Mit szeretnétek még rá?
Elküldve: 2008.júl.03. - 18:14
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
"A tévedés jogát fenntartom magamnak!" + "Ha lehet ne privát üzenetbe kérdezz!"
Értékelés:
Elküldve: 2009.aug.25. - 22:35
próbáltam a hastáncos videókhoz, de nem történik semmi, ha rákattintok a kommentírásra. más bejegyzésnél tudnék. tudsz tenni valamit? vagy mi rosszat teszek vajon? :)
Értékelés:
Elküldve: 2009.aug.25. - 22:47
Dátum: paradox24
próbáltam a hastáncos videókhoz, de nem történik semmi, ha rákattintok a kommentírásra. más bejegyzésnél tudnék. tudsz tenni valamit? vagy mi rosszat teszek vajon? :)
Azon bejegyzésekhez, melyekhez 30 napig nem érkezett komment automatikusan lezárja. Azért nem tudsz valószínűleg. :)
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
Értékelés:
Elküldve: 2009.aug.25. - 22:59
Dátum: sYska/!/
Dátum: paradox24
Azon bejegyzésekhez, melyekhez 30 napig nem érkezett komment automatikusan lezárja. Azért nem tudsz valószínűleg. :)
oh, elkéstem.. legközelebb jobban figyelek ;)
köszi a választ :)
Értékelés:
Elküldve: 2009.aug.26. - 23:57
[Vedd úgy hogy itt néhány júzerbar található]
Értékelés:
Elküldve: 2009.aug.27. - 08:43
Dátum: Troll
Többen is felvetették. Azonban tartok tőle, hogy a chat visszavenné a hozzászólások számát. :-/
sYska
Értékelés:
Elküldve: 2009.aug.27. - 10:29
Többen is felvetették. Azonban tartok tőle, hogy a chat visszavenné a hozzászólások számát. :-/
Vagy valami olyan hogy Syskát lehet csak raja elérni, vagy közvetlen... úgy mint msn-be.. csak PÜ-zni lehet de azonnal!
Értékelés:
Elküldve: 2009.aug.27. - 11:12
Nemhinném... Viszont a chat-en el lehetne beszélgetni a másikkal, jobban megismerni a fórumtársakat. Szóval nem csak szakmai dolgokról kéne beszélni, sőt a szakmai kérdésekre itt lenne a fórum... :)
gukrisz: Semmi értelme... Ha valaki üzenni akar syskának irjon neki PÜ-t, de syska se egy non-stop segítségvonal. Szóval szerintem hülyeség...
Értékelés:
Elküldve: 2009.aug.27. - 11:14
Dátum: isi
Nemhinném... Viszont a chat-en el lehetne beszélgetni a másikkal, jobban megismerni a fórumtársakat. Szóval nem csak szakmai dolgokról kéne beszélni, sőt a szakmai kérdésekre itt lenne a fórum... :)
gukrisz: Semmi értelme... Ha valaki üzenni akar syskának irjon neki PÜ-t, de syska se egy non-stop segítségvonal. Szóval szerintem hülyeség...
Szerintem ha keveswebb hsz.. meg a chaten kérdezösködnek.. simán lelehet venni a chatet!
Értékelés:
Elküldve: 2009.aug.27. - 11:31
Dátum: gukrisz
Dátum: isi
Szerintem ha keveswebb hsz.. meg a chaten kérdezösködnek.. simán lelehet venni a chatet!
Sajnos nem így megy. Ha valaki kíváncsi valamire akkor emberi természetéből adódóan azonnal akarja a választ és inkább a chat-en kérdez, minthogy megfelelő témába beírja és várjon 1 napot amíg válasz érkezik.
Igaza van isi-nek, nem vagyok 24 órás online segítőszolgálat. Így is kezd elegem lenni, hogy mindenki haverkodni akar velem csak azért, hogy segítsek neki a fenekét is kitörölni és olcsóbban juthasson hozzá dohányokhoz, stb.
Azonban lehet beépítek a fórumba valami hasonlót.
sYska
Értékelés:
Elküldve: 2009.aug.27. - 16:57
Vagy valami olyan hogy Syskát lehet csak raja elérni, vagy közvetlen... úgy mint msn-be.. csak PÜ-zni lehet de azonnal!
Syska forródrót: 0690 565 23 48 :ooo
a telefonszámot komolyan ne vegye bárki is ;)
:blub:
Értékelés:
Elküldve: 2009.aug.27. - 18:01
Dátum: edhardy
Van. Ott az Mp3 bbccode. Csak így kell:
[mp3-][/mp3-] :)
Dátum: Riccio
Syska forródrót: 0690 565 23 48 :ooo
a telefonszámot komolyan ne vegye bárki is ;)
Haha, msn-en már eleget zaklatnak. :)
sYska
Értékelés:
Elküldve: 2009.aug.27. - 20:24
Sajnos nem így megy. Ha valaki kíváncsi valamire akkor emberi természetéből adódóan azonnal akarja a választ és inkább a chat-en kérdez, minthogy megfelelő témába beírja és várjon 1 napot amíg válasz érkezik.
Igaza van isi-nek, nem vagyok 24 órás online segítőszolgálat. Így is kezd elegem lenni, hogy mindenki haverkodni akar velem csak azért, hogy segítsek neki a fenekét is kitörölni és olcsóbban juthasson hozzá dohányokhoz, stb.
Azonban lehet beépítek a fórumba valami hasonlót.
Syska ha gondolod keress meg, tudnék ajánlani egy pár php-s beépített chatet :). Nem egy bonyolult dolog.
Értékelés:
Elküldve: 2009.aug.27. - 20:29
Dátum: wakummaci
Van olyan amit a phpBB-be be lehet integrálni.
sYska
Értékelés:

Súgó