Vízipipa Fórum: Serbetli dohány - Vízipipa Fórum

Ugrás a tartalomhoz

shisharoma banner
  • 28 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Serbetli dohány

#1 Felhasználó nem aktív   Rector 

• Vadiúj fórumozó
  • Csoport: Felhasználó
  • Hozzászólás: 12

Elküldve: 2008.jún.21. - 15:36

Volt szerencsém kipróbálni ebből a dohányfajtából az almásat.
125 g-os kiszerelésben van a viszonylag nagy dobozában.
A doboz nincs becsomagolva, ahogy a Nakhlánál megszokhattam. Helyette a dobozon belül a dohány egy műanyag, kemény nejlonfélébe volt, azon belül még egy kis zacskóba.

Az illata mennyei, főleg, mikor teljesen kicsomagoltam. Teljesen nedves az egész, nem egy száraz dohány!! Ha kiteszed a napra, szerintem elég sok idő lenne, mire kiszáradna;) Nagyon jól fel van aprítva, szinte csak a kerámiába kellett tenni egy adagot, semmi dolgom nem volt vele!

Beüzemeltem a pipát, először még nagyon lehetett érezni a csokismenta mentáját, de ez nem idetartozik :).Hamarosan éreztem a nagyon kellemes ízt! Abszolút nem kapar, semmi baj nincs vele, adja a füstöt, 30 cm-es szénnel egy órán túl is jött belőle a füst rendesen és semmi mellékíz/mellékhatás:)/. Eddig ez a legjobb!

Negatívumként nem tudnék semmit mondani, ami magát a dohányt illeti. Viszont annyit elmondanék, hogy elég nehéz Magyarországon beszerezni, de ha külföldön jártok, mindenképp szerezzetek be egy pár dobozzal! Nem túl drága, a nakhlától egy kicsivel drágább, azt hiszem. Bár nyílván tömeg és minőségfüggő, de Magyarországon szerintem jóval drágább lenne. Hallottam, nemrég volt a sultanban, de utolsó dobozzal.

Csak azért írtam le, mert gondolom sokan nem ismerik a márkát.

Rector
  • Tetejére of the page up there ^
  • Ikon szerkesztése Értékelés:
    0

#2 Felhasználó nem aktív   sheeshamaster 

• Veterán
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 716

Elküldve: 2008.jún.21. - 18:18

Kösz az élménybeszámolót, ha lesz rá lehetőség, beszerzek egy dobozzal. Abszolút ne vedd zokon, de a szén nem 30 cm, hanem 33 mm. Ezt csak azért írom le, mert én ugyanezt a hibát követtem el, és le lettem hurrogva. Amúgy hosszú, tömör, érdekes beszámoló, köszönjük!

Üdv
sheeshamaster
Üdvözlettel: SM
    0

#3 Felhasználó nem aktív   sYska/!/ 

• FőAdminisztrátor
  • Csoport: Adminisztrátor
  • Hozzászólás: 7.058
  • Szaki szint: Haladó

Elküldve: 2008.jún.21. - 21:16

Jól hangzik, kéne szerezni belőle valahogy, ;)
És köszi a kis leírást! ;-)
Üdvözlettel:
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
"A tévedés jogát fenntartom magamnak!" + "Ha lehet ne privát üzenetbe kérdezz!"
    0

#4 Felhasználó nem aktív   Rector 

• Vadiúj fórumozó
  • Hozzászólás: 12

Elküldve: 2008.jún.22. - 11:55

Idézet

a szén nem 30 cm, hanem 33 mm

VÁÁ de nagy férfi nemiszerv vagyok! (megkíméltem a csúnyaszóátírót:). Tudom, jó, bocs, nem figyeltem, akkor 3,3 cm. : )
Egyébként nagyon szívesen a beszámolót.
    0

#5 Felhasználó nem aktív   sheeshamaster 

• Veterán
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 716

Elküldve: 2008.jún.22. - 12:05

Aki Shisha-Wolrd.com-ról rendel, annak van lehetősége kipróbálni a dohányt, ha a rendelése mellé még bedob egy 50g-s Serbetli-t is a kosárba (nagyobb mennyiséget nem lehet áthozni határon futárral).

