Vélemények (Vizipipavásárlás)
Elküldve: 2011.aug.01. - 10:08
Én se értem a srácot. Kerültem már hasonló helyzetbe, de az egy informatikai webáruház volt. Írtam nekik egy e-mailt normális szóhasználattal, hogy nem azt kaptam amit rendeltem. Következő munkanapon fel is hívtak és elnézést kértek és a saját költségükön orvosolták a problémát. Azóta persze rendeltem már többször is onnét.
" Egy elégedett vásárló 2 embernek mondja el a az örömét, de egy elégedetlen vásárló 10 emberrel osztja meg a gondját."
" Egy elégedett vásárló 2 embernek mondja el a az örömét, de egy elégedetlen vásárló 10 emberrel osztja meg a gondját."
Értékelés:
Elküldve: 2011.dec.12. - 16:04
Nemrég kattintottam valahova....bedőltem az ígért ajándéknak.Most meg kapom a Veddvelem.hu-tól a sok reklámot...most jött először vízipipás !Reklámozó :Vizipipavásárlás
http://veddvelem.hu/...tm_medium=email
http://veddvelem.hu/...tm_medium=email
ötletekért ,megoldásokért ne menj a szomszédba...itt van Moldy !!!
Értékelés:
Elküldve: 2011.dec.27. - 11:23
Innen rendeltem az első pipám megjött nagyon szépen becsomagolva kis szivacslabdákba téve. Egy gond volt hogy lemaradt a szén de küldtem egy emailt és pár nap múlva itt volt a szén ráadásul 35mm-es helyett 40mm-es szenet! Most már csak innen rendelek.
Értékelés:
Elküldve: 2011.dec.28. - 14:06
Ma megjött a várva várt csomagom, aminek a tartalma egy Khalil Mamoon Bahriya pipa meg pár apróság.
Tömtem is egyet, hihetetlen jó füstöt ad és egyszerűen kimondhatatlanul gyönyörű
!
Értékelés:
Elküldve: 2011.dec.28. - 16:11
Idézés: Walter - Dátum: 2011.dec.28. - 14:06
Ma megjött a várva várt csomagom, aminek a tartalma egy Khalil Mamoon Bahriya pipa meg pár apróság.
Tömtem is egyet, hihetetlen jó füstöt ad és egyszerűen kimondhatatlanul gyönyörű
!
NAgyon nagy szeretettel gratulálok hozzá!
Végre nem csak nekem van ilyen pipám!
Értékelés:
Elküldve: 2012.jan.13. - 19:31
Most találtam egy barátomnál ezt a fotót és ő is elégedett vásárló
https://fbcdn-sphoto...8_6844112_n.jpg
https://fbcdn-sphoto...8_6844112_n.jpg
Én mindig egyel feletted állok a táplálékláncba
Értékelés:
Elküldve: 2012.jan.23. - 20:55
Szépen összeszedett oldal; mindent meg lehet találni, ami a vízipipázáshoz szükséges. Rendkívül jó azonban akkor lenne, ha frissítenék rendszeresebben (1-2nap).
Építőjellegű kritikaként pedig nagy előny lenne, ha a bolt KM készlete egyesével szép közeli fotókon elérhető lenne. Tekintve, hogy egyedi darabok, megérdemelnék a kiemelt áttekinthetőséget.
Építőjellegű kritikaként pedig nagy előny lenne, ha a bolt KM készlete egyesével szép közeli fotókon elérhető lenne. Tekintve, hogy egyedi darabok, megérdemelnék a kiemelt áttekinthetőséget.
Értékelés:
Elküldve: 2012.jan.24. - 14:39
Köszönöm a kritikat legközelebbi fotozasnal erre külön fogok figyelni.
Értékelés:
Elküldve: 2012.márc.29. - 10:04
Sziasztok!
Még elég új vagyok itt, ez az első hozzászólásom. Középhaladó pipásnak mondanám magamat. Ma érkezett meg az első rendelésem, ami egy Aladin Magier fekete vízipipa Turbo csomagban. A csomag a pipa mellett tartalmaz egy Vortex kerámiát és egy Nammor szívőcsövet. Elsősorban szeretném megköszönni nektek, mert nagyon sokat olvastam a fórumot, hogy eldöntsem honnan rendeljek és milyen pipát és nagyon sokat segítettek a döntésben hozzászólásaitokkal. Egyelőre ez a kategória, amit a pénztárcám enged, de amint felnövök becélzok egy Khalil Mamoon pipát. Természetesen szeretném megköszönni a vizipipavasarlas.hu és a Szultán Kincsei dolgozóinak a kedvességüket és korrektségüket. A korrektséget azért emelem ki, mert a rendelésem után egyből felhívtak, hogy nem teljesen a rendelt paramétereknek megfelelően tudják küldeni a csomagot. (Fekete Nammor cső helyett, fekete-fehér csövet tudtak küldeni.) A csomagolás tökéletes volt, gondos és aprólékos, nehogy bármi baja essen a tartalmának és tökéletesen meg is érkezett minden. A futárszolgálat is kérésemnek megfelelő időpontban, pontosan hozta a csomagot.
A pipa tökéletesen működik. Tegnap vettem hozzá 1 kg Cocobrico szenet és 2 doboz Al Fakher dohányt a Szultán Kincsei-ben. Természetesen mostantól csak innen fogok rendelni és csak a boltban fogok dohányt vásárolni, mert meggyőztek. Ha valamelyik ismerősöm hasonló helyzetbe kerül, bátran fogom neki ajánlani őket. Ja, és ezúton is szeretném megköszönni a két plusz szipkát.
Szóval összegezve:
Üdvözlet mindenkinek!
Még elég új vagyok itt, ez az első hozzászólásom. Középhaladó pipásnak mondanám magamat. Ma érkezett meg az első rendelésem, ami egy Aladin Magier fekete vízipipa Turbo csomagban. A csomag a pipa mellett tartalmaz egy Vortex kerámiát és egy Nammor szívőcsövet. Elsősorban szeretném megköszönni nektek, mert nagyon sokat olvastam a fórumot, hogy eldöntsem honnan rendeljek és milyen pipát és nagyon sokat segítettek a döntésben hozzászólásaitokkal. Egyelőre ez a kategória, amit a pénztárcám enged, de amint felnövök becélzok egy Khalil Mamoon pipát. Természetesen szeretném megköszönni a vizipipavasarlas.hu és a Szultán Kincsei dolgozóinak a kedvességüket és korrektségüket. A korrektséget azért emelem ki, mert a rendelésem után egyből felhívtak, hogy nem teljesen a rendelt paramétereknek megfelelően tudják küldeni a csomagot. (Fekete Nammor cső helyett, fekete-fehér csövet tudtak küldeni.) A csomagolás tökéletes volt, gondos és aprólékos, nehogy bármi baja essen a tartalmának és tökéletesen meg is érkezett minden. A futárszolgálat is kérésemnek megfelelő időpontban, pontosan hozta a csomagot.
A pipa tökéletesen működik. Tegnap vettem hozzá 1 kg Cocobrico szenet és 2 doboz Al Fakher dohányt a Szultán Kincsei-ben. Természetesen mostantól csak innen fogok rendelni és csak a boltban fogok dohányt vásárolni, mert meggyőztek. Ha valamelyik ismerősöm hasonló helyzetbe kerül, bátran fogom neki ajánlani őket. Ja, és ezúton is szeretném megköszönni a két plusz szipkát.
Szóval összegezve:
Üdvözlet mindenkinek!
Értékelés:

Súgó