Volt lehetőségem AF Cherryt kóstolni. Hát mit is mondjak, nem az én ízvilágom. Tényleg olyan cukorkás íze volt ahogy Syska írta, de nekem ez valahogy annyira nem jön be.
Cseresznyés
Elküldve: 2011.ápr.28. - 18:37
"Szán Sájn DOWN"
Nargilem NP300
Khalil Mammoon Small Kamanja
Al Fakher Solid Medium
Nargilem NP300
Khalil Mammoon Small Kamanja
Al Fakher Solid Medium
Értékelés:
Elküldve: 2011.ápr.28. - 19:35
Dátum: gerago
Volt lehetőségem AF Cherryt kóstolni. Hát mit is mondjak, nem az én ízvilágom. Tényleg olyan cukorkás íze volt ahogy Syska írta, de nekem ez valahogy annyira nem jön be.
Nem tudom, hogy változott-e az íz, de nekem kb. 3 évvel ezelőtt az egyik kedvencem volt. Tényleg teljesen más stílus, mint mondjuk a Mizo, de én nagyon szerettem ezt az édeskés gyümölcsös ízt. Főleg AF Kólával keverve! ;)
Az élet olyan szexuális úton terjedő betegség, amelynél a halálozási arány 100%. Van még valakinek baja a dohányzással? :)
Értékelés:
Elküldve: 2011.szept.01. - 19:45
AF Cherryből én is elszívtam a magam idejében 2x 50g - ot. Finom, finom, de nem az igazi, a Mizo cherry nekem jobban bejön. ^^
Értékelés:
Elküldve: 2011.szept.02. - 16:32
Af cherry cukorkás íze engem se ragadtatott el. De amióta van mizo cherry azóta csak azt szívok(Mármint az itthoni cseresznyés dohányok közül), hihetetlenül finom az a rágós cherry íz
Üdvözlettel:
Sickness
~Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak, limitált mentális képességeid számára nem mind acceptábilisak, dialógusunk kontinuitása így megszakad. Nem jön létre az argumentumok szintézise.
التدخين هو الانسان... الإلهي الشيشة
Sickness
~Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak, limitált mentális képességeid számára nem mind acceptábilisak, dialógusunk kontinuitása így megszakad. Nem jön létre az argumentumok szintézise.
التدخين هو الانسان... الإلهي الشيشة
Értékelés:
Elküldve: 2011.szept.02. - 20:36
Idézés: sickness - Dátum: 2011.szept.02. - 16:32
Af cherry cukorkás íze engem se ragadtatott el. De amióta van mizo cherry azóta csak azt szívok(Mármint az itthoni cseresznyés dohányok közül), hihetetlenül finom az a rágós cherry íz 
Teljes mértékben osztom a véleményedet. A Mizo cherry, azt hiszem a hazánkban kapható legfinomabb cseresznyés dohány. Engem kicsit a konyakmeggy ízére emlékeztet.
Értékelés:
Elküldve: 2011.szept.02. - 20:38
Idézés: Akoska60 - Dátum: 2011.szept.02. - 20:36
Teljes mértékben osztom a véleményedet. A Mizo cherry, azt hiszem a hazánkban kapható legfinomabb cseresznyés dohány. Engem kicsit a konyakmeggy ízére emlékeztet.
Szerintem az Elements Sweet Cherrynek is van egy lehelletnyi konyakmengyes beütés az ízében !
Top Mark-Nargilem-Sahlar-Three Kings
Értékelés:

Súgó