sziasztok!
én a tejes témát úgy próbáltam h csak tej a vázába és AM eper,és Nakhla mizo cseresznye a 2es mixer kerámiámba nekem nagyon bejött:D próbáljátok ki mintha kibontanék egy joghurtot nagyon finom
jaa... és egy kérdés egy barátomtól hallottam h ő az epres dohányt(ami kiszáradt) eperlekvárba keverte és eszméletlenül jó volt...nem tudom mennyire igaz HALLOTTAM. na páááá
Tej a tartájba
Elküldve: 2010.júl.31. - 00:40
a kicsipipás üdvözöl mindenkit a tömör fehér füst mögül...:D
Értékelés:
Elküldve: 2011.szept.26. - 21:23
Általam is ki lett próbálva a tejes kombináció, haverokkal szívtuk, a kerámiában csokis Al Sultan volt, és igen, érezhető a külömbség. Más dohánnyal nem próbáltam még a tejet, de ezeket olvasgatva megjött a kedvem
RAISE YOUR HORNS THE VOLUME TO THE RIGHT
HEAVY IN THE MORNING, METAL IN THE NIGHT!
ALL WE PRAY, FOR METAL WE WILL DIE
METAL IN THE MORNING, METAL IN THE NIGHT!
HEAVY IN THE MORNING, METAL IN THE NIGHT!
ALL WE PRAY, FOR METAL WE WILL DIE
METAL IN THE MORNING, METAL IN THE NIGHT!
Értékelés:
Elküldve: 2011.szept.27. - 19:17
Én már próbáltam gyümölcsös dohányokkal, de van itthon 1 nagyon-nagyon finom kávé mixem( Dózer tudna róla mesélni), és azzal is nagyon finom.De megcsináltam már Nakhla Mix Shisha on the Beach-el is.Minden verzió nagyon bejött.Igaz én vizet is keverek hozzá, mert elsőnek felhabzott a tej, és feljött a csőben.
" DESTROY EVERYTHING, SO A NEW LIFE CAN BEGIN"
Értékelés:
Elküldve: 2012.febr.04. - 10:34
Kipróbáltam haverokkal, felhasznált kellékek: epres Al Sultan, 85cm Aladin Aisha, kék-fehér Nammor, heba filter. Először a tartályba fele-fele arányba kevertük a tejet vízzel. A szívás nehéz volt, mert nagyon felhabzott és a csőbe kb. egy doboz danone joghurt mennyiségű "túró" került. Utána leöntöttük a tartály felét, és hígítottuk vízzel, ekkor kb 1/4 tej és 3/4 víz volt benne. Kerámia nélkül ejtettünk egy próba szívást és még mindig nagyon habzott. A harmadik próbálkozásnál kb. 1-1,5 ujjnyi tej ment bele (viszonyításképp azoknak akik nem ismerik az Aishát a tartály 29cm magas és a talp aljától 12cm magasságig szoktam vízzel tölteni) és a többi víz volt. Ezután könnyű volt szívni és a füst is finom volt, de még mindig bőségesen habzott, annyira hogy füst nem érintkezett folyadékkal csak habon haladt át. Ekkor kb 3-4 deci vizet öntöttünk be a tartály szívócső furatába. Utána kellemes volt szívni, de nem ártott néha a szívócsövet függőleges helyzetben tartani, hogy a hab visszafollyon a tartályba. A szívócsőben néha-néha eldurrant egy habbuborék kicsit fura volt, de nem ijesztő. Nekem ízélményre nem jött be a tejes tartály, nem tapasztaltam a joghurt ízt amit a mendemondák említettek.
Értékelés:
Elküldve: 2012.febr.04. - 14:04
Nincs is sok értelme tejet önteni a tartályba, mert utána nagyon gyorsan elkell takarítani és alaposan, hogy a tej szaga ne poshadjon bele a pipába és a szívócsőbe. Jobban jársz ha inkább iszol hozzá tejet, mint beleöntöd. Akkor se lesz jobb az ízélmény, de legalább nem teszed ki a pipát ilyen kockázatnak.
Értékelés:

Súgó