Citrom
Elküldve: 2007.okt.10. - 08:13
valami nagyon ász ez a dohány, a jordán Al waha és egyiptomi Nakhla hasonló ízõ dohányai elbújhatnak ;)
Nagyon jó! :)
keverésre is ideáli :P
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
"A tévedés jogát fenntartom magamnak!" + "Ha lehet ne privát üzenetbe kérdezz!"
Értékelés:
Elküldve: 2008.szept.09. - 12:26
Értékelés:
Elküldve: 2008.okt.08. - 20:15
Nagyon ott van az íze, bár kissé nehezen indult be. tömésnél bután néztem, hogy ezt a masszát hogy szedem szét (nem volt rajta mit). Nálam most ez a favorit, meggyőzött a márka is, megéri az a kb 50%-os + ár, mert tényleg érezhetően jobb mint a többi (mondjuk eddig Nakhlán és Al Ma(d)zagon éltem, szal ez így utólag érthető).
Nem púpozott kerámia, alugyűrű+ egy réteg alufólia + alugyűrű, és a nagy 3kings szénnel (55 centis pipa) több mint egy óráig egyenletesen adta az ízt és a füstöt ( utólag úgy tűnik a dohány még bírta volna, de még egy nagyot rágyújtani már túlzásnak tűnt).
Most ezek után bele se merek gondolni, hogy azt írják többen, az Al-Masah még ennél is jobb...
EDIT: + mellé nagyon bejött némi coca-cola szopogatása, valahogy a dohány citromos kólát csinált belőle instant módon :) Hm, lehet a tartályba sem lehet rossz...
Értékelés:
Elküldve: 2008.okt.08. - 20:43
Dátum: Shisha-san
Nagyon ott van az íze, bár kissé nehezen indult be. tömésnél bután néztem, hogy ezt a masszát hogy szedem szét (nem volt rajta mit). Nálam most ez a favorit, meggyőzött a márka is, megéri az a kb 50%-os + ár, mert tényleg érezhetően jobb mint a többi (mondjuk eddig Nakhlán és Al Ma(d)zagon éltem, szal ez így utólag érthető).
Nem púpozott kerámia, alugyűrű+ egy réteg alufólia + alugyűrű, és a nagy 3kings szénnel (55 centis pipa) több mint egy óráig egyenletesen adta az ízt és a füstöt ( utólag úgy tűnik a dohány még bírta volna, de még egy nagyot rágyújtani már túlzásnak tűnt).
Most ezek után bele se merek gondolni, hogy azt írják többen, az Al-Masah még ennél is jobb...
EDIT: + mellé nagyon bejött némi coca-cola szopogatása, valahogy a dohány citromos kólát csinált belőle instant módon :) Hm, lehet a tartályba sem lehet rossz...
Az biztos, hogy az AF kellemes citromát az Al Masah zseniális citroma odeveri, de az eddigi tapasztalatok szerint én nem tartanám valószínűnek a nagy minőségeltérést. Kb. mindkét dohány egy árban és minőségben van, viszont Al Fakherből többet kapni itthon :P
Értékelés:
Elküldve: 2009.jan.20. - 18:34
most a Masah citromára vagyok kiélezve :)
:blub:
Értékelés:
Elküldve: 2009.jún.29. - 15:41
Ja és szerintem nincs értelme újabb citromos témát létrehozni. Lehet át kéne keresztelni citromossá.
Nargilem NP300
Khalil Mammoon Small Kamanja
Al Fakher Solid Medium
Értékelés:
Elküldve: 2009.jún.29. - 16:37
Értékelés:
Elküldve: 2009.jún.29. - 16:43
Értékelés:
Elküldve: 2009.jún.29. - 16:45
Amúgy van 1 dobozom. Hamarosan szerintem majd fel is bontom ebbe a melegbe.
sYska
Vizipipafan.com ~ Vizipipaforum.com ~ Vizipipablog.com ~ Vizipipaapro.com ~ Pipablog.com ~ Vizipipas.info
"A tévedés jogát fenntartom magamnak!" + "Ha lehet ne privát üzenetbe kérdezz!"
Értékelés:
Elküldve: 2009.jún.29. - 18:43
Dátum: sYska/!/
Amúgy van 1 dobozom. Hamarosan szerintem majd fel is bontom ebbe a melegbe.
majd írd le hogy milyen. rég szívtam, lehet újra kipróbálnám :)
:blub:
Értékelés:
Elküldve: 2009.júl.15. - 22:08
(de egyik barátomnak teccik az EN)
Értékelés:
Elküldve: 2009.júl.16. - 10:16
Amit én próbáltam, az a Waha, Nakhla, Masah, Hennawy citrom volt.
Waha nem jó szerintem, kevés füst, gyenge íz. Nakhla egész finom volt, glicerinnel sok füstöt értem el. Masahnál alap a hatalmas füst, viszont az íze nem kifejezett citrom, inkább -mint ahogy Syska is említette- strepsils szerű. Hennawyról meg nem is kell beszélni, semmi köze nem volt a citromhoz.
Khalil Mamoon Exotica
Tangiers Phunnel
Razan Sultan
Bamboocha
Értékelés:
Elküldve: 2009.júl.16. - 10:26
Dátum: webbie
Nekem inkább a Chemotox vagy az Unitox jut róla eszembe. :D
Értékelés:
Elküldve: 2009.júl.16. - 10:34
Dátum: Gábor
Dátum: webbie
Nekem inkább a Chemotox vagy az Unitox jut róla eszembe. :D
Az illata/szaga olyan, mint a Chemotox. Vagyis nálam így van.
Khalil Mamoon Exotica
Tangiers Phunnel
Razan Sultan
Bamboocha
Értékelés:
Elküldve: 2009.júl.16. - 10:45
Értékelés:

Súgó