Csomagolás : A dobozon található egy vékony nejlon , amit könnyedén ellehet távolítani .
Utána a dobozt kibontva , egy piros al sultan felirattal ellátott "zacskó" található , amin belül még egy közepesen vastagnak mondható fólia van , amiben már maga a dohány található . A csomagolás elég jónak mondható , mert szagot egyátalán nem lehet a külső nejlon miatt érezni .
Aprítottsága : Jónak mondható , nagyon jól aprított , szerintem kicsit túl is van aprítva , ilyen pépesnek mondható , azonban található 1-2 nagyobb "gally" , de az szinte minden márkánál előfordul .
Illata: Fellelhető benne maga a görögdinnye , elég kellemes . Nem az a tolakodó dinnye , hanem pont jó . KELLEMES
Teszt körülmények :
MYA QT ECONO VIZIPIPA
ALAP KERÁMIA , ALAP SZÍVÓCSŐ
4 réteg háztartási fólia
2 Darab fél 40mm es carbopol szén
A szeneket a kerámia szélére helyeztem .
Íze: Mint az illata is , elég jó , kellemes dinnyés . Azonban , nem olyan élethű mint PL ha ennénk a dinnyét , nem mondanám annyira édesnek , de elég jól fellelhető benne a dinnye . Nekem nagyon bejött , jó dinnyés
Füst : Kicsit tovább tartott , mire beindult , igaz nem használtam hőtartó sapkát , de miután beindult , elég nagy - tömör felhőket lehet vele fújni .
Buzz O méter vagyis , hogy mennyire erős : Én nem mondanám erősnek , hisz túlságosan nem is lehet érezni . Tehát , csak annyi van , amennyi kell . Aki nem bírja a túl sok nikotint , az nyugodtan szívhatja. (báár , ez töméstől is függ , hogy milyen erős )
Összegzés kép , én ezt egy elég jó dohánynak mondanám . Aki nem szereti a túl édes ízeket , annak ajánlom , mert ez nem annyira édes , pont optimális . A jó időben egy kis mentával keverve nagyon kellemes tömést lehetne elérni .
Én ezt a dohányt , mindenkinek ajánlom , egy próbát megér , úgy gondolom , nem fog benne csalódni .
További jó pipázást kívánok mindenkinek !

Súgó

Értékelés: