: 2011.aug.09. - 19:41
Azt nem tudom ..
De viszont nem éri meg rendelni (legalább is szerintem) , mert a szállítás az nem 1-2 nap , hanem lehet 1-2 hét :S , és szerintem a dohányok se valami mostani gyártásúak .
/Tapasztalat:S/
De viszont nem éri meg rendelni (legalább is szerintem) , mert a szállítás az nem 1-2 nap , hanem lehet 1-2 hét :S , és szerintem a dohányok se valami mostani gyártásúak .
Khalil mammon Exotice - Nammor Hungary Szívócső - El nefes mini phunnel - Cocobrico , Bamboocha
Értékelés:
Elküldve: 2011.aug.09. - 19:46
Idézés: porcika - Dátum: 2011.aug.09. - 19:41
Azt nem tudom ..
Köszi, hogy megosztottad velem tapasztalataidat !
Akkor ez a lehetőség kilőve...
Top Mark-Nargilem-Sahlar-Three Kings
Értékelés:
Oldal 1 / 1

Súgó