Üdv
sheeshamaster
Üdvözlettel: SM
    0

#6 Felhasználó nem aktív   Somika 

• Mester fórumos
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 418

Elküldve: 2008.aug.09. - 19:10

Serbetli-mangó
Egy ismerősöm hozott nekem Törökországból egy 125 grammos mangós Serbetli dohányt.Külső fólián át érezni a finom,édes mangó illatot.Sokkal édesebb mint a nakhla mangós dohány illata, és sokkal erősebb.külső csomagolást kibontva belül egy átlátszó zacskóban van 1 fólia és abban a melasz.Talán még az al fakher nél is folyékonyabb, kis darabos dohány.Ízre kellemes,édes,intenzív, de nem túl sűrű, kellemes volt.Szerintem ez a márka méltán sorolható a felsőkategóriás dohányok közé.

márka/íz:Serbetli/mangó
méret:125 gramm

állaga:nagyon nedves, kis darabos dohány.
pipa amiben használtam:20 centis kis pipa
folyadék:víz
időtartam:1,5 óra
szén: 1 db. 33 milis 3 kings 2 részre törve

illat:Mint a mangólé
íz:Kevésbé erős(nagyon kellemes),de intenzív ízű
sűrűség:Nemigazán sűrű, inkább kellemes relax füst, Abszolút nem üt ki
füstmennyiség:Rengetegsok füstje volt.

összegzés:Egy csúcskategóriás Magyarországon nem beszerezhető dohány,kellemes ízzel.Aki szereti a mangót annak ez nagyon fog ízleni!

10/8.5
kép
    1

#7 Vendég:Tz

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008.aug.24. - 21:30

Család kb 5 éve szintén Törökországból kapott 2almás Serbetlit. (azt se tudtuk mi az :hehe: ) Idén vettem pipát, szekrényből elő a Serbetli, azt hittem rosszul leszek hogy ilyen kaki a vizipipa. Persze egy Nakhla tömés után rájöttem hogy a dohánnyal volt a gond. Azóta akárhányszor próbálkozom (persze már csak kiváncsiságból) mindig ugyan olyan (nem a töméssel van a gond). Le tud járni a szavatossága????
    0

#8 Felhasználó nem aktív   Somika 

• Mester fórumos

Elküldve: 2008.aug.25. - 08:11

Dátum: Tz

Család kb 5 éve szintén Törökországból kapott 2almás Serbetlit. (azt se tudtuk mi az :hehe: ) Idén vettem pipát, szekrényből elő a Serbetli, azt hittem rosszul leszek hogy ilyen kaki a vizipipa. Persze egy Nakhla tömés után rájöttem hogy a dohánnyal volt a gond. Azóta akárhányszor próbálkozom (persze már csak kiváncsiságból) mindig ugyan olyan (nem a töméssel van a gond). Le tud járni a szavatossága????

A dohányt minimum az al fakherrel lehet egylapon említeni.100% hogy a szavatossága(zamatossága :malin2: ) járt le.Amúgy ha tudsz ilyen dohányt szerezni akkor mindenképp próbálj meg többet is hozni.
kép
    0

#9 Felhasználó nem aktív   sYska/!/ 

• FőAdminisztrátor

Elküldve: 2008.aug.25. - 09:05

Dátum: Tz

Család kb 5 éve .....

Jézusom.... a dohányok szavatossága 2-3 esetleg 4 év között vannak megközelítőleg. (Pláne szekrényben és nem hűtőben tartva.)
Tehát nem érdemes világháború előtti dohányokkal próbálkozni. :happy1:
Üdvözlettel:
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
    0

#10 Vendég:Tz

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008.aug.25. - 09:21

:) OK. Köszi. Mondom amikor kaptuk halvány lila gőzünk se volt h mi ez?! meg ilyenek :) Akkor +nyugodtam hogy tuti a dohány "háború elötti"sége a bibi.
    0

