POK
Elküldve: 2008.dec.14. - 19:50
Újra jelentkezem, és beteszteltem a POK cseresznyét. :super:
Röviden tömören, Isteni élmény, egyszerűen fenomenális, bár nem cseresznye, inkább meggy ízesítés. Már a csomagoláson keresztül is nagyon jó illata volt, pláne amikor felbontottam. Egyszerűen ragadt az egész, nagyon nedves dohányról van szó. :winner: A füst ész íz egyszerűen hibátlan, óriási bárányfelhőket eregettem, nagyon igazi erőteljes ízélmény, mindenképpen ajánlani tudom mindenkinek. :amen:
Egy jó teával, esetleg egy üveg finom borral, jó zenével, és egy jó társasággal abba sem lehet hagyni meggyes bárányfelhők eregetését! ;-)
Összességében:
Márka és íz: POK, meggy
Dohány mérete, állaga: nagyobb draboktól mentes, finoman apróra vágott rendkívül nedves dohány
Pipa típusa: 92cm-es egyiptomi
Tömés időtartam: másfél óra simán volt egy tömés
Kerámia: egyiptomi
Kerámia mérete: nagy
Fólia/konzol: 2 réteg alu, + gyűrű
Szén/mennyiség: 40 mm-es Three Kings
Füst: rengeteg átláthatatlan bárányfelhő szerű finom meggyes füst
Illat/íz: az ízesítés nagyon el van találva, bár cseresznye helyett meggy, de nagyon finom, amúgy is nagyon jók a POK dohányok mivel sokkal magasabb a gyümölcs tartalmuk mint a hazánkban kapható többi márkának
Értékelés: 10/8,5
Üdv Hookah
Értékelés:
Elküldve: 2008.dec.14. - 22:53
Dátum: Hookah
Újra jelentkezem, és beteszteltem a POK cseresznyét. ...
...Összességében:
Márka és íz: POK, meggy...
Értékelés:
Elküldve: 2008.dec.15. - 09:37
Dátum: V1Nc3N7o
Dátum: Hookah
Újra jelentkezem, és beteszteltem a POK cseresznyét. ...
...Összességében:
Márka és íz: POK, meggy...
Hát igen a POK cseresznyének, meggy íze van ezért lett az ízhez meggy írva, érdekes de amúgy mindenkinek ajánlom. ;-)
Üdv Hookah
Értékelés:
Elküldve: 2008.dec.15. - 09:48
Most pedig az eperteszt következik. ;)
Nos, kezdeném szokás szerint a csomagolással, én általában 100 grammos csomagot veszek ebből a márkából, mivel tapasztalatom szerint az 50 grammosak nagyon kiszáradnak, mire ideérnek. A csomagoláson keresztül lehet egy enyhe eper illatot érezni. A dohány nem olyan ragadós mint a cseresznye-meggynél. Meg is tömtem rögtön a pipát, nagy várakozásokkal. Hogy őszinte legyek nem volt az igazi. :triste1:
A füst gyenge volt, és nem igazán eper ízű, inkább vattacukor. Így sajnos az előző teszthez képest ez az íz és füst inkább csalódás volt. :triste1:
(Van még egy két íz, amit ki fogok próbálni, pl.:ananász, cardamon, kétalama ezek biztos nagyon jók lehetnek)
Összességében:
Márka és íz: POK, eper
Dohány mérete, állaga: kevéssé nedves, és voltak azért nagyobb darabok is
Pipa típusa: 92cm-es egyiptomi
Tömés időtartam: 1 óra untig elég volt, pedig amúgy szerettem régen a vattacukrot
Kerámia: egyiptomi
Kerámia mérete: nagy
Fólia/konzol: 2 réteg alu, + gyűrű
Szén/mennyiség: 40 mm-es Three Kings
Füst: középszerű, inkább kevés füst, amit aztán nem kívánsz újra
Illat/íz: a dohány enyhe eper illatú, de a tömésnél már vattacukor, nem nagyon fogott meg ez az íz, de azért 1-2 próbát megért
Értékelés: 10/5
Üdv Hookah
Értékelés:
#35 Vendég:anegytech
Elküldve: 2009.jan.19. - 22:06
Értékelés:
Elküldve: 2009.jan.19. - 22:11
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
"A tévedés jogát fenntartom magamnak!" + "Ha lehet ne privát üzenetbe kérdezz!"
Értékelés:
Elküldve: 2009.jan.20. - 22:27
MIJJJEZ?!?!?!
Ananász lét fogok venni, mert az ananász nálam tök más... csomagoló szaga van. Ami a raktárakba szokott lenni, ez a papíros... undorító, vágom is ki a kukába az egészet... :S
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
Értékelés:
Elküldve: 2009.jan.22. - 14:12
Az illata jó, de inkább meggy. A dohány nagyon apró darabokból áll, kevés szár található benne, nagyon nedves. A 100 g-os (1200 Ft) csomagolása nem túl praktikus, de szép, zárjegy található rajta, tehát viszonylag friss dohányokról van szó.
Márka és íz: POK, cseresznye (inkább meggy :))
Csomagolás: nem túl praktikus, de szép 10/6
Dohány: apróra vágott dohánylevelek, nagyon nedves, kevés szár darabokkal 10/9
Időtartam: 2 óra
Füst: nagyon sűrű, selymes 10/8
Illat, íz: meggyes illat, finom meggy íz 10/8
Szén: 3kings
Pipa: 52 cm, szír
Kerámia: közepes nagyságú, szír
Alufólia/konzol: két réteg alufólia (ajánlom: alufólia, gyűrű, alufólia)
Átlag: 10/8
Ajánlom mindenkinek, nagyon finom, sűrű füsttel. Én még csak ananászt és cseresznyét próbáltam POK-ból (az ananász nem a legjobb 10/6), de aki teheti, az próbáljon ki erőteljesebb ízeket (tudtommal a 100 g-os citromos POK most akciósan csak 900 Ft).
Értékelés:
Elküldve: 2009.jan.22. - 15:21
Dátum: anegytech
Még sose láttam és nem is szívtam ebből a márkából. Hol lehet kapni?
Értékelés:
Elküldve: 2009.jan.22. - 20:15
Van egy-két nagyon jó íz, ami nagyon el van találva :) , én most Cardamon-ra fogok pályázni, kevés olyan van amit nem próbáltam POK-ból. :]
Üdv Hookah
Értékelés:
Elküldve: 2009.jan.22. - 23:13
Dátum: kokovics
Dátum: anegytech
Még sose láttam és nem is szívtam ebből a márkából. Hol lehet kapni?
Shiraz-ban azthiszem. :)
sYska
Értékelés:
Elküldve: 2009.febr.25. - 10:43
Üdv Hookah
Értékelés:
Elküldve: 2009.okt.05. - 13:54
Dátum: djreplay
Hát, a kérdés jó. Inkább 1000-ért 100g-ot vegyél. Nézd meg friss-e, akkor nem olyan rossz dohány. :)
sYska
Értékelés:
Elküldve: 2009.okt.05. - 14:39
Dátum: djreplay
Valószínű még mindig nem friss, de majd megnézem, hogy van e már itthon friss ebből a dohányból, mert ha még mindig 2006osat árulnak ennyiért akkor szerintem ne vegyél.
Üdv Hookah
Értékelés:

Súgó