Al Masah
Elküldve: 2008.máj.27. - 20:48
Üdv
sheeshamaster
Értékelés:
Elküldve: 2008.máj.28. - 19:31
Üdv
sheeshamaster
Értékelés:
Elküldve: 2008.jún.07. - 20:55
Ma voltam Sultánban. Teli volt arabokkal és mindegyik teákat szürcsöltxD meg ienek. Komoly volt :hehe:
Al Masahból vettem egy fahéjasat.... háát nem csalódtam ;) ára kicsit borsos mert nincs benne túl sok, de azért a görögdinnyénél cirka egy töméssel többet tud (nafy kerámia, nagyon nagy) :gene: de az íze mindent megér :ooo
Értékelés:
Elküldve: 2008.jún.29. - 22:03
Vörös és nedves molasz, sőt az nem is jó kifejezés, hogy nedves: úszik. Finomra vágott, állaga, mint egy dzsem: nem találod benne a jordán vagy egyiptomi szemetet, nem kell válogatni, hogy mi menjen a kukába. A dobozom nem ad egyértelmű eligazítást. Talán felsőkategóriás egyiptomi, talán egyesült arab emírségekbeli lehet a molasz. Mindkét esetben bátran készüljünk az elvárásokkal. Már csak azért is, mert az ötvengrammos hazavitt csomagodból nem fogsz féltucat alkalommal tömni. Sajnos. Nem túl erős, de élvezetes dinnye ízt adott nekem, sűrű, fehér füsttel. Illata már kicsomagoláskor volt, nem is kevés, számomra a pipában mégis jobb volt, kellemes csalódás még az előzetes várakozásokhoz képest is. Nem fogom minden nap szívni, de nagyon ott van.
Értékelés:
Elküldve: 2008.jún.29. - 22:12
Dátum: argilé
UAE - United Arab Emirates :)
Belső sárgás zacsin van egyértelműen, ott kell keresni
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
"A tévedés jogát fenntartom magamnak!" + "Ha lehet ne privát üzenetbe kérdezz!"
Értékelés:
Elküldve: 2008.jún.29. - 22:27
Értékelés:
Elküldve: 2008.jún.30. - 09:44
Üdv
sheeshamaster
Értékelés:
Elküldve: 2008.jún.30. - 10:29
(kép neve under.jpg volt, tehát arra következtettem, hogy új oldaluk lesz, de így érdekes a szitu... lehet DNS1 és DNS2 változások vannak... várunk és meglátjuk milsz. :) )
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
Értékelés:
Elküldve: 2008.júl.08. - 13:03
Értékelés:
Elküldve: 2008.júl.08. - 20:32
Fahéj
A dobozon keresztül szinte semmiféle illatot nem éreztem, de ez ne legyen probléma, a dohánynak nedvesnek kell lennie, ehhez pedig az aromazáró-tasaknak hibátlannak, így is volt. Ezt kibontva elhúztam a szájam, de nem az illat miatt, mert az volt. Viszont az Egyption Company For Tobacco Manufacturing logója egy gyémánt, székhelyként pedig Dubait tünteti fel a csomag. És mivel az Egyesült Arab Emírségek nem áll sorba az ENSZ élelmezési alapjánál segélyért, nagyon tudtam volna örülni annak, ha nem kell öregapám furkósbotját kipiszkálnom az egyébként a nedvességtől úszó, vörös színű molaszból.
Nem mondanám, hogy nagyon erős az íze, de nekem kellemes, füstje pedig van rendesen. Lágy, selymes íz, a kerámiához hajolva olyan, mint egy a sütőből frissen kikapott süteményé, biztosan kipróbálom majd naranccsal és kávéval, valamint almával is keverve, de az előbbi kettőből Nakhlám van itthon, a gyártmányokat nem vegyíteném, csak az ízeket, tehát egyelőre türelem. A almásból pedig szigorúan az almást választanám, és nem a kétalmást, ugyanis az utóbbi erős ánizsos íze miatt vannak fenntartásaim a mixeléssel, és nem kívánok kivágni egy kerámia molaszt. Tippem szerint nem lehet rossz körtével vagy mézzel sem, esetleg szilvával, ha alkalmam lesz kipróbálni, megteszem és beszámolok róla.
Márka és íz: al-Masah, fahéj
Dohány mérete, állaga: az eddig próbált al-Fakhereknél darabosabb, de azért apróra vágott, nagyon nedves, sajnos némi – nem sok - szeméttel
Pipa típusa: 62 cm-es egyiptomi
Időtartam: Bő másfél óra
Kerámia: egyiptomi, kicsi
Fólia/konzol: egy réteg alufólia, a vastagabbik változatból
Szén/mennyiség: 40 mm-es Three King
Füst: Nem egy füstokádás, de egyenletes végig
Illat/íz: Végig egyenletes, kellemes
Értékelés: 7/10
Értékelés:
Elküldve: 2008.júl.26. - 20:57
Khalil Mamoon Exotica
Tangiers Phunnel
Razan Sultan
Bamboocha
Értékelés:
Elküldve: 2008.szept.23. - 13:34
Kicsi a Pipa,De füstöl
Értékelés:
Elküldve: 2008.szept.23. - 21:23
Értékelés:
Elküldve: 2008.szept.25. - 20:51
Megvan a 250g-os Al Masah ciiiiitroooooom!
A szaga olyan mint egy igazi citromnak,a dohány szine meg vérvörös.... érdekes... a napokban kipróbálom :-) syska tanácsára áthelyeztem a zacsiból a műanyag dobozba a cuccost remélem hgy nem fogok csalódni bennne... na mentem byebye
Kicsi a Pipa,De füstöl
Értékelés:
Elküldve: 2008.szept.25. - 23:44
Dátum: Presta
Megvan a 250g-os Al Masah ciiiiitroooooom!
A szaga olyan mint egy igazi citromnak,a dohány szine meg vérvörös.... érdekes... a napokban kipróbálom :-) syska tanácsára áthelyeztem a zacsiból a műanyag dobozba a cuccost remélem hgy nem fogok csalódni bennne... na mentem byebye
Remélem a legutolsó csepp lét és kipasszíroztad a zacskóból. :)
sYska
Értékelés:

Súgó