Prince molasses
Elküldve: 2008.ápr.10. - 20:13
Ilyen márkáról még csak a shisha-world.com ról halottam és nem is tudtam hogy árulnak ilyet kishazánkban.Sajnos nem írják a weboldalon sem az árát,sem a minőségét ígyhát megkérek mindenkit,aki találkozott ezzel a márkával,írja le a tapasztalatait.
Értékelés:
Elküldve: 2008.ápr.11. - 16:04
Bár a Nakhla minőségéhez hasonló, annál nemigen jobb
(amúgy dohányteszteknél ottvan megcsillagozva a Prince Mollasses, tehát már egy ideje ismert, csak 1 kisdoboz nem elég, hogy teszteljem :)
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
"A tévedés jogát fenntartom magamnak!" + "Ha lehet ne privát üzenetbe kérdezz!"
Értékelés:
Elküldve: 2008.ápr.11. - 19:57
de majd igyekszem... ;)
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
Értékelés:
#5 Vendég:Ádám
Elküldve: 2008.ápr.18. - 19:21
Prince-t tegnap előtt vettem először a Nagymező utcai Lielinában (asszem így írják):)
Szőlőset és vegyi gyümiset vettem és sztem jó minőségűek voltak:) Intenzív íz, sok füst, alugyűrűvel nagy szénnel kb 50percig bírta eősen szívva haverokkal:)
Árról annyit h 1700et fizettem a 250gos Nakhla Colával együtt:)
Értékelés:
Elküldve: 2008.máj.15. - 17:10
izé most egy tropicana-t vettem, az illata mennyei :cote: meglássuk nemsokára az ízét is :]
sYska
Értékelés:
Elküldve: 2008.máj.20. - 13:24
Dátum: Somika
~500Ft körül
sYska
Értékelés:
Elküldve: 2008.máj.30. - 13:04
Értékelés:
Elküldve: 2008.máj.30. - 13:13
Dátum: Somika
Az oldalról:
Idézet
Honey herceg keverék van Honey Molasses herceg egy nyirkos megállás, eszközök vízvezeték-dohányért.azonfelül ez egy aroma és nélkülözhetetlen a füstfejlesztéshez.
Valami Countries rendelet füstdohányokban engedélyezi csak 5 százalék egy Glycerinjét. Van sajnos a füstfejlesztés erősen gyengítik.vízvezeték-dohányoknak Egyiptomból, Jordánnak vagy Tunéziának van a ca* egy glicerin-része. Azért ezek valamint egy teljes füst fejlődik.
Ennek a melaszkeveréknek segítségével ugyanaz te a hiányzó glicerin- és a vízvezeték-dohány melaszrésze és megint azért fogad egy teljes füstfejlesztés és egy javított aroma.
Honey Molasses herceg nem tartalmaz aromaanyagokat és mindegyik vízvezeték-dohánnyal azért füstkészpénz.
Adj dohányt Honey Mix 50 g vízvezetéken ca.10ml hercegnek. Bérbe ad tud az nagyon akkor kevesebbnél, amit öt óra bevesz, elnyel therewith a dohány a herceggel, Honeyval teljesen.
Anyagokat elégít ki:Glycerinnel, vízzel rendelkező Molasses keverék és méz-keverék.
Csomag:glicerin, 100 gram
http://www.webforditas.hu :)
nem 100% magyaros, de a lényeg kivehető és az a lényeg :)
Amúgy SM, a PrinceMolasses-nek van egy ilyen íze: Tropicana (koktélos) mindenképpen ajánlom (nemcsak a te, mindneki) figyelmébe! Nagyon finom édeskés-ananászos-koktélos :langue3:
sYska
Értékelés:
Elküldve: 2008.máj.30. - 13:15
Üdv
sheeshamaster
Értékelés:
Elküldve: 2008.máj.30. - 13:21
Dátum: sheeshamaster
Üdv
sheeshamaster
izé, mivel az egy dohány frissítő, ezért sztem bármelyikhez alkalmazhatod (mármint amelyik íz édes)
jól hangzik, bár én itthon natúr glicerint adok a dohányhoz és mézet :)
amúgy erősebb lesz tőle a dohány, glicerin hatására több CO2 keletkezik, nagyobb-intenzívebb és ami a meglepő krémesebb-lágyabb ízű lesz a füst :)
sYska
Értékelés:
Elküldve: 2008.máj.30. - 18:14
Értékelés:
Elküldve: 2008.máj.30. - 19:19
Üdv
sheeshamaster
Értékelés:

Súgó