Nammor / Razan szívócsövek
Elküldve: 2008.okt.30. - 18:48
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
"A tévedés jogát fenntartom magamnak!" + "Ha lehet ne privát üzenetbe kérdezz!"
Értékelés:
Elküldve: 2008.okt.30. - 21:30
2 baj van vele:
1,: Több használat után,amikor már többfajta dohányt szivtál vele nagyon bennemarad abba a müanyagba a dohány illat, és nem annyira könnyü kimosni ám... Citromos viz,ecet stb... legalábbis én ezt tapasztaltam.
2.: Tisztitásnál figyelni kell NEHOGY! mellémenjen a viz és lefollyon a csövön mert nehezen szárad és a ragasztás (mivel nem csak 1 részböl áll) EGYBÖL szétjön!!! Nem a legjobb ragasztó...
De ha kellöen alapos vagy és vigyázol (nem ugy mint én... :triste1: )
Akkor sokáig lehet ép csöved! :D ( a ragasztó és a szikszallag vagy hogy hivják csoákra képes :D)
BYe!
Kicsi a Pipa,De füstöl
Értékelés:
Elküldve: 2008.okt.30. - 21:51
A lenyegi tulajdonsagaik viszont megegyeznek, leven hogy ugyanazon gyarban gyartjak mindkettot :)
Értékelés:
Elküldve: 2008.okt.31. - 07:54
Dátum: Presta
2 baj van vele:
1,: Több használat után,amikor már többfajta dohányt szivtál vele nagyon bennemarad abba a müanyagba a dohány illat, és nem annyira könnyü kimosni ám... Citromos viz,ecet stb... legalábbis én ezt tapasztaltam.
2.: Tisztitásnál figyelni kell NEHOGY! mellémenjen a viz és lefollyon a csövön mert nehezen szárad és a ragasztás (mivel nem csak 1 részböl áll) EGYBÖL szétjön!!! Nem a legjobb ragasztó...
De ha kellöen alapos vagy és vigyázol (nem ugy mint én... :triste1: )
Akkor sokáig lehet ép csöved! :D ( a ragasztó és a szikszallag vagy hogy hivják csoákra képes :D)
BYe!
Krampi, te találkoztál ezzel a 2 problémával? :-/
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
Értékelés:
Elküldve: 2008.okt.31. - 20:17
Ha mosas kozben osszepancsolod az egesz csovet, akkor az illeszteseknel levo ilyen csukloszorito-szeru reszek (tudjatok mirol beszelek :D ) azok nehezen szaradnak. De en amikor mosom akkor nem is szoktak nedvesek lenni, mindenesetre ez sem problema, csak ha mondjuk pont pipazas elott mosod el a csovet es nagyon osszevizezed ezt a reszt, akkor az lasabban szarad meg.
A ragasztasokkal kapcsolatban meg kulfoldi forumokon is sokat lehetett olvasni, hogy razanonak, illetve nammoroknal is ahol a szivoreszt beleilleszted a markolatba, ott talalhato egy tomites es ez neha kijon. Ez nem mindenkinel fordul elo, de nem veszes. Ilyenkor ragasztopisztollyal tokeletesen lehet orvosolni a problemat es utana nincsen gond. Arrol meg sosem hallottam, hogy a csonek barmely mas resze szejjelment volna.
Értékelés:
Elküldve: 2008.nov.02. - 15:51
Ilyen minőséget is várok el ettől a két csőtől.
sYska
Értékelés:
Elküldve: 2008.nov.20. - 13:45
:)
ÁÁá, jó lenne már megrendelni. Beleszerettem a Nammor csőbe. :D
sYska
Értékelés:
Elküldve: 2008.nov.20. - 16:41
Értékelés:
Elküldve: 2008.nov.20. - 17:32
Szép fekete és egy kék. :P
sYska
Értékelés:
Elküldve: 2009.febr.01. - 01:16
Értékelés:
Elküldve: 2009.febr.01. - 15:38
Értékelés:
Elküldve: 2009.febr.02. - 00:08
sYska
Értékelés:
Elküldve: 2009.ápr.28. - 19:56
Lényegében az lett volna a kérdésem, hogy mennyire szedi ki az ízeket a sima víz belőle, mivel az én homemade praktikeres gumicsövembe minden szívás íze nagyon megmarad és ez nagyon zavaró.
Picit off: A szívás erősségét nem a legszűkebb keresztmetszet határozza meg a csövet illetően? (Jelen esetben amit a pipába dugsz)
Ha hülyeséget mondok javítsatok :].
Értékelés:
Elküldve: 2009.ápr.28. - 20:08
A razant en szemely szerint meleg vizzel szoktam kimosni, nem forroval. Ha esetleg nagyon bennemarad egy csoben valami iz, akkor abban az esetben ha mosthato jo alaposan atkell obliteni citromles+szodabikarbonas vizzel. Utana megint jo alaposan kimostni jo meleg vizzel es kiakasztani szaradni.
Értékelés:
Elküldve: 2009.ápr.29. - 10:22
Értékelés:

Súgó