AHG
Elküldve: 2008.máj.17. - 16:22
Soha nem hallottam még a nevét, és nem is találtam semmilyen írást róla a neten.
Ha ismeritek, vagy kostoltátok már légyszíves írjátok le a tapasztalatokat.
Értékelés:
Elküldve: 2008.máj.17. - 17:03
A fehérszőlőset próbáltuk.Nagyon finom erőteljes íze volt sokáig.Az El Mazagnál sztem kicsit intenzívebb ízű.
De tudod h sokszor tömésfüggő is.Lehet, hogy máskor a Mazag lenne az erősebb.Én 1 kicsit sokallom az árát.
Értékelés:
Elküldve: 2008.máj.17. - 17:49
nem kóstóltam, valami különleges dohány akar lenni, elég kis adag van egy pici dobozkában
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
"A tévedés jogát fenntartom magamnak!" + "Ha lehet ne privát üzenetbe kérdezz!"
Értékelés:
Elküldve: 2008.máj.19. - 18:40
Értékelés:
Elküldve: 2008.máj.19. - 20:24
(Ha igen akkor elég fincsi lehet :cote: )
+Fellépett-e az 'Al Masah szindróma'-azaz csak kb 2 tömésre elég volt az 50g-s dobozban(ha van ilyen kiszerelés egyáltalán)?
Értékelés:
Elküldve: 2008.máj.30. - 20:18
Tegnap voltam Sultánban nagybevásárláson.
Többek közt vettem szőlős+almás AHG-t.
Szőlőset ma próbáltam: illata nagyon fincsi, teljesen más, mint a többi szőlős dohánynak, az íze kb5 perc után jelentkezett először, ami nem volt olyan erőteljes, inkább kellemesebb, lágyabb. Ára valóban borsos egy kicsit minőségéhez képest, de 1szer ki lehet próbálni.
Al Fakher jobb sztem.
Értékelés:
Elküldve: 2008.máj.31. - 09:02
Dátum: repcsi
Fellépett-e az 'Al Masah szindróma'-azaz csak kb 2 tömésre elég volt az 50g-s dobozban(ha van ilyen kiszerelés egyáltalán)?
Mivel AHG csakis kizárólag 50g-os kiszerelésben vehető ezért előfordulhat :)
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
"A tévedés jogát fenntartom magamnak!" + "Ha lehet ne privát üzenetbe kérdezz!"
Értékelés:
Elküldve: 2008.jún.01. - 11:55
Értékelés:
Elküldve: 2008.jún.01. - 16:12
Értékelés:
Elküldve: 2008.jún.02. - 17:26
Illata alapján rohadt sokat vártam tőle, lehet ezért csalódtam benne akkorát.
Nem baj(a sz.rt nem baj:900F :pascontent2: ) majd a következő tömésnél, már nem állítom olyan magasra a lécet, sőt fel se állítom.
Remélem csak rossz napot fogtam ki elsőre.
Értékelés:
Elküldve: 2008.jún.29. - 21:36
azaz Abu Haitham Trading Group
Az ötvengrammos kiszerelést kis, négyzetes csomagban kapod. Sajnos a drága dohányok jellemzőjével: míg egy Nakhla vagy el-Hennaway ötvengrammosból ötször tömsz, ebből nem, pláne én, akinek az átlagnál picivel nagyobb kerámiája van. A dobozon három városnév van: Rijád, Dzsidda és Dammam, azaz a molasz a szaúdi testvéreké. Innentől kezdve viszont legyenek komoly elvárásaink: Szaúd-Arábia nem a harmadik világ vegetáló országa.
A molasz, számomra érdekes módon, viszonylag durvára vágott, míg az al-Fakher szerintem olyan szinte, mint egy dzsem, ez kicsit hajaz a Nakhlára, de az abban lévő darabokat itt véletlenül sem találod. A dohány nedves és vörös.
Fehér szőlő
Az első tömésemet szívom ebből a dohányból, még az Eb-döntő előtt kezdtem, annak már vége, nyertek a spanyolok, de én még pipázok. Nem focirajongóknak: lassan két órája, változatlan, lágy szőlő íz érkezik a csőből. Leginkább egy kellemes szőlőszörphöz hasonlítanám. Füstmániásoknak: ez egy rejtőpipa. Vagyis elejétől végéig olyan intenzív, vastag, sűrű fehér fűst ömlik, hogy a CIA műholdja valószínűleg elvesztett a ködben. :)
A lágy, selymes, de intenzív ízekre vágyók próbálják ki mindenképp.
Értékelés:
Elküldve: 2008.jún.29. - 22:55
Értékelés:
Elküldve: 2008.jún.30. - 09:12
Lehet, hogy jó dobozokat fogtatok ki, mert nekem az almásban, és a szőlősben is rengeteg szár darab volt, nem nagyok, hanem sok kicsi, így nagyon nehéz volt vele tömni.
Értékelés:
Elküldve: 2008.nov.28. - 12:48
:amen:
/Azért nem árt egy vízipipa sem.../
Értékelés:
Elküldve: 2008.nov.29. - 17:46
/Azért nem árt egy vízipipa sem.../
Értékelés:

Súgó