Vízipipa Fórum: Al Sultan - Vízipipa Fórum

Ugrás a tartalomhoz

shisharoma banner
  • 35 Oldal +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Al Sultan

#511 Felhasználó nem aktív   franciskanéni 

• Törekvő fórumos
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Felhasználó
  • Hozzászólás: 130
  • Szaki szint: Haladó

Elküldve: 2012.ápr.29. - 21:36

Al sultan - Görögdinnye

Csomagolás : A dobozon található egy vékony nejlon , amit könnyedén ellehet távolítani .
Utána a dobozt kibontva , egy piros al sultan felirattal ellátott "zacskó" található , amin belül még egy közepesen vastagnak mondható fólia van , amiben már maga a dohány található . A csomagolás elég jónak mondható , mert szagot egyátalán nem lehet a külső nejlon miatt érezni .

Aprítottsága : Jónak mondható , nagyon jól aprított , szerintem kicsit túl is van aprítva , ilyen pépesnek mondható , azonban található 1-2 nagyobb "gally" , de az szinte minden márkánál előfordul .

Illata: Fellelhető benne maga a görögdinnye , elég kellemes . Nem az a tolakodó dinnye , hanem pont jó . KELLEMES :)

Teszt körülmények :

MYA QT ECONO VIZIPIPA
ALAP KERÁMIA , ALAP SZÍVÓCSŐ
4 réteg háztartási fólia
2 Darab fél 40mm es carbopol szén

A szeneket a kerámia szélére helyeztem .

Íze: Mint az illata is , elég jó , kellemes dinnyés . Azonban , nem olyan élethű mint PL ha ennénk a dinnyét , nem mondanám annyira édesnek , de elég jól fellelhető benne a dinnye . Nekem nagyon bejött , jó dinnyés :)

Füst : Kicsit tovább tartott , mire beindult , igaz nem használtam hőtartó sapkát , de miután beindult , elég nagy - tömör felhőket lehet vele fújni .

Buzz O méter vagyis , hogy mennyire erős : Én nem mondanám erősnek , hisz túlságosan nem is lehet érezni . Tehát , csak annyi van , amennyi kell . Aki nem bírja a túl sok nikotint , az nyugodtan szívhatja. (báár , ez töméstől is függ , hogy milyen erős )

Összegzés kép , én ezt egy elég jó dohánynak mondanám . Aki nem szereti a túl édes ízeket , annak ajánlom , mert ez nem annyira édes , pont optimális . A jó időben egy kis mentával keverve nagyon kellemes tömést lehetne elérni .
Én ezt a dohányt , mindenkinek ajánlom , egy próbát megér , úgy gondolom , nem fog benne csalódni .
További jó pipázást kívánok mindenkinek ! :alcool1:
MYA QT ECONO - Fekete Nammor - El nefes Mini Phunnel

Greg Malý
  • Tetejére of the page up there ^
  • Ikon szerkesztése Értékelés:
    0

#512 Felhasználó nem aktív   franciskanéni 

• Törekvő fórumos
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012.ápr.30. - 10:56

Annyit elfelejtettem írni , hogy 1 kör szenet bírt ki , annak a végére már kicsit gyengült a füst . Lehet , hogy ha többet tömök tovább bírja ... :)

Greg Malý
    0

#513 Felhasználó nem aktív   ponyv 

• Junior fórumos
  • Pipa
  • Hozzászólás: 51
  • Szaki szint: Teljesen kezdő

Elküldve: 2012.ápr.30. - 16:24

Üzenet megtekintéseIdézés: franciskanéni - Dátum: 2012.ápr.29. - 21:36

Al sultan - Görögdinnye

Csomagolás : A dobozon található egy vékony nejlon , amit könnyedén ellehet távolítani .
Utána a dobozt kibontva , egy piros al fakher felirattal ellátott "zacskó" található

Biztos al fakher az a felirat ?
    0

#514 Felhasználó nem aktív   franciskanéni 

• Törekvő fórumos
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012.ápr.30. - 17:09

jujj ... Elírás . Javítva , köszi ! :)

Greg Malý
    0

#515 Felhasználó nem aktív   Altair 

• Junior fórumos
  • Pipa
  • Galéria megtekintése
  • Hozzászólás: 41
  • Szaki szint: Ismerkedő

