phpbb 3.0
Elküldve: 2008.jan.14. - 15:05
Amúgy szerintem kezdésnek túl nagy az elvárás a rangokhoz, én vok a 2. legtöbb hozzászólást író, de nekem sincs még 100 hszem se. Szóval akkor többiek mit mondjanak? Szerintem kicsit vidd le, és a legnagyobb rang max 500 hsz legyen. Szerintem.
u.i:azért jó, hogy ilyen típusú fejlesztésekre is gondolsz, jó elképzelés.
Üdv
sheeshamaster
Értékelés:
Elküldve: 2008.jan.14. - 16:12
ilyesmi ötleteket még örömmel fogadok :malin2:
mai nap frissítve lettek a jogosultságoka teljes fórumba!
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
"A tévedés jogát fenntartom magamnak!" + "Ha lehet ne privát üzenetbe kérdezz!"
Értékelés:
Elküldve: 2008.jan.14. - 17:39
Waterpipe user
Pipa mániákus
stb.... elég megeröltető dolog tud ez lenni :D
Sickness
~Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak, limitált mentális képességeid számára nem mind acceptábilisak, dialógusunk kontinuitása így megszakad. Nem jön létre az argumentumok szintézise.
التدخين هو الانسان... الإلهي الشيشة
Értékelés:
Elküldve: 2008.jan.14. - 17:40
Dátum: woo
Waterpipe user
Pipa mániákus
most angolosítsam egyiket, másikat meg hadjam magyarul, de ilyen túl könnyű asszociációba? :-/
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
Értékelés:
Elküldve: 2008.jan.14. - 17:44
Dátum: sYska/!/
Dátum: woo
Waterpipe user
Pipa mániákus
most angolosítsam egyiket, másikat meg hadjam magyarul, de ilyen túl könnyű asszociációba? :-/
Newbie
Waterpipe User
Waterpipe maniac
????
::d
Sickness
~Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak, limitált mentális képességeid számára nem mind acceptábilisak, dialógusunk kontinuitása így megszakad. Nem jön létre az argumentumok szintézise.
Értékelés:
Elküldve: 2008.jan.14. - 17:45
sYska
Értékelés:
Elküldve: 2008.jan.14. - 17:47
Írj ki egy pályázatot, és aki a legjobb rankokat találja ki, az kap magának egy saját önálló rankot :cote:
Sickness
Értékelés:
Elküldve: 2008.jan.14. - 17:51
most ez marad egyenlőre, és off vége
sYska
Értékelés:
Elküldve: 2008.jan.14. - 18:38
most ez marad egyenlőre, és off vége
te kértél javaslatokat mi csak adtunk...sztem nem gáz hogy az egyik magyar a másik angol.valsz aki ide jön tudni fogja hogy mi mit jelent :-/
Értékelés:
Elküldve: 2008.jan.14. - 18:39
sYska
Értékelés:
Elküldve: 2008.jan.15. - 10:17
szerintem annyi volt még a gond ezzel , hogy végülis két dimenzión is futnak ezek a rangok, így elnevezés alapján: az egyik inkább arra utal, hogy ki mennyi ideje regisztrált, a másik pedig az aktivitás gyakoriságára. emiatt kicsit logikátlan vagyis rendszertelennek tűnt a dolog -nekem :)
de ne hergeld ezen magad ;) becsülöm, hogy bírsz időt szaggatni ilyesmikre.
Értékelés:
Elküldve: 2008.febr.04. - 19:12
Üdv
sheeshamaster
Értékelés:
Elküldve: 2008.febr.04. - 19:42
Dátum: sheeshamaster
Üdv
sheeshamaster
régebben volt olyan időszak amikor török hackerek így hívták fel a figylemet, hogy ilyen kisforgalmú weblapokat törtek fel százasával, talán ezresével
mind európai oldalak voltak, talán pár amerikai
úgylátszik páran még nem vették észre, hogy észre se veszik őket...
szolgáltatóval felvettem a kapcsolatot, akkor tudok bővebbet mondani :-/
sYska
Értékelés:
Elküldve: 2008.febr.04. - 21:05
Üdv
sheeshamaster
Értékelés:
Elküldve: 2008.febr.04. - 21:12
sYska
Értékelés:

Súgó

A téma zárva.