Hennawy (El Mazag) dohányok
Elküldve: 2007.nov.27. - 19:38
Nemrégiben egyik ismerõsõm beállítótt egy addig számomra ismeretlen dohánnyal, mirõl késõbb kiderült, nagyon kellemes ízû, jó dohány. El Mazag a márka, de vannak, akik Hennawy-nek is ismerik. Bár én az almásat próbáltam eddig, nagyon meg vagyok elégedve a márkával. A titok a hozzáadott glycerinben rejlik, ami pl. a nakhla dohányokból hiányzik. A dohány maga itt normál méretû darabokban kerül a zacskóba, de sokáig eláll, és mint már mondottam kellemes, lágy íze van. Egyre több helyen kapni, ára változó, de úgy vettem észre, 1000FT körül mozog a 250 grammos. Érdemes kipróbálni, nagyon érdekes, sajátos aromája rabul ejt majd!
sheeshamaster
Értékelés:
Elküldve: 2007.nov.27. - 20:33
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
"A tévedés jogát fenntartom magamnak!" + "Ha lehet ne privát üzenetbe kérdezz!"
Értékelés:
Elküldve: 2007.nov.28. - 21:17
sheeshamaster
Értékelés:
Elküldve: 2007.nov.28. - 23:44
Dátum: sheeshamaster
sheeshamaster
citromos! :)
lágyabb mint a nakhla és erõsebb az íze is
ami még nagyon jó a fehér szõlõs,
a többi kóstolás alatt van, csak anagi fedezet kell hozzá, mert borsos az ára :( de megéri ;) tovább bírja, lágyabb, tisztább íz :P
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
Értékelés:
#5 Vendég:
Elküldve: 2008.febr.04. - 20:03
de mindenkinek az izlésére bízom nekem ez a tapasztalatomy
Értékelés:
Elküldve: 2008.febr.04. - 20:05
Idézet
hát nem tom szerintem nem jo annyir a én még csak 1x probáltam. vettem 2almát cseresznyét és mentolt. a mentolnak olyan íze van mint a fokrémnek alma egész jo a cseresznye is elmegy de én jobban szeretem a nakhal best. na meg 1 problémám van vele: nagyon nedves és mikor kibontod és viszonylag hamar kiszárad.
de mindenkinek az izlésére bízom nekem ez a tapasztalatomy
ÉN voltam :rouge:
Értékelés:
Elküldve: 2008.febr.05. - 12:00
Értékelés:
Elküldve: 2008.febr.12. - 22:57
Esetlegesen erdemes mas dohanytipusokkal probalkozni a kesobbiekben? A nakhla dohanyok erosebbek, karakteresebbek esetleg? Az Al Fakher dohanyokrol olvastam, hogy odakat zengtek, majd tervezem a kesobbiekben azt is "fogyasztani", de azt kicsit draganak tartom az esetleges mindennapi tomeshez. Szoval erdemes esetleg Nakhlara valtani a kesobbiekben?
Lehet, hogy nem voltam eleg vilagos, de a tanacsokat, otleteket szivesen varom :) Koszi elore is.
Értékelés:
Elküldve: 2008.febr.12. - 23:17
Egyébként én az olcsóbb kategóriás dohánymárkák közül az El Mazag-ra (Hennawy) teszem a voksom.
Értékelés:
Elküldve: 2008.febr.12. - 23:19
Dátum: krampi
nos hülye a kérdés ::d
persze, h érdemes :)
azonban a márka csak bizonyos szintig befolyásolja az íz erősségét
leginkább maga az íz adja, h mennyire erős
vaníilia nem a legerősebb, vegyél egy kis adag fahéjasa (pl nakhla-t azt ismerem fahéjból) folyni fog a nyálad, és palacsinta éhséged lesz tőle, olyan erős az íze :winner:
amúgy a nakhla a jól bevállt márka, viszont az importjával gondok adódtak mostanság, ezért törtek be a piacra a konkurens márkák, de azok is jók
mindegyikból 5-6 kisadagot érdemes kipróbálni és azalapján dönteni
egyéni ízlés kérdése is :langue3:
sYska
Értékelés:
Elküldve: 2008.febr.13. - 13:03
Üdv
sheeshamaster
Értékelés:
Elküldve: 2008.febr.13. - 14:31
Értékelés:
Elküldve: 2008.márc.01. - 09:00
Az egyik haverom hozott AL-MAZAG Cherry dohányt!
Sokan mondták hogy a cherrys dohány naon joo, de sztem nagyon gyenge!
Ha már Cherryset akkartok,akkor inkább az Nakhla dohány legyen mert jóval erősseb!
Értékelés:
Elküldve: 2008.ápr.19. - 00:47
Az illata elsőre nagyon jo.Háát az íze még sztem hagy némi kívánnivalót.Az elején intenzív íze volt utána a közepétől hirtelen elgyengült.
Am mécses módszert használtam 40-es holland szénnel kb 1óra 20percet bírt a tömés 2 fővel.(Szerencsére az aluval most nem volt gond)
Fogok venni 1 barackosat is ha annak is olyan jo az íze mint a Nakhla-nak akkor a jobb állag miatt barackosból áttérek erre a márkára.
Értékelés:
Elküldve: 2008.ápr.19. - 19:36
egyik du be is próbálom már sztem, mézesek finomak szoktak lenni :langue3:
sYska
Értékelés:

Súgó