Saját pipá(i)m
Elküldve: 2008.júl.16. - 20:31
(Én még várok a fényképezőre, mert anya magával vitte, de hamarosan felrakom én is :P )
Értékelés:
Elküldve: 2008.júl.18. - 17:23
Az elsot batyam valasztotta, nem teljesen az en izlesvilagom, de nagyon szep:
http://llbutor.hu/ad...pek/szir1/1.jpg
http://llbutor.hu/ad...pek/szir1/2.jpg
http://llbutor.hu/ad...pek/szir1/3.jpg
http://llbutor.hu/ad...pek/szir1/4.jpg
A masodik pedig az en gyongyszemem :ooo :

Igazabol sokmindent nem tudok roluk irni, a kepek magukert beszelnek :) Teljesitmenyben mind a ketto eszmeletlenul profi, panasz nem lehet rajuk. Mind a ketto teljes mertekben kezzel keszult, az anyagot nem sporoltak ki beloluk, van egy kellemes sulyuk, a test belso atmeroje mindket esetben nagy, igy nagyon konnyen lehet szivni oket. Mindketto egyszeruen kis darabokra szedheto, igy a szallitasuk is roppant egyszeru. A vaza mindkettonel jo vastag, igy veletlen lepattanastol nem nagyon kell felni, de termeszetesen nem dobalom oket :D Most igy hirtelen nem tudok mit irni :D Tokeletes beruhazas volt :P
Értékelés:
Elküldve: 2008.júl.19. - 17:58
Addig is üdv
SM
Értékelés:
Elküldve: 2008.júl.19. - 18:05
Értékelés:
Elküldve: 2008.júl.19. - 19:00
Dátum: krampi
Képet illesz be, vagy mond el milyen pipád van most. :)
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
"A tévedés jogát fenntartom magamnak!" + "Ha lehet ne privát üzenetbe kérdezz!"
Értékelés:
Elküldve: 2008.júl.19. - 19:04
Igazából a szelepnél már nincs az a műanyag rondaság (csak egyik képen van rajta) és a szívócső is már másik, sokkal szebb, stílusosabb. :)
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
Értékelés:
Elküldve: 2008.júl.19. - 21:45
Dátum: sYska/!/
Hat a sajat hasznalatu pipam, az most a fentiek kozul a masodik :) Most is jol szuperal, de majd egy-ket valtoztatast eszkozolni kell rajta, mint azt emlitettem. Elotte egy 55 centis egyiptomi pipat hasznaltam, de mint megigertem majd csinalok fenykepet az osszes pipamrol, csak el kene takaritani oket :D
Értékelés:
Elküldve: 2008.júl.19. - 23:11
Dátum: krampi
Jaj, bocs! Benéztem a nevet! :D
Átalakítom a hsz-d, hogy a képek ne linkek legyenek.
sYska
Értékelés:
Elküldve: 2008.júl.20. - 14:52
ui.: elobb gondolkozz, aztan beszelj :) Beleneztem a szerkesztett hozzaszolasba. Ezekszerint akkor az "img" tag az eredeti meretben rakja be a kepet, a "kep" tag pedig atmeretezi oket egy adott maximalis meretre :)
Értékelés:
Elküldve: 2008.júl.20. - 17:05
A kisebbik:
Kép1
Kép2
Ez volt az első pipám, lassan 1 éves 32centis egyiptomi(Gödöllőn lett megvéve). Nagyon szeretem kis mérete miatt, mert könnyen hordozható. Egyedüli baja a csöve ami túl merev(ha leszedem a pipáról ugyanilyen kör alakban marad, nem egyenesedik ki) és elég rövid is (70centis)ezért ülve, csak asztalra rakva lehet szívni. A szénkonzolt csak "zöldfülűen" használtam hozzá, most csak dísznek tettem rá.
A nagyobbik:
Kép3
Kép4
Kb 3/4 éves, 105centis. Sultánban vettem akciós áron. Erről is csak jót tudok mondani, főleg a csöve tetszik mert kényelmesen meg lehet markolni a végét.(Úgy tudom főleg török pipáknál jellemző ez a kényelmi funkcio, pedig ennek a fajtája egyiptomi :) ).A hőtartó sapi elég kicsi és ronda, de ingyen volt végül is :) . A test két részre szedhető, és sajnos gyárilag van egy kis rés az illeszkedésnél ahova befolyik a víz, de ki nem jön, ezért ha megrázom hallom benne a vizet, de ki nem tudom szedni.Összeségében nagyon perfect vétel volt.
(Inkább így rakom be a képeket, mert nálam egy hajszálnyival késöbb jön be a topic és lelassul a képek miatt.)
Értékelés:
Elküldve: 2008.júl.20. - 17:49
Dátum: repcsi
Kép3
Kép4
Kb 3/4 éves, 105centis. Sultánban vettem akciós áron. Erről is csak jót tudok mondani, főleg a csöve tetszik mert kényelmesen meg lehet markolni a végét.(Úgy tudom főleg török pipáknál jellemző ez a kényelmi funkcio, pedig ennek a fajtája egyiptomi :) ).A hőtartó sapi elég kicsi és ronda, de ingyen volt végül is :) . A test két részre szedhető, és sajnos gyárilag van egy kis rés az illeszkedésnél ahova befolyik a víz, de ki nem jön, ezért ha megrázom hallom benne a vizet, de ki nem tudom szedni.Összeségében nagyon perfect vétel volt.
(Inkább így rakom be a képeket, mert nálam egy hajszálnyival késöbb jön be a topic és lelassul a képek miatt.)
Hú ez tetszik. Bár a boltban az a kékes dísz valahogy csúnyábbnak néz ki. Nem akarod ezt eladni nekem olcsón? :D
Mindkettő szép és jó állapotba vannak. :super:
A képfeltöltés.hu szervere lassú. Ha megnézed a képbeillesztéses globális közleményt, ott van 3-4 ajánlott hely. Persze ezek aképek bazinagyok, tehát jobb, hogy így linkelted be. :)
sYska
Értékelés:
Elküldve: 2008.júl.31. - 07:12
Értékelés:
Elküldve: 2008.júl.31. - 07:56
Az első pipa egy 20 centis kis egyiptomi vízipipa amit Görögországban vettem 16,5 euróért.Mérete ellenére kifogástalanul működik, és tökéletesen szállítható.A víztartálya nagyon kicsi és könnyű tisztítani.A pipa testet teljesen szét lehet szedni.
A második, ami egy 62 centis szíriai ma vettem a leieleniába 8000 ért.A test menetes ,tehát bele kell csavarozni az üvegbe ami ezáltal nagyon stabilul tart.Az üvege batár nehéz és kb. 1.5-2 literes, ami nem kevés.Eengeteg hely marad a füstnek ami szintén jó pont a pipának.Előnye az iszonyatos nagy stabilsága, hátránya a súlya és mérete, bár ezt inkább otthoninak vettem.A teste 2 részes amit át lehet alakítani kicsivé.Szívócsőnek ehez a 2 szép zöldet használom(német webshopból ) míg a picihez a 2 kéket.Ha kérdésed van tedd fel bátran, dicsérni és irígykedni szabad .
Értékelés:
Elküldve: 2008.júl.31. - 10:12
Értékelés:
Elküldve: 2008.júl.31. - 10:24
Értékelés:

Súgó