#11 Felhasználó nem aktív   moldy007 

• Fanatikus
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 1.294

Elküldve: 2008.okt.02. - 06:20

Most kaptam meg 6 darab serbetli 125 gr dohányt :banán,ananász,kókusz,alma,cherry, capucinó. Ma sok dolgom van,kamiont üvegszálazok, de estérre valamit kipróbálok.Csak mivel kezdjek ?
Haver mondta 20 euróba kerültek törökbe, de járni kell mert nagy árrkülömbségek vannak,meg nagyobb menyiségnél van kedvezmény.
Valahol olvastam hogy a capucino nagyon eltalált.
ötletekért ,megoldásokért ne menj a szomszédba...itt van Moldy !!!
kép
    0

#12 Felhasználó nem aktív   Somika 

• Mester fórumos

Elküldve: 2008.okt.02. - 07:56

Dátum: moldy007

Most kaptam meg 6 darab serbetli 125 gr dohányt :banán,ananász,kókusz,alma,cherry, capucinó.

6 darab 125g serbetli dhányt kaptál?Mázlista...De örülnék nekik
kép
    0

#13 Felhasználó nem aktív   sYska/!/ 

• FőAdminisztrátor

Elküldve: 2008.okt.02. - 09:57

Dátum: moldy007

Most kaptam meg 6 darab serbetli 125 gr dohányt :banán,ananász,kókusz,alma,cherry, capucinó. Ma sok dolgom van,kamiont üvegszálazok, de estérre valamit kipróbálok.Csak mivel kezdjek ?
Haver mondta 20 euróba kerültek törökbe, de járni kell mert nagy árrkülömbségek vannak,meg nagyobb menyiségnél van kedvezmény.
Valahol olvastam hogy a capucino nagyon eltalált.

Én az ananászra szavaznék. :)
Üdvözlettel:
sYska
    0

#14 Felhasználó nem aktív   moldy007 

• Fanatikus

Elküldve: 2008.okt.02. - 16:42

Csak abba hagytam a melót ,ebédeltem 1 jó gulyás levest , utána nem bírtam ,muszáj valamit kipróbálni.Választás mégis a capucinóra eset (gépet nem kapcsoltam be, pedig akkor ananásszal inditok ) mert igy választ tudok adni arra a kérdésre is : mi megy a pipába kajálás után.
Dobozba leragasztott zacskóba nejlon fóliába tekerve a dohány, nagy de minőségi darabokba ,úszik a lébe, illata nagyon kellemes édeskés és természetes.
Izzitás , 1 darab kókusz szén ,pár szippantás és jön az igazi capucino érzés, valami nagyon élethü , illata menyei, számba íz orgia mintha kávés cukorkát szopogatnék, még a krémes habot is lehet érezni.És most már bisztos ,kaja után nagyon megy egy capucinós füstölés.
A füst csak közepes,nem ütős , gondolom a különc ízü dohányok nem adnak anyit mint gyümölcsös társai, de nemsokára megtudom.
15 perc intenziv szivás után elég meredeken elfogyot a finom íz.Lehet hogy pont ezért jó kaja után , rövid de intenziv élmény pont mint meginni 1 jó kávét vagy capucinót.Mindenkinek ajánlom.
íz 9/10
illat 9/10
füst 6/10
élvezeti élmény 9/10
pipa egyiptomi 55cm
nagy kerámia

kép

még ma Serbetli ananász
kép
    0

#15 Felhasználó nem aktív   moldy007 

• Fanatikus

Elküldve: 2008.okt.02. - 20:04

Most teszteltem másodjára a ananászost, a lédús Serbetli követeli a nagyobb lukakat a foliába. Anyira bő a füst hogy a tartály felső része fehér mint a tej, füst minden menyiségbe,lágy ,üde,simogató,kellemes, sajnos íze gyenge, illata ugyanugy.De nem rosz,csak nem döng ugy mint a prémium Prince, nálam ez a mártékegység ( egyenlőre ).Jó hosszú partira , karikázásra, kezdőknek, meg keverni azonos vagy hozzá ízben illő más dohánnyal , füst mennyiség növelésére.
Sokáig birja, nem kapar, egy idő után, élvezni lehet a dohánylevél finom illatát.
íz 6/10
illat 6/10
füst 9/10

Már a csomagolásbol is kivéve gyenge volt az illata, már arra gondolok spóroltak az aromával , vagy más erőségüt kaptak a megszokott helyet......
nem tudom.
kép
    0

Tetszik? Oszd meg!

• 28 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.