Narancsos
#1 Vendég:Sanya
Elküldve: 2008.márc.13. - 22:27
Értékelés:
Elküldve: 2008.márc.14. - 14:56
Dátum: Sanya
külön az aromáról nemlehet véleményt mondani, kéne hozzá megfelelő dohány :)
nakhla narancsos igen erős, csak ésszel szabad ;) amúgy finom, de nincs nagyon erős íze
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
"A tévedés jogát fenntartom magamnak!" + "Ha lehet ne privát üzenetbe kérdezz!"
Értékelés:
#3 Vendég:mycream9
Elküldve: 2008.márc.15. - 09:55
Értékelés:
Elküldve: 2008.márc.15. - 10:54
Dátum: mycream9
azért, mert a narancs erős, nembírtátok ;)
mandarint, meg rosszul tömhettétek szerintetem :-/
nekem nemvolt rossz íze (mondjuk jó se, olyan gyenge íze volt)
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
Értékelés:
#5 Vendég:mycream9
Elküldve: 2008.márc.15. - 12:05
Értékelés:
Elküldve: 2008.márc.15. - 12:23
hányinger nálam nem jellemző,
szédülés, érdekes részegség inkább ami jellemző olykor-olykor :)
sYska
Értékelés:
Elküldve: 2008.márc.15. - 18:37
Dátum: sYska/!/
hányinger nálam nem jellemző,
szédülés, érdekes részegség inkább ami jellemző olykor-olykor :)
nem tom én mindkettötök véleményével egyet értek me szerintem finom söt eléggé bejön a mandarinos dohány(milyen rég is szívtam :-/ ) de a szédülésben viszont néha haverokkal versenyzünk (elég jokat lehet feselni olyankor ::d ) de hányinger még nálam nem volt jellemö egyik dohánynál sem
Értékelés:
Elküldve: 2008.jún.02. - 09:33
Mi a véleményetek az el mazag narancsos dohányról?
Értékelés:
Elküldve: 2008.aug.05. - 07:41
Épp most fogyasztom ez az első adag narancso dohányt.
Kellemes :super:
Nekem semmi hánytatós érzés vagy szédülés, bár kemény dohányos vagyok :perv: :perv:
Direkt a kicsinyke pipába tettem:D 25cm tölcsérrel együtt:) és nem pici tölcsér van rajta :malin2: :malin2:
Értékelés:
Elküldve: 2008.aug.09. - 14:48
ha jól emlékszem, al wahánk van, al waha vérnarancs. lehet kevergetni kókusszal, csokival, citrommal... szerintem még rózsával sem lehet rossz.
Értékelés:
Elküldve: 2008.aug.09. - 14:51
aztán vettünk, de az el mazag volt talán. nemigazán élveztük. műíze volt, de még az se, nem tudom megfogalmazni... nem volt narancs :nono:
Értékelés:
Elküldve: 2008.aug.09. - 20:16
Dátum: paradox24
ha jól emlékszem, al wahánk van, al waha vérnarancs. lehet kevergetni kókusszal, csokival, citrommal... szerintem még rózsával sem lehet rossz.
Igen, az én emlékeim szerint is az Al Waha gyártja. Keverésnél naranccsal, citrommal érdekes lehet, mást én nem próbálnék hozzá.
Értékelés:
Elküldve: 2008.aug.09. - 20:21
sYska
Értékelés:
Elküldve: 2008.dec.17. - 21:37
Nakhla narancs nem túl narancs ízű, 10/4-5 max. Ennél a PM kicsit jobb 10/6-7 ez már narancsot közelít majdnem 100%. AF meg ugye narancs. :) De a PM is kiváló. Az AW narancskrémet meg hagyjuk... ismeritek a véleményem róla...
/Azért nem árt egy vízipipa sem.../
Értékelés:

Súgó