Egyenlőre még nem frissítem a fórumot, hisz nyelvi file-ok is változtak amibe elég sok módosítást csináltam. Továbbá a módok ellenőrzése és a megjelenés tesztelése is időbe kerül.
Tehát majd fog frissülni a fórum.
Oldal 1 / 1
3.0.1 -> 3.0.2
Elküldve: 2008.júl.16. - 21:11
Üdvözlettel:
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
"A tévedés jogát fenntartom magamnak!" + "Ha lehet ne privát üzenetbe kérdezz!"
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
Értékelés:
Elküldve: 2008.aug.13. - 11:24
Csak rászántam magam és frissítettem a fórumot. :)
Aki hibát talál kérem írja meg!
Vízipipa legyen veletek! :frime:
Aki hibát talál kérem írja meg!
Vízipipa legyen veletek! :frime:
Üdvözlettel:
sYska
sYska
Értékelés:
Elküldve: 2008.aug.14. - 10:40
Nem tudom, hogy minek a kovetkezmenyekeppen, de valamiert ha a topic neve elotti kis jelzesre kattintok, ami a legujabb hozzaszolasokhoz ugrik automatikusan, akkor hibat eszlel es azt irja ki, hogy a keresett file nem talalhato. Orulnek, ha ezt sikerulne megoldani, mert nem akarom mindig egyenkent kikeresni az uccso hozzaszolast :)
Értékelés:
Elküldve: 2008.aug.14. - 13:15
Dátum: krampi
Nem tudom, hogy minek a kovetkezmenyekeppen, de valamiert ha a topic neve elotti kis jelzesre kattintok, ami a legujabb hozzaszolasokhoz ugrik automatikusan, akkor hibat eszlel es azt irja ki, hogy a keresett file nem talalhato. Orulnek, ha ezt sikerulne megoldani, mert nem akarom mindig egyenkent kikeresni az uccso hozzaszolast :)
Nekem az működik.
Screenshot-on mutasd, mert nekem ami jobb oldali oszlopban van ksi ikon az működik. :-/
Üdvözlettel:
sYska
sYska
Értékelés:
Elküldve: 2008.aug.14. - 18:25
A jobb oldali, ami a legutolso hozzaszolashoz ugrott, az nekem is mukodott, ami a topic cime elott szerepelt es az elso legujabb hozzaszolashoz ugrott, az nem mukodott, de mostmar jo. Gondolom az altalad is emlitett SEO mod volt a felelos a dologert, de mostmar nincs para :)
Értékelés:
Elküldve: 2008.dec.06. - 08:43
Ahogy észrevettem, az óra el van csúszva. Az új hozzászólások 12:45-re vannak dátumozva, viszont most 8:45 van. Ha tudod, ezt is orvosold légyszi :super:
Üdvözlettel: SM
Értékelés:
Elküldve: 2008.dec.06. - 09:03
1 órát siet a server órája, a szolgáltatót majd megkérem, hogy lőjje be normálisan. :)
Üdvözlettel:
sYska
sYska
Értékelés:
Oldal 1 / 1

Súgó

A téma zárva.