Az első vízipipám
Elküldve: 2010.febr.02. - 00:42
Steadyman
láttam, hogy hosszú sztori amikor írtad, és most tudtam időt szakítani, hogy elolvassam, őszintén szólva én is elmorzsoltam egy-két könnycseppet, természetesen nem bánatomban, hanem mert beleképzeltem magam a helyzetedbe, és tényleg nagyszerű élmény lehetett, mint ahogy a pipa is!
:)
láttam, hogy hosszú sztori amikor írtad, és most tudtam időt szakítani, hogy elolvassam, őszintén szólva én is elmorzsoltam egy-két könnycseppet, természetesen nem bánatomban, hanem mert beleképzeltem magam a helyzetedbe, és tényleg nagyszerű élmény lehetett, mint ahogy a pipa is!
:)
“Addig kezdj hozzá a nehéz dolgokhoz, amíg könnyűek.”
Üdv Hookah
Üdv Hookah
Értékelés:
Elküldve: 2010.febr.02. - 01:14
Tényleg jó történet én is most vettem rá magam, hogy elolvassam. :malin2:
"Szán Sájn DOWN"
Nargilem NP300
Khalil Mammoon Small Kamanja
Al Fakher Solid Medium
Nargilem NP300
Khalil Mammoon Small Kamanja
Al Fakher Solid Medium
Értékelés:
Elküldve: 2010.febr.02. - 02:06
Szerencsés dolog ilyen jó körülmények között megismerkedni a vízipipa szépségeivel :).
Jó sztori :).
Jó sztori :).
Értékelés:
Elküldve: 2010.febr.02. - 09:07
Nekem is tetszett. Blogba ki is tettem mint kellemes olvasás és érdekesség. :)
Üdvözlettel:
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
"A tévedés jogát fenntartom magamnak!" + "Ha lehet ne privát üzenetbe kérdezz!"
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
"A tévedés jogát fenntartom magamnak!" + "Ha lehet ne privát üzenetbe kérdezz!"
Értékelés:
Elküldve: 2010.febr.02. - 14:07
Sziasztok!
Nem akarom "off"-olni a topic-ot, (remélem sYska elnézi ezt a reflektálást) de annyit még hozzátennék a sztorihoz, hogy 2009. márciusban ismét kinnt voltam Dahab-ban (szintén búvárkodás). Próbáltam megkeresni a helyet, de se híre, se hamva. Rengeteg régi részt lebontottak, tele van minden új szállodákkal.
A parton húzódó "hempergő" éttermek helyett már inkább elegánsabbak vannak, (asztalok-székek). A parti rész le van végig betonozva, az árak már beérték Sharm El Sheik árszintjét. [pedig régebben Sharm-ból bevásárlóutakat szerveztek Dahab-ba (kb. 80km) a túristáknak, olyan olcsó volt minden.] A kedvesség helyett, már inkább a "lehúzás" volt a jellemző, magyar szavak helyett már inkább oroszul szólongattak meg és szinte semmilyen nívósabb terméket nem találtam.
Kicsit szomorú voltam, hogy a régi dahabi beduin falu így kinőtte magát, sajnos nem az előnyére.
Nem akarom "off"-olni a topic-ot, (remélem sYska elnézi ezt a reflektálást) de annyit még hozzátennék a sztorihoz, hogy 2009. márciusban ismét kinnt voltam Dahab-ban (szintén búvárkodás). Próbáltam megkeresni a helyet, de se híre, se hamva. Rengeteg régi részt lebontottak, tele van minden új szállodákkal.
A parton húzódó "hempergő" éttermek helyett már inkább elegánsabbak vannak, (asztalok-székek). A parti rész le van végig betonozva, az árak már beérték Sharm El Sheik árszintjét. [pedig régebben Sharm-ból bevásárlóutakat szerveztek Dahab-ba (kb. 80km) a túristáknak, olyan olcsó volt minden.] A kedvesség helyett, már inkább a "lehúzás" volt a jellemző, magyar szavak helyett már inkább oroszul szólongattak meg és szinte semmilyen nívósabb terméket nem találtam.
Kicsit szomorú voltam, hogy a régi dahabi beduin falu így kinőtte magát, sajnos nem az előnyére.
Értékelés:
Elküldve: 2011.dec.31. - 15:05
Az 1. vízipipámat kb. 4 hónapja vettem meg, egy 37 centis fekete Top Mark pipa volt, a Vörösvári úton vettem egy kicsi boltban, még mindig járok oda:) Jó fej az eladó fickó is, dohány válaszék is van, de most nem szeretnék elkanyarodni a témától, szóval miután megvetten a pipát hazavittem és rögtön ki is akartam próbálni:D a kerámiája nagyon pici volt kb. 6g dohány fért bele. Az első saját tömésemre is emlékszem, epres Al-masah volt a gyári kerámiában, arra 2 réteg háztartási alu és rápakoltam 3 egész Cocobricot xD kb. 5 percig bírta:D Aztán gondoltam biztos a kerámiával van a baj mert mondta egyik haverom hogy iszonyatosan pici, így vettem egy Vortexet. Ez volt az első kerámiám amiben összeszerencsétlenkedtem egy jó tömést Nakhla Mizo őszibarackkal:) Még mindig ezt a pipámat használom, de az a vicc, hogy vettem egy Razan csövet, már van Sahlar kerámiám, de még mindig ezt a kis gagyi pipát használom
(Most tervezek beszerezni egy nagyobbat 70-80 centi körül:) )
Értékelés:
Elküldve: 2012.máj.15. - 19:13
Nekem először úgy kezdődött hogy havernak volt pipája és egyre kíváncsibb lettem milyen lehet. Egyik délután át is mentem kipróbálni. Red bull-os volt és nagyon finom. Elhatároztam hogy veszek én is. Első egy 37-es top mark volt hát sajnos megette az idő. Utána vettem egy mya pipát (36cm) de próbálgattam nagyobb pipákat is és valahogy az jobb füstöt adott, így továbbadtam a myát és vettem egy Aladin evolution pipát azóta is szolgál szép füsttel.
Értékelés:
Elküldve: 2012.máj.15. - 19:42
Idézés: seniormark - Dátum: 2012.máj.15. - 19:13
..vettem egy Aladin evolution pipát azóta is szolgál szép füsttel.
Milyen Aladin-t? Nekem egy Amirám van
Aladin Amira Evolution-Nammor-El Nefes Mini Phunnel-Bamboocha
Értékelés:

Súgó