Hibák
Elküldve: 2009.jan.03. - 02:51
Most már javítva lett! :)
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
"A tévedés jogát fenntartom magamnak!" + "Ha lehet ne privát üzenetbe kérdezz!"
Értékelés:
Elküldve: 2009.ápr.28. - 15:40
Ez csak simán a szerver leterheltsége?
(legújabb mozilla firefox)
Értékelés:
Elküldve: 2009.ápr.28. - 19:46
Értékelés:
Elküldve: 2009.ápr.28. - 20:23
Dátum: vizipipaman
Valahogy éreztem.. :D
Nem akarlak elkeseríteni de van egy olyan érzésem, hogy miközben gépelsz akaratodon kívül belenyúlsz a tenyered alsó részével a touchpadba és emiatt elmozdul az egér :hehe:
Értékelés:
Elküldve: 2009.ápr.28. - 20:37
Dátum: vizipipaman
Szerintem is a laptop lehet a ludas :hehe: . Én is arról írok, és ezt a hibát már én is felfedeztem, ami elég idegesítő. Bár mondjuk, az érdekes, ha csak ennél a fórumnál fordul elő :-/ . De szerintem is a laptop a hibás. Én egeret használok, a touchpadot pedig kikapcsolom (itthon legalábbis).
Értékelés:
Elküldve: 2009.ápr.28. - 20:50
Értékelés:
Elküldve: 2009.ápr.28. - 21:08
Mostmar terjunk vissza az eredeti temahoz, tehat a forummal kapcsolatos hibakhoz. Koszi.
Értékelés:
Elküldve: 2009.ápr.28. - 22:37
(Visszatérve: Nem hiszem, hogy az oldal produkálna, vagy produkálhatna ilyen kurzor-ugrálós dolgot, és egyébként azért vetettem fel, mert nem laptophoz szokott ember lévén, ha onnan neteztem velem ÁLLANDÓAN ez történt, és nem értettem miért :) )
Értékelés:
Elküldve: 2009.ápr.29. - 08:28
Koszi elore is.
Értékelés:
Elküldve: 2009.ápr.29. - 12:54
Dátum: krampi
Koszi elore is.
Néha vagyok.
A SQL hibaüzenetnél mit ír ki?
"Too many connections" az az, hogy túlterhelt a mysql szerver. Több webboldal van egy ilyen szerveren és előfordul, hogy egyik új oldal végtelen adatbázis ciklusba kezd és leterheli a szervert.
Ritka szokott lenni. :-/
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
Értékelés:
Elküldve: 2009.aug.15. - 16:53
Üdv Hookah
Értékelés:
Elküldve: 2009.aug.15. - 18:44
Dátum: Hookah
Furcsa. Nálam mindegyik elérhető. Próbáltad több böngészővel is?
sYska
Értékelés:
Elküldve: 2009.aug.15. - 22:35
Dátum: sYska/!/
Dátum: Hookah
Furcsa. Nálam mindegyik elérhető. Próbáltad több böngészővel is?
Nem-nem, mert csak Firefox-ot használok, de akkor megpróbálom majd Explorer-rel is. :)
Üdv Hookah
Értékelés:
- ← 3.0.5
- phpBB 3.0.x
- Fórum v2 →

Súgó