Elküldve: 2012.máj.10. - 18:52

Hali, előbb tömtem egy vegyigyümit, de valami borzasztó volt... nem értem mit ronthattam el. El nefes mini phunnel, páncélfólia később feltettem egy alugyűrűt, de még akkor is fura íze volt. Mit ronthattam el? :triste1:
Aladin Amira Evolution-Nammor-El Nefes Mini Phunnel-Bamboocha
    0

#516 Felhasználó nem aktív   flash 

• Lelkes fórumos
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 95
  • Szaki szint: Közepes

Elküldve: 2012.máj.10. - 21:27

Tudom, most furcsán és értelmetlenül is fog hangzani, de MOSD KI A CSÖVED (persze ha mosható). Nekem már sokszor volt, hogy rég nem mostam ki a csövem és gyakran KAPART oo/ és nagyon gyatra íze volt. Igen, az hogy kapar nem nagyon függ össze a csővel, de én mégis ezt tapasztaltam :(
    0

#517 Felhasználó nem aktív   seniormark 

• Vadiúj fórumozó
  • Hozzászólás: 11
  • Szaki szint: Szén Szaki

Elküldve: 2012.máj.11. - 09:36

Én is leírom a véleményemet. Egy ideig csak ezt szívtam aztán váltottam el nefes-re,5pipes szóval prémium kategóriára. Aztán tegnap gondoltam elmegyek helyileg és veszek 1-et ( itt csak ez van) nosztalgiázni egy kicsit.
Hát jól meg is bántam mert egy nefeshez kegyetlenül nem éri meg rossz íz olyan 40 percig bírta carbopol ringel (nefessel ez 60perc) szóval szerintem ez akkor jön be valakinek ha még nem próbált prémium cuccot. Én nem tudom ajánlani:S
    0

#518 Felhasználó nem aktív   Antipaladiner2 

• Frissen regisztrált
  • Hozzászólás: 1
  • Szaki szint: Közepes

Elküldve: 2012.máj.18. - 14:02

Egy pár Al Sultan dohányt már én is kipróbáltam, és nagyon tetszett a hatalmas sűrű füstje, és az íze sem volt rossz. De például a Cherrys, azt akárhányszor betömtem és elkezdtem füstölni, mindig azt tapasztaltam, hogy nem tudom teljesen leszívni, mert egyszerűen olyan, mintha ott lent kaparna, és köhögnöm kellett tőle. Ha például 1 órán át égett a szén, akkor ebből az első fél óra ilyen kaparós volt, és utána egyszerűen csak tökéletes lett, nem kapart kicsit se a második fél órában. De például a Sárgadinnyés ízesítésű szintén AL Sultan dohány soha nem csinál ilyet. Van ötletetek, hogy mi lehet a baj vele?

Szerkesztve sYska/!/ által: 2012.máj.18. - 15:24
Szerkesztés oka: Legyél szíves a megfelelő témába írni a hozzászólásod következőre, ne az elsőbe amit meglátsz. Köszi.

0

#519 Felhasználó nem aktív   seniormark 

• Vadiúj fórumozó
  • Hozzászólás: 11
  • Szaki szint: Szén Szaki

Elküldve: 2012.máj.18. - 17:56

Üzenet megtekintéseIdézés: Antipaladiner2 - Dátum: 2012.máj.18. - 14:02

Egy pár Al Sultan dohányt már én is kipróbáltam, és nagyon tetszett a hatalmas sűrű füstje, és az íze sem volt rossz. De például a Cherrys, azt akárhányszor betömtem és elkezdtem füstölni, mindig azt tapasztaltam, hogy nem tudom teljesen leszívni, mert egyszerűen olyan, mintha ott lent kaparna, és köhögnöm kellett tőle. Ha például 1 órán át égett a szén, akkor ebből az első fél óra ilyen kaparós volt, és utána egyszerűen csak tökéletes lett, nem kapart kicsit se a második fél órában. De például a Sárgadinnyés ízesítésű szintén AL Sultan dohány soha nem csinál ilyet. Van ötletetek, hogy mi lehet a baj vele?

Szerintem ennek ritka egyszerű oka lehet. Túl sokat raksz bele. Nekem is volt hogy első felében ** ( híg széklet) aztán jó lett de ez ettől van. De ha megtanulsz tömni akkor nem nagyon van ilyen, esetleg a szén is beleszólhat ha természeteset használsz mert ott oda kell figyelni a hőadagolására.
    0

Tetszik? Oszd meg!

• 35 Oldal +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.