Serbetli dohány
Elküldve: 2008.jún.21. - 15:36
125 g-os kiszerelésben van a viszonylag nagy dobozában.
A doboz nincs becsomagolva, ahogy a Nakhlánál megszokhattam. Helyette a dobozon belül a dohány egy műanyag, kemény nejlonfélébe volt, azon belül még egy kis zacskóba.
Az illata mennyei, főleg, mikor teljesen kicsomagoltam. Teljesen nedves az egész, nem egy száraz dohány!! Ha kiteszed a napra, szerintem elég sok idő lenne, mire kiszáradna;) Nagyon jól fel van aprítva, szinte csak a kerámiába kellett tenni egy adagot, semmi dolgom nem volt vele!
Beüzemeltem a pipát, először még nagyon lehetett érezni a csokismenta mentáját, de ez nem idetartozik :).Hamarosan éreztem a nagyon kellemes ízt! Abszolút nem kapar, semmi baj nincs vele, adja a füstöt, 30 cm-es szénnel egy órán túl is jött belőle a füst rendesen és semmi mellékíz/mellékhatás:)/. Eddig ez a legjobb!
Negatívumként nem tudnék semmit mondani, ami magát a dohányt illeti. Viszont annyit elmondanék, hogy elég nehéz Magyarországon beszerezni, de ha külföldön jártok, mindenképp szerezzetek be egy pár dobozzal! Nem túl drága, a nakhlától egy kicsivel drágább, azt hiszem. Bár nyílván tömeg és minőségfüggő, de Magyarországon szerintem jóval drágább lenne. Hallottam, nemrég volt a sultanban, de utolsó dobozzal.
Csak azért írtam le, mert gondolom sokan nem ismerik a márkát.
Rector
Értékelés:
Elküldve: 2008.jún.21. - 18:18
Üdv
sheeshamaster
Értékelés:
Elküldve: 2008.jún.21. - 21:16
És köszi a kis leírást! ;-)
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
"A tévedés jogát fenntartom magamnak!" + "Ha lehet ne privát üzenetbe kérdezz!"
Értékelés:
Elküldve: 2008.jún.22. - 11:55
Idézet
VÁÁ de nagy férfi nemiszerv vagyok! (megkíméltem a csúnyaszóátírót:). Tudom, jó, bocs, nem figyeltem, akkor 3,3 cm. : )
Egyébként nagyon szívesen a beszámolót.
Értékelés:
Elküldve: 2008.jún.22. - 12:05
Üdv
sheeshamaster
Értékelés:
Elküldve: 2008.aug.09. - 19:10
Egy ismerősöm hozott nekem Törökországból egy 125 grammos mangós Serbetli dohányt.Külső fólián át érezni a finom,édes mangó illatot.Sokkal édesebb mint a nakhla mangós dohány illata, és sokkal erősebb.külső csomagolást kibontva belül egy átlátszó zacskóban van 1 fólia és abban a melasz.Talán még az al fakher nél is folyékonyabb, kis darabos dohány.Ízre kellemes,édes,intenzív, de nem túl sűrű, kellemes volt.Szerintem ez a márka méltán sorolható a felsőkategóriás dohányok közé.
márka/íz:Serbetli/mangó
méret:125 gramm
állaga:nagyon nedves, kis darabos dohány.
pipa amiben használtam:20 centis kis pipa
folyadék:víz
időtartam:1,5 óra
szén: 1 db. 33 milis 3 kings 2 részre törve
illat:Mint a mangólé
íz:Kevésbé erős(nagyon kellemes),de intenzív ízű
sűrűség:Nemigazán sűrű, inkább kellemes relax füst, Abszolút nem üt ki
füstmennyiség:Rengetegsok füstje volt.
összegzés:Egy csúcskategóriás Magyarországon nem beszerezhető dohány,kellemes ízzel.Aki szereti a mangót annak ez nagyon fog ízleni!
10/8.5
Értékelés:
#7 Vendég:Tz
Elküldve: 2008.aug.24. - 21:30
Értékelés:
Elküldve: 2008.aug.25. - 08:11
Dátum: Tz
A dohányt minimum az al fakherrel lehet egylapon említeni.100% hogy a szavatossága(zamatossága :malin2: ) járt le.Amúgy ha tudsz ilyen dohányt szerezni akkor mindenképp próbálj meg többet is hozni.
Értékelés:
Elküldve: 2008.aug.25. - 09:05
Dátum: Tz
Jézusom.... a dohányok szavatossága 2-3 esetleg 4 év között vannak megközelítőleg. (Pláne szekrényben és nem hűtőben tartva.)
Tehát nem érdemes világháború előtti dohányokkal próbálkozni. :happy1:
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
Értékelés:
#10 Vendég:Tz
Elküldve: 2008.aug.25. - 09:21
Értékelés:
Elküldve: 2008.okt.02. - 06:20
Haver mondta 20 euróba kerültek törökbe, de járni kell mert nagy árrkülömbségek vannak,meg nagyobb menyiségnél van kedvezmény.
Valahol olvastam hogy a capucino nagyon eltalált.
Értékelés:
Elküldve: 2008.okt.02. - 07:56
Dátum: moldy007
6 darab 125g serbetli dhányt kaptál?Mázlista...De örülnék nekik
Értékelés:
Elküldve: 2008.okt.02. - 09:57
Dátum: moldy007
Haver mondta 20 euróba kerültek törökbe, de járni kell mert nagy árrkülömbségek vannak,meg nagyobb menyiségnél van kedvezmény.
Valahol olvastam hogy a capucino nagyon eltalált.
Én az ananászra szavaznék. :)
sYska
Értékelés:
Elküldve: 2008.okt.02. - 16:42
Dobozba leragasztott zacskóba nejlon fóliába tekerve a dohány, nagy de minőségi darabokba ,úszik a lébe, illata nagyon kellemes édeskés és természetes.
Izzitás , 1 darab kókusz szén ,pár szippantás és jön az igazi capucino érzés, valami nagyon élethü , illata menyei, számba íz orgia mintha kávés cukorkát szopogatnék, még a krémes habot is lehet érezni.És most már bisztos ,kaja után nagyon megy egy capucinós füstölés.
A füst csak közepes,nem ütős , gondolom a különc ízü dohányok nem adnak anyit mint gyümölcsös társai, de nemsokára megtudom.
15 perc intenziv szivás után elég meredeken elfogyot a finom íz.Lehet hogy pont ezért jó kaja után , rövid de intenziv élmény pont mint meginni 1 jó kávét vagy capucinót.Mindenkinek ajánlom.
íz 9/10
illat 9/10
füst 6/10
élvezeti élmény 9/10
pipa egyiptomi 55cm
nagy kerámia
még ma Serbetli ananász
Értékelés:
Elküldve: 2008.okt.02. - 20:04
Sokáig birja, nem kapar, egy idő után, élvezni lehet a dohánylevél finom illatát.
íz 6/10
illat 6/10
füst 9/10
Már a csomagolásbol is kivéve gyenge volt az illata, már arra gondolok spóroltak az aromával , vagy más erőségüt kaptak a megszokott helyet......
nem tudom.
Értékelés:

Súgó