Azoknál a pipáknál, amiknél a szelep helyére egy plusz szívócsövet lehet hozzáépíteni, csak úgy lehet ezt megoldani, hogy utána, ha csak egy ember szívja egyidőben a pipát, akkor a másik cső végét be kelljen fogni? Magyarul: Nem lehet valahogy úgy ügyeskedni, hogy a cső-adapterbe egy golyót helyezünk, és így az is szelepként működjön? (Persze mindkét csőnél ezt végre kell hajtani). Próbált már valaki ilyet megvalósítani? Vagy ez teljesen képtelen ötlet?
Szelep átalakítása szívócsőnek
Elküldve: 2012.jan.10. - 18:40
RAISE YOUR HORNS THE VOLUME TO THE RIGHT
HEAVY IN THE MORNING, METAL IN THE NIGHT!
ALL WE PRAY, FOR METAL WE WILL DIE
METAL IN THE MORNING, METAL IN THE NIGHT!
Értékelés:
Elküldve: 2012.jan.10. - 18:50
Megvalósítható ha a csonk és a csonk-alja támogatja a szelep-golyó behelyezését.Láttam ilyet is.
ötletekért ,megoldásokért ne menj a szomszédba...itt van Moldy !!!
Értékelés:
Elküldve: 2012.jan.10. - 19:02
Idézés: moldy007 - Dátum: 2012.jan.10. - 18:50
Megvalósítható ha a csonk és a csonk-alja támogatja a szelep-golyó behelyezését.Láttam ilyet is.
Köszönöm a gyors választ
És továbbra is érdekelne, hogy homemade megoldásra van-e valami ötlet
SZERK.: Vagy ez olyan, hogy vagy támogatja, vagy nem, nem lehet tudni melyik esetben lehet behelyezni, és melyik pipánál nem? Mert akkor kicsit félreértettem...
RAISE YOUR HORNS THE VOLUME TO THE RIGHT
Értékelés:
Elküldve: 2012.jan.11. - 05:11
Hát szerintem: megnézni hogy mekkora menet van a csőcsonkon, majd a megfelelő méretű fúróval előfurni a testen. Menetet bele és voilá már kész is. és akár 3-4 csövessé is alakítható ily módon egy nagyobb pipa.
Értékelés:
Elküldve: 2012.jan.11. - 08:26
A csonk résznek kell az alján fölül legyen egy szűkítés ami gátolja a golyó felszippantását,továbbá az alján kell legyen kis hely a golyó mozgásához.Boltban kell kérdezni ,szemrevételezni.
ötletekért ,megoldásokért ne menj a szomszédba...itt van Moldy !!!
Értékelés:

Súgó